Şimdi Ara

Yeni Golf 1.2 TSI Hakkında görüşleriniz (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
12
Favori
144.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Golf 1.2 tsi 110hp comfortline siparişi verdim 1.4 ve 1.2 yi test ettim performans olarak cok farkları yok 1.4 test arabasının ort tüketimi 8.5 du 1.2 7.2 di 6 yıldır opel astra kullancıısıyım atmosferik bir araçla aynı yakıt ortalaması yakaldım diyen arakdaslara saygı duyuyorum ve cok güldürüyorlar ya hiç araç kullanmadılar ya da bnm kullandıklarım hep yakıyordu ... Astra 1.6 atmosferik 115 hp si 1.4 140hp 1.6 focus 1.0 ecoboost fiesta 1.0 ecoboost 100hp liği test ettim fakat yakınından geczmezler konfor olarak ... Test ile ilgili sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum ama wolksvagen farklı binip test edin....
  • FORM DA GOLF 1.2 TSİ HAKKINDA ATIP TUTULAN Bİ KAÇ SAÇMA ŞEY ÜZERİNE FORM'A ÜYELİK İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİP YAZIYORUM. 01.03.2016 TARİHİNDE SIFIR 110 PS 1.2 TSİ GOLF ALDIM.BENDE ALMADAN ÖNCE TEREDDÜTLERİM VARDI ÇOK ARAŞTIRDIM.YOK RAMPA YOK YAKITI ÇOK :)) ARKADAŞLAR ÇEKİŞİNDEN,YAKITINDAN BAHSEDELİM HER TSİ GİBİ BASARSANIZ YAKAR BASMAZ YUMUŞAK KULLANIRSANIZ KOKLAR.DÜŞÜNENLER DÜŞÜNMEYİN WOSVAGEN EN İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ GOLF :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BİLGİN ARAR

    FORM DA GOLF 1.2 TSİ HAKKINDA ATIP TUTULAN Bİ KAÇ SAÇMA ŞEY ÜZERİNE FORM'A ÜYELİK İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİP YAZIYORUM. 01.03.2016 TARİHİNDE SIFIR 110 PS 1.2 TSİ GOLF ALDIM.BENDE ALMADAN ÖNCE TEREDDÜTLERİM VARDI ÇOK ARAŞTIRDIM.YOK RAMPA YOK YAKITI ÇOK :)) ARKADAŞLAR ÇEKİŞİNDEN,YAKITINDAN BAHSEDELİM HER TSİ GİBİ BASARSANIZ YAKAR BASMAZ YUMUŞAK KULLANIRSANIZ KOKLAR.DÜŞÜNENLER DÜŞÜNMEYİN WOSVAGEN EN İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ GOLF :))

    Yakıt tüketimini ekran resimleri ile destekler misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİN ARAR B kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük harfle yazmak forum dilinde bağırmak anlamına geliyor.
    O niyette olmadığınızı tahmin ediyorum.

    Sadece bilgi aktarmak istedim.
    Aracınızı güle güle kullanın hayırlısı olsun.
    Güzel bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rampası olmayan şehir içi yerler için ideal.
    Şehirler arasında kullanımda motor zorlayabilir. Belki size hissettirmez ama yine de 1.2 çok küçük.

    Tabi alternatif olması açısından iyi. Şehir içinde işe gel git yapılacaksa ideal bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motoru yeterince kullanmamış olanların yorumlarına itibar etmek yanıltıcı olabilir. Aracın şehir içi atikliği gayet iyi. 0-100 ü 10 sn altında,
    ara hızlanmalarda gayet seri. Rampalarda 1750 devirde yüklü ve klima açıkken bile 5. viteste çekiyor, uzun yolda motor sesi yok
    ve yolun neredeyse tamamını 6. viteste gidiyorsunuz ve tüm bunlar ekonomik bir biçimde oluyor. Bu fiyata bu motorun verdikleri bence
    gayet iyi. Daha fazla beklenti içinde olanların daha fazla fiyata daha güçlü motorlara yönelmeleri onları ancak tatmin edecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osamanos

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4ump4

    Aklinda benzinli araba alma tercihi olupta az yakar en iyisi 1.2 tsi alayim diyen zihniyeti pek anlayamiyorum.pedalin altinda 175 tork ureten bir arac olacak 70-80i gecmeyeceksin surekli gozun ortalama kac litre yakiyor olacak!! Zaten 90i gecince anliyorsun yaktigini:) cidden cok komik dusunceler.7-8 lt cok rahat gorur hic kasmayin.1.6 benzinlilerde 9-10lt yi rahat gorur.1.4 aracim vardi 10lt gordugum zamanlar oldu ya.adi ustunde performans araci.benzinli aldiktan sonra birseylere goz yummak lazim ya da gidip dizel alacaksin.yani tsi motor alip ondan seri performansi alamayacaksam 60-70le gideceksem niye tsi ozaman.1.2 olur az yakar mantigi cok sacma.hem 1.2 motor hem tsi hem az tuketim:)

    1.2 TSi araç 7-8 litre yakıyorsa ben benzinli atmosferik aracıma benzinle her türlü 7-8 litre yakmayı başarırım ki LPG taktırmadan önce o civarda bir tüketimim vardı. atmosferik 1.6 motorlu araçla 7,5-9.2 litre yakıyorsam aynı yollarda ve aynı sürüş tarzıyla 1.2 TSİ ne kadar yakar?

    sen atmosferik 1.6 ile 7,5-9,2 arası yakıyorsan ki bu zor bişeydir ben yapamıyordum şehir dışı hariç 1.6 atmosferikte , 1.2 tsi ile 5.5-6,5 arası yakıtın olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 21 Eylül 2016; 13:38:12 >




  • Merhaba Arkadaşlar, konu ile ilgili birkaç noktaya değineceğim.

    1- Almanya'da üretilen bir araç ile Çek Cumhuriyetinde üretilen Kore marka araçları kıyaslamayın.
    2- TSI Motorlar kullanıma bağlı olarak az veya çok yakmaktadır. 1.4 TSI (160PS) aracın BMW 320'yi tokatladığına birçok kez şahit oldum. Eşimin 1.4 TSI DSG Golf'ü ben kullandığımda 10 litre, eşim kullandığında 7 litre yakmakta. Gaza bastığında yaşadığın his hoşuna gidiyor ve kendine hakim olamıyorsan 10 litre yakarsın.
    3- 1.6 litre atmosferik motorlu araçları TSI ile kıyaslayan arkadaşların TSI araçlara binmediğine kesin gözüyle bakıyorum. Daha önce sahibi olduğum 1.6 litre opel astra şehir içinde 12 litrenin altına düşmemişti.

    Donanım konusuna gelecek olursak VW Donanım konusunda gerçekten eksik. Comfortline bir araçta yağmur sensörü, park sensörü ve ışık sensörü kesinlikle olmalı. Kimsenin beğenmediği peugeot araçlarda bile bunların tamamı var.

    Ayrıca VW'nin 2014 model aracında bile manuel klima görmek mümkün. Bu volkswagen'in ayıbı ama kötü olduğu anlamına gelmez!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    1.2 turbolu araçların yağını erken değiştirir, motorun hacmini bilerek çok fazla zorlamadan kullanırsanız uzun süre kullanılacak performanslı ve ekonomik araçlardır. bakım için 15 bini beklerseniz bir de üstüne motor gidiyor abi deyip bol bol basarsanız motoru erken bitirirsiniz.

    O zaman bu yorumdan şunu söyleyebilir miyiz?
    Atmosferik motorlu araçlar daha uzun ömürlü ?
  • Normalde bakımlar tamsa fazla bi etkisi olmaz. Örneğin 600bin gidecek motor 500bin gider. Çoğu kullanıcı bu kilometrelere çıkmaz. Fakat bakımsız bir motorda bu fark çok daha belirgin olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Normalde bakımlar tamsa fazla bi etkisi olmaz. Örneğin 600bin gidecek motor 500bin gider. Çoğu kullanıcı bu kilometrelere çıkmaz. Fakat bakımsız bir motorda bu fark çok daha belirgin olur.

    Aynen bizim ülkemizde psikolojik sınır 100.000 km olduğu için, 100 binden sonra satmak istiyor çoğu kişi. Bakımları tam olduktan sonra gönül rahatlığıyla kullanılır.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şu an satilan golflerin DSG'si 7 ileri kuru kavrama mı yoksa ıslak kavrama mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Kuru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Kuru

    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm
    ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
    18000kmdir kullanıyorum, oldukça keyifli 1,2.

    Arkadaş 1,0 aldı. 100'den sonraki hızlanması biraz zayıf geldi 1000cc'nin.

    Ben aykırı bulmuyorum yeni motor çıkarmasını, teknoloji değiştikçe cc azalacaktır.
    ACT almış olanlar üzülsün bence, ACT kalktı komple.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.