Şimdi Ara

Yeni göç dalgasıyla gelen Öso'cular + Işidciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin konuşması gereken en acil konu bu bence. Maalesef hayali bir suriye politikasının en büyük sorunu bu adamların buraya gelmesi yerleşmesi.

Malumunuz Esad', haleb'i alıyor. Orada savaşan 100.000 kadar Öso'cu + Işidcilerin büyük çoğunluğu göç dalgasıyla birlikte buraya gelecekler.

5 yıldır orada savaşan, insan öldüren, tecavüz eden kitlelerin bu ülkede ne gibi sorunlara yol açacağını düşünmek istemiyorum.

İktidar'in yumuşamasının temel sebebi'de bu, başından beri yanlış olan bir olayın yan etkilerini islami kesimde dahil herkes zararını görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurReis6 -- 31 Temmuz 2016; 10:42:55 >

• Ya hala ülke iyi diyenlere şaşırıyorum. Türkiye'nin en güvenilir kurumlarından birisi olan TSK'nın durumu ortada. O keneler temizleniyor güzel hareket fakat askeri okulların kapatılıp, imam hatiplilerin askeriye doldurulması tam anlamıyla Türkiye'nin askeri kuvvetini bitirir. Şimdide toplumsal düzenimiz allak bullak oluyor. 3 4 milyon Suriyeli geldi. Bu adamların arasında en az 200.000 terörist, katil, tecavüzcü.. Ekonomi desen günden güne kötüye gidiyor. Bu kadar karamsarlığın sadece benim kuruntum olması dileğiyle..
  • Din kardeşlerimizin gelmesinde hiçbir sakınca yok,başımızın üstünde yerleri var.Ben mesela suriyeli bir kardeşime evimi verdim,şu anda çöp konteynerında yaşıyorum,ama bu durumdan hiç yakınmıyorum,çünkü içim huzur dolu müminler.
  • Yakında bizsuriye'ye yerleşeceğiz bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Din kardeşlerimizin gelmesinde hiçbir sakınca yok,başımızın üstünde yerleri var.Ben mesela suriyeli bir kardeşime evimi verdim,şu anda çöp konteynerında yaşıyorum,ama bu durumdan hiç yakınmıyorum,çünkü içim huzur dolu müminler.

Tüm mümin kardeşleri , evlerini Suriyeli kardeşlerimize vermelerine ve bu ülkeden çıkıp Suriye'ye demokrasiyi götürmek için Doblolarıyla yola çıkmalarına çağırıyorum. Esad'ın tanklarının üstüne çıkarak Esad'ı indireceğiz Allah'ın izniyle. AKP 'nin gizli projesidir bakan yakınlarından duydum yakında açıklanacak ama ben şimdiden söyleyeyim hazırlıklara başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Din kardeşlerimizin gelmesinde hiçbir sakınca yok,başımızın üstünde yerleri var.Ben mesela suriyeli bir kardeşime evimi verdim,şu anda çöp konteynerında yaşıyorum,ama bu durumdan hiç yakınmıyorum,çünkü içim huzur dolu müminler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz daha durun bu suriyeliler ve bebeleri vatandaşlık alsın ardından doğru imam hatip liselerine ardından hooppp GENEL KURMAY VS... Türk ordusunun içine umarım en kısa zamanda Nükleer olanından 3. dünya savaşı çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.