Şimdi Ara

Yeni Hazır Kart hattı almak istiyorum ? Ucuz satan yer var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni hazır kart hattı almak istiyorum ama bu hattı ücretsiz veren veya uygun fiyatla veren yer var mıdır? Yoksa bu hat ücreti tüm Türkiye'de her yerde standart mıdır? Kampanya yapan yer var mıdır ? TİM'lerden birine sormuştum 35 tl fiyat vermişti. Zaman zamn faturalı hatları bedavaya veren yerler görüyorum da kontörlü hatlarda da oluyor mu bu olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 15 Eylül 2012; 1:25:53 >

• Faturasızlarda olmaz...O bedava diye aldığın faturalı hatta da 60 tl hat açılış vergisi yansıtıyorlar zaten.(12 taksitle oduyorsunuz)

Faturasız hatlarda bazı bayiler arada kampanya yapıp fiyat kırabiliyorlar fakat tabi ki bedava değil
  • İçinde 5 lira olanı Mecidiyeköy TIM 29 liradan veriyor daha dün sordum. Ayrıca faturalı hattı 19 liradan veriyormuş da sonradan faturasıza ücretsiz dönebilirsiniz dedi ama unuttuğu kısım şu vergi olayı dönerken tek kalemde keserlerse acı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

İçinde 5 lira olanı Mecidiyeköy TIM 29 liradan veriyor daha dün sordum. Ayrıca faturalı hattı 19 liradan veriyormuş da sonradan faturasıza ücretsiz dönebilirsiniz dedi ama unuttuğu kısım şu vergi olayı dönerken tek kalemde keserlerse acı olur.

Kalan tutarin tamami son faturaniza yansir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba Temmuz ayıyıdı, Adapazarında bir Vodafone shop bir günlüğüne kampanya yapmıştı, faturasız hatları 9 tl ye sattılar...Ay sonları çıkıp bir dolaşman lazım...Kotayı tutturmak için özellikle Avea ve Vodafone bayileri bu tarz indirimler yapıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.