Şimdi Ara

Yeni gelen patch ile ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dha patch çikmadan oncesine kadar boyle bir sorun yoktu fakat yeni gelen patchden sonra bir sorunla karşi karşiya kaldim belki bütün nvidalarda vardir bu sorun dedigim gibi daha once patchten once yoktu boyle bir sorun ekran kartim gtx590 oyuna girince ekranda cizgi cizgi olmaya başladi aşadakiler gözükmemeye başladi soyle gosterim size bu arada yeni sürümünü driver yükleyin filan demeyin hepsi yüklendi denendi sonuc ayni
     Yeni gelen patch ile ekran sorunu

• Yokmu cewap werebilcek olan acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video ayarlarından birkaç ayarı değiştir High'sa başka birşey yapabilirsin aynı şekilde çözünürlüğüde değiştirip dene..En kötü ihtimalle launcerdan Repair yap
  • Repair nasl yapiliyor yardmci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Repair nasl yapiliyor yardmci olabilirmisiniz

En son yapacağın şey repair olsun çok uzun sürüyor.
  • tmmn nasil yapiliyor bir ogretiwerseniz
  • launcher açınca çark gibi işaret var ona tıkla ama çok uzun suruyor bende söyleyeyimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayni sorun dewam ediyor birkac arkadaştada ayni sorunlar varmiş oyunu açiyorm we belli bir süre sonra düzeliyor kendi kendine acayip bir durum nasil düzelir bu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

ayni sorun dewam ediyor birkac arkadaştada ayni sorunlar varmiş oyunu açiyorm we belli bir süre sonra düzeliyor kendi kendine acayip bir durum nasil düzelir bu yaw

sil yükle işte ne uğraşıyorsun
  • onu yaptim yine ayni adil kullanim ay sonu sifirlansin formatlicam pc yi fakat bişy degişcegini zannetmiyorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.