Şimdi Ara

Yeni giriş seviyesi iMac ülkemizde satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3000 TL'ye zaten ME086TU/A modeli de alınabiliyor? Iris Pro'lu olan hani.http://www.vatanbilgisayar.com/imac-intel-core-i5-4570r-27-ghz-8-gb-ddr3-1tb-hdd-intel-iris-pro-5200-215.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    Casper'da şu iMac'in içerdiği donanımlara sahip ve en aşağı 4 kat daha ucuz olan modeller var. Apple olunca WOOOW, Casper olunca AUUUUV. Halbuki aynı işlemci, aynı HDD, aynı ekran kart (zaten işlemci içerisinde)

    Hey gidi be.

    iMac'in ömrü en az 2 kat daha fazla 3 , tasarım en az 3 kat daha fazla, güvenilirlik en az 4 kat daha fazla, stabil çalışma en az 5 kat daha fazla.
  • Oha bide utanmadan giriş seviyesi demiş apple o paraya öküz alırız.

  • Bu fiyata PC alıp Hackintosh yapmak daha mantıklı olmaz mı?

  • adamlar giriş seviyesini gerçek anlamla kullanmış 2999 tl hmm iyi bir giriş yapmışlar.

  • Bir ara Hepsiburada'da ME086TU/A modeli 2.999 TL idi 100 de puan, avatajix'i falan derken 2.750 TL seviyesine iniyordu. GT750M olan modeli(ME087TU/A) takipteyim ben de.

    Kısaca bu cihazı Apple garantili piyasadan puan, avantajix falan derken 2.500 TL'ye alabilirsiniz ilerleyen zamanlarda.
  • işte beklediğim haber!
    bende ucuz bi apple bilgisayar çıksada alsam diye bekliyordum.
    pahalı olanlar 3499 tl kimse alamıyor,
    apple sonunda fakirleri de düşündü ve 3000 tl den bilgisayar çıkardı.
    tebrik ediyorum apple'ı.
  • Muhtemelen yurt dışında ucuzdur.

  • İlla düşük bütçeli apple masaüstü isteniyorsa mac mini (1600TL) + 400-500TL'lik kaliteli bir 23' led monitör alınabilir.. neredeyse 1000TL daha ucuz, daha güçlü donanım, tamir olabilme potansiyeli çok daha yüksek...

    Hackintosh kelimesini kullanan arkadaşların hackintosh'un yanından bile geçmediğini düşünüyorum. Zamanında AMD sistemime bile hackintosh kurmuş, sonrasında iyice araştırıp %100 hackintosh uyumlu intel pc toplayıp kullanmış birisi olarak diyeceğim, hackintosh ancak "bak pc'me osx kurdum açılıyo" diyebilmekten çok öteye geçemiyor, geçirebilen de zaten o işe harcadığı mesaiyi üst üste koysun apple bilgisayarın fiyatına denk geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 19 Haziran 2014; 12:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    Casper'da şu iMac'in içerdiği donanımlara sahip ve en aşağı 4 kat daha ucuz olan modeller var. Apple olunca WOOOW, Casper olunca AUUUUV. Halbuki aynı işlemci, aynı HDD, aynı ekran kart (zaten işlemci içerisinde)

    Hey gidi be.

    AUUUV ne lan kurtmuyuz biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca PC kullandım. İş yerinde hala kullanıyorum ancak Mac ile tanıştıktan sonra Windows'un çöküşlerine, virüslerine ve bir zaman sonra saçma şekilde yavaşlamasına falan niye katlandım diye soruyorum kendime. MacBook Pro kullanıyordum. Şimdi iMac aldım 2012 model. İyi fiyata aldım hala kullanıyorum. Performansı müthiş, ekran kalitesi harika zaten. İşletim sistemi stabil. Virüs derdiniz yok. Oyunlar için konsolda var mevcut. Yani 3.000 TL belki çok gelebilir ama emin olun karşılığını alıyorsunuz ve uzun yıllar kullanıyorsunuz.

  • Fiyattan kaybediyor yine. HTC bu politikayı değiştirmeli yoksa iflas bayrağını çekecek.

  • Burda yok su paraya su pc alinir, yok okuz alinir diyenler fakirdir. Sizin icin degil zaten apple urunleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır casper marka laptop kullanıyorum 1 kere bile çökmedi. sorun sizde bence.

  • Artık HTC'nin büyük bir firmanın kamuoyu fikir edinme şirketi haline geldiğine kesinlikle eminim...Sen otur güzel bir telefon serisi yap fiyatıyla alıcıyı sına yok yok bu kesin bilimsel bir araştırma...

  • hd5000 mı r9 mu ? i5 mi amd fx8350 mı ?
    karar senın bro :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moffaka

    quote:

    Orijinalden alıntı: 302sino

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozican0148

    siz ne anlarsınızki mac nasıl birşey sizin için önemli olan donanım eski teklonojiymiş miş işlemci iyi değilmiş stabil düzgün çalışkyosa ne farkeder anlamıyorum valla sizi

    3000 tl lik herhangi bi bilgisayar kullanmadın hiç heralde 3000 lira veriyosun elbette stabil olacak.3000 lira verdiğin bu bilgisayar en son oyunlarda da stabil olsun kolaysa.(Tabi oyun bulabilirsen).Ekran kartı bile koymadan utanmadan bu fiyata satıyolarsa ve alan da varsa helal olsun.


    Alan vardır herhalde de siz nasıl başkasının parasını helal ediyorsunuz :)
    apple alan kişiler genelde oyun düşünmez ayrıca. mesela müzisyenseniz logic kullanırsınız pc de saatlerce uğraşacağınız bir müziği burada hiç zorlanmadan yaparsınız.. ama tabi doğru oyun oyun oyun.

    Sadece oyun mu saçmalıyosun daha 2 hafata önce Tim Cook Apple fabrikasında windows yüklü bi mac ile aynı kadrajda yer aldı.Demekki bu windows başka işlere de yarıyomuş.Ayrıca bari program çeşitliliği olarak windows'a laf atmayın.




  • Bakıyorum da elmayla armut kıyaslanmış. Evimde 27'' iMac(4. nesil 755m'li) ve Monster notebook(3. nesil 670m'li) var. iMac'in verdiği deneyimi ve güveni Monster veremiyor. Açık ve net. Kullanmadan atıp tutmayın.
  • Bir arkadaş MSI'nin hepsi bir arada bilgisayarını almıştı.2000 TL gibi fiyata."Adam alırken bir sorar, o fiyata iki kat performanslı bilgisayar toplamıştık" diye fırça attık.O dört yıldır bilgisayarını sorunsuzca kullanıyor.Memnun.Ben ise Fx8350'yi 4,8Ghz'de kullanabilmek için sıvı soğutma sistemi araştırıyorum.Hava soğutmayla 4,6Ghz'de tıkandı kaldı.Mutsuzum.Forumumuzda bu memnuniyetsizlerden epey olmalı ki, "Overclock" diye bir bölüm bile var.
    Diyeceğim odur ki teknolojide bir yola girenleri kınamak gereksiz.Herkes imkanları ve beğenisi dahilinde istediğini alır.Bize de "2999 TL'ye aldığınız iMac'tan memnun musunuz?" diye sormak kalır.Yok hani o donanımla render'de bizim pc'ye nal toplatırsa-ki ihtimal dahilindedir-, işin yoksa internette sıvı azot satan siteler ara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plegus

    Bu forumdaki insanlar yavaştan beni baymaya başladı, kusura bakmayın. Yok eski teknolojiye bu parayı vermem yok aklına şaşarım vs. Önce bir kullan, bir bilgi sahibi ol da ondan sonra fikir sahibi olursun.

    Bundan 4 sene önce 27lik imac aldım, halen çatır çatır sorunsuz takılmadan kullanıyorum. 0 kablo problemi, harika bir arayüz deneyimi, ücretsizleşen güncellemeler, uyumluluk, sürücü, virüs vs sorunları yok. Ne bir tuşu eskidi ne bir yeri deforme oldu, ne bir yavaşlık, ne bir format ihtiyacı oluştu.

    Ben sadece keyfime baktım. Bu bilgisayarı alan kişinin de beklentisi budur. Tasarım için almak isteyen de olabilir, kaliteli monitörü için de. Kablo problemlerinden kurtulmak için de.

    Öte yandan salona kurduğum PC daha 1 sene olmadı patlamalar çatlamalar başladı. Yıllardır pc kullanmıyordum. Bir hata yaptım ve oyun oynamak için kurdum bir tane, daha da yapmam. Alırım konsolu bakarım keyfime. Ama vay ezik ah salak PC kullanıyorlar da demiyorum. Herkesin tercihi kendine.

    Sen verme 3000TLyi kardeşim verene de dil uzatma.


    Ben bir arkadaşıma 2010 yılınca Windows 7 yüklü notebook aldım. Anti virüs falanda yüklü değil. Yıllardır sorunsuz kullanıyor. 1700TL ye almıştım. Ne güvenlik ne yazılım nede donanım sıkıntısı yaşamadı. O zaman Bizim notebook senin Mac ten kaliteli senin mantığına göre.

    Ben sana mac neden bozulmuyor söyliyim. Çok para verdiğin için gözün gibi bakıyorsun :)
    Benim arkadaş ta çalışmıyor o yüzden notebooka gözü gibi bakıyor. Birazda şans meselesi tabi Hepsi abartmayalim Apple diye. sanki titanyumdan yapılıyor. Oyunu kaybettiğinde kasayı itip kaktığın gibi Mac'i de itip kaksana bak noluyo :)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.