Şimdi Ara

Yeni Free server Karizmawow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server yeni açıldı suan pek üyesi yok . oyunda lag yok questve skiller buglu değil . herkesi bekleriz gmler sürekli online .www.karizmawow.com

• Başarılar umarım 2 gün sonra hevesiniz kaçmaz =)
  • tşk ederim. inşallah kaçmaz:D
  • mangos emumu kullanıyosunuz dc durumu nasıl
  • Dc cok nadir. yok diyipte abartmayım:D ama gercekten cok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanKiLLaH -- 7 Ocak 2007; 1:31:02 >
  • normal bildiğimiz blizz server değilmi kardeş.. XP oranı drop oranı falan hakkında biraz bilgi versen sevinirim.. saygılar..
  • Herşey orjinali gibi xp drop falan... yüksek xp yüksek dropla oyunun bozulacagını düşünüyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun bozulmaz niye bozulsun.Aksine daha zevkli olur.Mileet normal oynamak isterse gider orjinde oynar niye boşu boşuna az kişilik serverlarda kassın.İşinize karışmak gibi olmasın ama bu şekilde fazla insan toplayamazsınız onu söylüyeyim...
  • +1 freeserverların amacı fun olmalı bence. çunku garantisi yok, yarın server sahibi hadi babalar kapattık gidiyoruz deyince kastığın karakter silinecek. insanları 2 günde 60 yaptırın, dungeon yaptırın sonra. itemlarını zor toplasınlar, xplerini deil.
  • Evt aynen katılıyorum..
  • başarılar dilerim....
  • saol kardeş ama bunun versiyonu ne kolaymı zormu onları bi solesen
  • versiyon 1.12.1 dir arkadaş nasıl yani kolay mı zor mu?
  • Sunucu: MANGOS 3125 Linux oyun kapanmaz merak etmeyin .
  • iyide arkadaşım bunun garantisi yok ki.. Kapanmaz dedigimiz nice serverlar kapandı zaten düşük rate oranı isteyen arkadaşların dediği gibi orjinalda oynar.. Mesela ben bir sürü serverda oynadım bu saatten sonra gidip bir serverda oynamak ve sıfırdan başamak o kadar zor ki.. Neyseki bir server buldum romanyadan gayet güzel 1 günde level 60 oldum:P Zaten Wow'da hayat o saatten sonra başlıyor yani instance'lar fln.. Item'ların önemi.. Bence fun server olursa daha çok talep olur çünkü Türkiye'de hiç funserver yok hatta fun olursa ordaki charımı bırakıp direk gelirim:)
  • yok-yok server kapandıktan sonra fun server kalmadı bende orjinal hesabıma devam edicem artık iyi bir fun server yok
  • su sıralarda fun olarak devam edıyor ergenekon

35x kazanc resmı acılısa kadar devam edecek
  • basarılar iyi oyunlar
  • ben 100x'den aşasına fun olarak bakmıyorum :D
  • arkadaşlar sunucunun adresi değişti
    http://karizmawow.servegame.com
    buda forum adresimiz
    http://www.karizmagame.com/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.