Şimdi Ara

Yeni formalar hakkında tüm bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu bilgileri @NKantarelli hesabından takip etmekteyim.Store'un CEO'su kendisi.

*Uzun kollu parçalı forma bu sezon Ekim-Kasım gibi satışta olacakmış
    *Store'larda forma numarası değişikliği yapılmıyormuş,eğer numara sökülürse forma zarar görüyormuş.
    *Kaleci forması da geliyor çok yakında
    *Yazı fontu olarak TFF tek font Arial belirlemiş türkiye liginde.Ligde arial kullanacağız, şampiyonlar liginde ise farklı bi font kullanılacakmış.

• 25 Muslera

ŞL'de düzgün bir font göreceğiz inşallah
  • TFF'de her şeyi çok iyi buluyor, arkadaş nedir bu dayatmacı zihniyet
  • Arial mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Arial mi?

/>

• Insanlara zorla bisey yaptiricaksiniz anladik, ama o da iyi olsun be TFF

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Arial kullanmaya mecbur edilir ki takımlar? Neden gerekli böyle bir şey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satın aldığımız formaların baskılarında hangi font kullanılacakmış? Square block devam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Satın aldığımız formaların baskılarında hangi font kullanılacakmış? Square block devam mı?

Hayır yeni bir font belirlenmiş isteyen arial isteyen yeni fontu formasına bastırabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol hocam yeni font açıklanmadı mı daha ? @principino
  • quote:

sağol hocam yeni font açıklanmadı mı daha ? @principino

Videoda font olrak aynı font var değişmeyecek sanırım font.
  • Ben de o yüzden sordum zaten square block'a devammı diye ama arkadaş yeni font belirlendini yazmış @DokuzKuyrukluTilki
  • beyler

bi sorum olacak galatasaray niye 2013-2014 parçalısını sezonun son maçında tanıttı.

bi soru daha niye parça parça tanıtılıyor formalar niye hepsini aynı anda tanıtmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

beyler

bi sorum olacak galatasaray niye 2013-2014 parçalısını sezonun son maçında tanıttı.

bi soru daha niye parça parça tanıtılıyor formalar niye hepsini aynı anda tanıtmıyorlar.

Satış politikası hocam bu. Dünyada ki sayılı büyük takımların hepsi son maçlarına yeni sezon formasıyla çıkar ve daha sezon biterken ondan binlerce satarlar...

Galatasaray'da bu yolda NIKE ile ilerlediği için böyle yapacak bundan sonra. Yani yeni parçalıyı tam şampiyon olduk piyasaya sürdük binlerce sattı. Ama eğer ki halen öyle yapmamış olsaydık 1 tane bile satmış olmayacaktık. Parça parça çıkarmalarının nedeni ise sürekli bi heyecan yaratmak ve bu heyecan içinde binlerce satmak. Amaç bu ve müthiş işe yarıyor. Galatasaray doğru yolda ilerliyor bu konudada...

• quote:

Ben de o yüzden sordum zaten square block'a devammı diye ama arkadaş yeni font belirlendini yazmış @DokuzKuyrukluTilki

Aynı kalır umarım squareblock fontu güzel.

@Mishakal Biz farklıyız.
  • Sırttaki numaralar sizce de çok büyük değil mi? Yoksa bana mı öyle geldi? Tek rakam değil de çift rakam olunca koltuk altına kadar geliyor neredeyse
  • bu arada bugün Kızılay AVM'de formaların arkasında ülker'in olmadığını gördüm
  • quote:

Yazı fontu olarak TFF tek font Arial belirlemiş türkiye liginde.Ligde arial kullanacağız, şampiyonlar liginde ise farklı bi font kullanılacakmış

alışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Sırttaki numaralar sizce de çok büyük değil mi? Yoksa bana mı öyle geldi? Tek rakam değil de çift rakam olunca koltuk altına kadar geliyor neredeyse

Benim de dikkatimi çekti. Ayar verilir umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Yazı fontu olarak TFF tek font Arial belirlemiş türkiye liginde.Ligde arial kullanacağız, şampiyonlar liginde ise farklı bi font kullanılacakmış

alışın

çok kötü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.