Şimdi Ara

YENİ GÜNCELLEME: İSİM DEĞİŞİKLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 20 Nisan 2015; 23:33:28 >

• Ooo süper gelirse 10 numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi gerçektir , çok güzel düşünmuş Supercell. Kaynak ;https://supercell.helpshift.com/a/clash-of-clans/?p=web&s=hot-topics&f=coming-soon-change-your-name

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu bu. Bu konu hakkında rahat 100 tane mesaj atmışımdır supercell'e
  • Kesin 100 gem filan ister belkide daha fazla yoksa millet dakka başı isim değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Kesin 100 gem filan ister belkide daha fazla yoksa millet dakka başı isim değişir.

1000 elmas ister rahat 100elmas çok az bile

• quote:

Orijinalden alıntı: sesdeneme123

quote:

Kesin 100 gem filan ister belkide daha fazla yoksa millet dakka başı isim değişir.

O kadar elmasa yazık olur ben değiştirmem kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesdeneme123

quote:

Aynen öyle hocam 100 çok az , fazlasını ister.
  • Bence elmasım tek sefer ait olmak üzere herkese Değiştirme Hakkı sunacaktır. Eğer birden çok Değiştirme Hakkı sunacaksa arkadaşların da dediği gibi rahat 500 ya da 1000 elmas ister. Eğer elmas istemeyeceksek de bizler gibi yabancı forumlar da böyle elmas ister, elmas ister der durursak istemeyeceklere de bile isterler bunlar sonra. Özellikle supercell forumunda bu Tür yazışmalar varsa olur büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Bence elmasım tek sefer ait olmak üzere herkese Değiştirme Hakkı sunacaktır. Eğer birden çok Değiştirme Hakkı sunacaksa arkadaşların da dediği gibi rahat 500 ya da 1000 elmas ister. Eğer elmas istemeyeceksek de bizler gibi yabancı forumlar da böyle elmas ister, elmas ister der durursak istemeyeceklere de bile isterler bunlar sonra. Özellikle supercell forumunda bu Tür yazışmalar varsa olur büyük ihtimal.

bu dedgııgın tam olarak esegın aklına karpuz kabugu dusurmek oluyor
  • elmasla değilde,belli sürede değişir bence birazda kaynak alır ki millet sürekli değiştiremesin ve bir ciddiyeti olsun
  • Çok iyi, ben de değiştirmek istemiştim değiştirmemişlerdi.

• Çok iyi oldu bu.Saçma sapan bir isim almıştım en başta.
  • Geçen girerken köylüler yaşadığı yeri şaşırmasın diye isim değiştirilemez yazıyordu
  • oyunu oynadığım gmail hesabını değiştirme şansım var mı peki?
  • Umarım buradaki gibi nicki değiştirdikten sonra eski nick bir süre profilde gözükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 24 Nisan 2015; 14:55:54 >
  • Gerekli bir özellikti. Eğer birden çok değişiklik hakkı verilecekse ya yüksek miktarda gem isterler(tahminen 500+) ya da süre kısıtlaması koyarlar. Öbür türlü çocuk oyuncağına döner, buna da yetkililer izin vermez.
  • Nekadar dogru bilmiyorum ama birde 11. Koy binası ve yeni bir savasci gelicek diyolar aslı varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Nekadar dogru bilmiyorum ama birde 11. Koy binası ve yeni bir savasci gelicek diyolar aslı varmı acaba?

nerede yazıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.