Bildirim
Yeni hesap kasıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Westten geçirmek en basiti. Sadece yapman gereken Tr de o nickli bir hesap açıp lvl 3 yapman gerekiyor. Tr ye hesabını taşıdığında yeni nick alabileceksin :) -
Ya aslında yeni tatlar yaşamak istedim diyelim baştan :D -
Nickini ver ekleyim TR'deyim -
Arkadaşlar Nickim IYTE Gusta. Az önce çıkış yaptım oyundan yemeğe geçmek için. Bir saate kadar geri dönerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Neyzing
Arkadaşlar Nickim IYTE Gusta. Az önce çıkış yaptım oyundan yemeğe geçmek için. Bir saate kadar geri dönerim
Beraber oynayalim istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheContact
quote:
Arkadaşlar Nickim IYTE Gusta. Az önce çıkış yaptım oyundan yemeğe geçmek için. Bir saate kadar geri dönerim
Beraber oynayalim istersen
Hocam şu an geldım yani oyundayım. Eklersen eger oynayabılırız yukarıda verdiğim ad tabi bir daha veriyim IYTE Gusta -
ekledim keke. senle bi 5-6 maç atalım win lazım sabahtan beri lose -
quote:
Orijinalden alıntı: Seras Victoria
ekledim keke. senle bi 5-6 maç atalım win lazım sabahtan beri lose
Az önce bir maça başladım. Main bölgem supp fakat mid almam da ısrar ettiler. Karşıda runlu lıss var ben runsuz lıss :D Bakalım neler olucak, bu oyundan sonra da birlikte gireriz -
hala arıyorsan benimle girebilirsin. level 30 sorun olmaz umarım zaten denemem gereken champlar vardı.
-
Arkadaşlar birazdan maç bitiyor. Bu levelde gerçekten bu kadar kaliteli maç olacagını sanmıyodum iyi oldu. Birazdan ekleyenleri kabul edip musait olanlarla girmek isterim -
Beşliyoruz gelmek isteyenler varsa hemen soylesın arkadaşlar -
quote:
Beşliyoruz gelmek isteyenler varsa hemen soylesın arkadaşlar
Gece 1.30 dan sabah 4-5 e kadar oynuyorum açık olursan beraber oynarız
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
quote:
Beşliyoruz gelmek isteyenler varsa hemen soylesın arkadaşlar
Gece 1.30 dan sabah 4-5 e kadar oynuyorum açık olursan beraber oynarız
tabi tabi açıgım eklersın sen beni yukarıda yazılı adım zaten -
Sabah 9 aksam 16 ya kadar oynayabiliriz ben sabah oynarım seni eklerim TheFikir sihirdar adı bu
tamam hocam sen girdiğinde eklersın beni -
quote:
Arkadaşlar universite takımı için yeni hesap kasıyorum. Westten geçirip isim degiştirmekle ugraşmak istemedim hem westteki de dursun istedim. Varsa benim gibi arkadaşlar birlikte girebiliriz malum bu levellerde oyun çok tatsız oluyor belki muhabbetlerle tatlılaştırabılırız
quote:
Ya aslında yeni tatlar yaşamak istedim diyelim baştan :D
yapma işte bunu yapma.... -
Canım tatsızlık da birer tattır. -
başlıyoruz beyler. az kaldı öyle diilir -
defeat :(
Benzer içerikler
- wild rift hesap satış
- yonca yeşili malphite
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- wild rift meta şampiyonları
- mmr nedir
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X