Şimdi Ara

Yeni Gelen Güncelleme (Fikirleriniz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M4A1 fiyatı arttırılmış
    Ve en önemlisi awp zoom açık yürüme hızı azaltılmış.

Hepsine tamam ama bu awp olayı çok saçma olmuş. Bune ya cod mu oynuyoruz bide haraketli zoom ile shifte basılı tutup nefes tutma olayı getirsinler bari anasını satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 1 Nisan 2015; 23:37:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• M4A1 in de fiyatı arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun her geçen gün kendini daha çok batırıyor defalarca konuşuldu cs 1.6 2000'de çıktı 15 yıl güncelleme gelmedi bizde çok güzel bir şekilde oynadık ama bu oyun hiç bir şekilde stabil kalamıyor. Bu adımalrı ile her gün biraz daha wolfteam'leşiyor yok scope böyle yok o böyle yok bu böyle kardeşim bir bırakın oyunu nerf falan istemiyorum ben tec9'u/cz'yi komple kaldır at bu oyuna ait değil o silahlar.

En son turnuvada Olofmeiseter 40 adam vurmuş tec9 ile ya el insaf sapık gibi 32 memrili tek hs ile öldüren ve hiçbir şekilde aim gerektirmeyip milletin gelişine sıktığı bir silah tamam ben de kullanıyorum ama oyunu öldürüyor. Bırakın şu oyunu bir artık rahat gidin bıçak getirin ama şu ıyunu adam gibi oynayanların içine etmeyin.

AWP'de scope hızı değişmemiş resmne scope açık yürümeyind emişler başka bişey değil.

3200$ M4A1-S hem 20/45 hem de 3200$ birader bugün 5-0 CT'de öndeydik 5-1 oldu baktım bende para kalmamış takım eco bir elde 6000$ harcıyor ct sürekli bir ayar sürekli bir süzen değiştirme. 1.6 savunuculuğu yapmıyorum ama bu oyunun adını yakın zmanda counter strike olmaktan çıkartsınlar da adı kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 1 Nisan 2015; 23:29:56 >

• Yeni tagging sistemini eleştirmek gerek asıl.Buyrun ayrtınları ;

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412879303
  • Şimdi oyunda bazı sıkıntılar var.

Ornegin ct'de adamlar silah almadan cz veya 57 ile armor alıp nerdeyse her round alacak kadar etkili olabiliyorlar savunma yaparken. Zaten normal eldede silah aldıkları için, hemen hemen hiç bir zaman eco yapmayan sürekli silah alabilen bir ct takımı var. bu amaçla ct silahlarının economy'i biraz yükseltmişler diye düşünüyorum. ozellikle son turnuvalarda ct de nerdeyse hiçbir takım eco yapmadan sürekli silah / pistol alıyordu.

tec9 olayında sadece mermiyi düşürdüler. tek mermide hs alabilen ve koşarak kullanılabilen bir pistol için 35 mermi çok fazlaydı. awp olayını sürekli ortada çift zoom açık gezen oyuncular için yapmış olabilirler. sonuçta awp le nerden çıkacağını bildigin bir adamı vurmak zor değil, hit imkanı yüksek, bunu birde rush yaparken veya ilerlerken kullanılmasın die etkisini düşürmek amacıyla yaptıklarını düşünüyorum.

ufak tefek güncellemelerin gelmesini ben mantıklı buluyorum, sonuçta oyunun büyük bir kitlesi var, ve trend olan veya açığı bulunan bir noktanın düzeltilmeye gidilmesi iyi. sonucta oyun herzaman oyun, iyi oynamak için bir yol bulunur. Bu oyuna harcanan zamanın artmasına yarar adamlarında işine gelir, yeni şeyler bulup iyi oynayan kişilerinde iyiliğine olur.

• Saçma sapan güncellemeler ile oyunun içine edeceklerine, hilecileri temizlesinler

• update ile uğraştıkları kadar hileyle uğraşsınlar bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tec9'un mermisi azaldı fakat yanılmıyorsam yakın mesafedeki hasar oranı arttı. Bir yeri kısıyorlarsa diğer yeri açıyorlar her güncellemede. Bu yüzden de sürekli silah dengelerinde bir oynama söz konusu ne yazık ki
  • Adam 9 Euro'ya yakalanmayan hile satıyorlar, Valve 15 dolarlık oyunun mermisiyle oynuyor. Güvenlik sistemini güncellemek yerine dayıyolar overwatch'i de kullanıcıya gelsin paralar.

Gelişsin artık şu güvenlik sistemi, boş boş işler hep.
  • WoW gibi oyun oldu anasini satayim hicbirsey dengeli degil. Simdi sen midden awp ile adam vurcam diye slowmu yicen ne saçma sapan bi is ya bu

• Oyuna gelen update çok mantıklı özellikle awp konusunda babasının çiftliği gibi awple oynayan oyuncular vardı.
  • Cz diye bir silah kalmadi zaten bitirdiler onu onceki turnuvada,simdiki turnuvada ise tec 9'a yuklendiler tec 9'u nerflettiler.Iyiki CZ gibi animasyonu sacma ve cok uzun olan bir animasyon koyup ve hasar kabiliyetini dusurmemisler,o bile sevindirici.Tec 9 zaten tek shotta heatshot atmiyor ki dusmanla dudak dudaga gibi mesefeler icin tek atiyor,o zamanda atsin zaten.normalde 92 gibi bir vurusu var.Kullanmasini bilen aliyor,kullaniyor mesela olofm cok iyi kullaniyordu.ona bakilirsa deagleda tek atiyor,five sevenda,p250 de.Her turnuva sonrasi bir seyleri degistirmeseler sasarim,bizonu,p90 ı da nerflemislerdi.ozellikle bizon bitik halde.Headshot atabilen zaten atsin neden karisiyorsunuz ki ? Bu oyunun amaci kisa yoldan adam oldurmekse aimi kafaya alip vuranda bir zahmet meyvesini alsin.Ayrica tec 9 aimi iyi olup seri atis yapabilen icin yerine gore guzel bir pistol.Ama hicbir zaman uzun namlulu silahlarin yerini tutamaz.Bir oyunda bu kadar cok nerf icin guncelleme olmaz.Allahtan turnuvada P90 kullanmiyorlar,kullansalar onu da berbat etmek icin ellerinden geleni yaparlar.

Ak 47 den 500 dolar daha pahali olan bir silah neden tek atamiyor ? M4a1 den bahsediyorum,mermi sayisi zaten az 20 mermi,t icin ak ne ise ct icinde m4 o ama gel gelelim 92 gibi sacma bir rakami vuruyor.Oyunda o kadar sacma sey var ki say say bitmez.Ayrica 3100 lira bile cokken 3200 lira ne ya ? Neden fiyati arttiriliyor ? Acikca oyunda t takimi ct ye gore avantajli,esitlik yok.Sacma sapan guncelleme yapacaklarina 64 ticki 128 yapsinlar,hileyi azaltsinlar.Ama yok bir Vac yapmislae birde biz izlemekten yorulduk,enayiler kendilerini dedektif sanip izlesinler bizede cezayi onaylamak kalsa diye Overwatch sistemini koymuslar bunu da nova 1 seviyesindeki adama bile vermisler.GabeN parayi basarken siz ay karambit mi alsam bayonet mi ay fade mi yoksa marble fade mi diye para harcayip,zaman kaybedip durun.Akilli adamlarda bu oyunda ticaret yapip veya item dusurup sizlere satsin burdan gelir kaynagi olustursun.

Oyun 6 liraya bile alinabiliyor ne demek bu ya ? Bir bakin coda battlefield'a cs gonun en az 40-50 lira olmasi lazim ki hileler,troller azalsin 3-5 kurus para biriktiren coluk coluk alamasin ama yok 1 lirada olsa ellerine para geciyor valve'in.

Birakin abi oyunu,ciddiyim emek kaybi.

• Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    T takımınin Ct takımına göre daha avantajlı olduğunu asla sanmiyorum. Oynanan haritalarin d2 hariç hepsi ağır ct taraflı. Gerçi d2'de artik ct tarafli kabul edilebilir biçaği alan Ct seçiyor artik. Yani madem Ct'nin map avantaji var bir yerden kismasi gerekiyor o da silahlarin damage'i olabilir ancak. Hem ak'yi ct ye ver hem de map avantaji olsun ee hiç t oynamayalim o zaman ne gerek var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrann -- 2 Nisan 2015; 1:33:14 >
  • Oyunun içine ettiler son guncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Her oyuna bağlanmaya çalışımda oyun verileri alınıyor derken donuyor. PC ye reset atmak zorunda kalıyorum. Steam oyun dosyalarıni kontrol ettim hic bisey cikmadi yardim edecek varsa sevinirim

• tec9 a nerf gerekiyordu zaten. geç bile kalındı
  • çohiyi oldu çohta güzel oldu.

• Go da yeniyim ama bende tec9 A atılan nerf ten memnunum t9 alıp tek başına bir yere rush at karşıdaki ne yapacağını şaşırıyor bende m4 olsun adam bana tec ile koyuyorsa benim için ölüm vakti gelmiştir diye düşünüyorum adam hareket ederek saydırıyor sizde izliyorsunuz ve m4a1 e gelen saçmalık ne ya silah zaten merminin adam akıllı kullanamassan usless birde bu kalmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awp güzel olmus beğendim simdi ciddi yetenek gerektirecek yürü dur vur yok artık:)

• M4A1 olayi haric iyi oldu bence. Sanki cok ucuzmus gibi bide 3200 oldu ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Gittim awp man-o war aldım oyuna girdim 2 adam vuramadım awp ölmüş bitmiş. Bu arada ct'de cs çıktığından beri para sıkıntısı hep olmuyormuydu yoksa benmi yanlış biliyorum ? T 3 el aldımı 1 el verse bile 2 el eco yapmadan devam ediyordu ct 5-0 bile olsa 1 el verdimi 1 el ecosuz devam ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 2 Nisan 2015; 8:36:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.