Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
49
Favori
475.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • toz-koparan kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cok aciklayici oldu.
  • ayred A kullanıcısına yanıt
    Niye ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Benimkinin marş alması saniye bile sürmüyor. Ben marş basmadan, havalandırmayı ve otomatik farı kapatıyorum.
  • Arkadaslar yakit tuketimi nedir bu araclarin sehirici?

    Ford Courier 1.6 95 pc 2015
  • Herkese kazasız sürüşler. Bugün şirket aracı olarak 1.6 TDCI 95bg TREND donanım seviye olanı aldık. Otomobil ruhsatlı. Dacia Dokker den buna geçtik. İç hacim tabiiki dokker den çok küçük. Bence eksileri 105km den sonra hava sızma sesi geliyo , 120km ve üzerinde biraz sallanma hissettim ve gaz kestim, radyo sesi tizleri max yapsanda boğuk çıkıyor ve iyi çekmiyor. Bluetooth ile konuşma kalitesi çok iyi fakat mesela youtube video açıp sesi hoparlörlerden dinleyemiyorsunuz. Ekran desen yok gibi. Kalkışı hantal. Koltuklar sırt kısmı iyi ama oturulan bölüm sert geldi.



    Artıları direksiyon ve koltuk yükseklik ayarları var. Görüş açısı iyi. Süspansiyonlar yumuşak kasislerde hoplatmıyor, arka koltukta henüz oturulmadı ona bakacağız.



    Bunlar ilk gün izlenimlerim. Ekstra bişey olursa yazarım tekrar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Herkese kazasız sürüşler. Bugün şirket aracı olarak 1.6 TDCI 95bg TREND donanım seviye olanı aldık. Otomobil ruhsatlı. Dacia Dokker den buna geçtik. İç hacim tabiiki dokker den çok küçük. Bence eksileri 105km den sonra hava sızma sesi geliyo , 120km ve üzerinde biraz sallanma hissettim ve gaz kestim, radyo sesi tizleri max yapsanda boğuk çıkıyor ve iyi çekmiyor. Bluetooth ile konuşma kalitesi çok iyi fakat mesela youtube video açıp sesi hoparlörlerden dinleyemiyorsunuz. Ekran desen yok gibi. Kalkışı hantal. Koltuklar sırt kısmı iyi ama oturulan bölüm sert geldi.



    Artıları direksiyon ve koltuk yükseklik ayarları var. Görüş açısı iyi. Süspansiyonlar yumuşak kasislerde hoplatmıyor, arka koltukta henüz oturulmadı ona bakacağız.



    Bunlar ilk gün izlenimlerim. Ekstra bişey olursa yazarım tekrar...

    bluetoothla bağlanınca gayet net olarak telefondaki herşeyin sesini arabadan alabiliyorsunuz hocam. Benim aracım 1.5 75 lik olan oldugu halde rüzgar sesinden hariç bahsettiklerinizin hiç birini yaşamadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tagutured

    Arkadaslar yakit tuketimi nedir bu araclarin sehirici?

    Ford Courier 1.6 95 pc 2015

    1.5 75 hp olan aracım genelde işim gereği hep şehir içi kullanırım ortalama yakıt 5.7 lt. tabi bu ortalama yakıtta bulundugunuz ilin trafik yogunlugu, dur kalkların fazla ya da az oluşu, sizin sürüş tipiniz cok etkili
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Bendeki araç trend donanım. Sizdeki araç ile multimedia sistemi farklı olabilir mi? Sizdeki araç ne? Deluxe veya Titanium olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Bendeki araç trend donanım. Sizdeki araç ile multimedia sistemi farklı olabilir mi? Sizdeki araç ne? Deluxe veya Titanium olabilir mi?

    cihazın farklı olması bu bahsettiğiniz özelliğe mani olmaması lazım. bluetoothla bağlanıp müzik dinleyebiliyorsanız youtube dan video acınca da ses gelmesi lazım. ayar kısmını bi kurcalayın bence

    Birde çöyle bir durum var, cihaz üzerindeki aux tuşuna basınca önce cihaz seç menüsü çıkar, bir daha basınca usb yada aux a bağladığınız cihazdan ses gelir bir kez daha basınca bluetooth cihazından ses alırsınız buna dikkat edin
    benim aracımdaki cihaz bu
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 31 Mart 2018; 12:56:52 >




  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 2. paragrafta verdiğiniz bilgiye göre deneme yapıp sonucu yazacağım.

    Edit: Evet aux a basınca ses alınabiliyormuş. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 31 Mart 2018; 16:20:34 >
  • Radyo ses kalitesini nasıl arttırabiliriz. Çekme problemi var. İyi çektiği yerde ses düzeliyor. Ama bu nadiren oluyor. Genelde ses boğuk.
  • Arkadaşlar merhaba

    2018 modellerde tekrardan 1.5 TDCİ a dönülmüş. Son gelişmeler ve kur değişimini düşünürsek anormal zamların geleceğini düşünüyorum. Sene sonuna doğru bir tane de ben alıcam bu araçtan .



    Trim sesi ve yalıtım rezalet doğru mu?
  • Journey titanyum plus ile titanyum plus arasındaki fark nedir arkadaşlar?1.6 seçenekte!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    Journey titanyum plus ile titanyum plus arasındaki fark nedir arkadaşlar?1.6 seçenekte!
    journey olan otomobil ruhsatlı diye biliyorum.
    arka koltuk journey de 3 kişilik yani 3 tane kafalık 3 tane emniyet kemeri var. ruhsatta 4+1 diye geçer.
    diğeri ise arka koltuk 2 kişilktir ortada bir cıkıntı var ve ruhsatta 3+1 diye geçer
  • Arkadaşlar 2015 model titanium plus,



    Göstergede kaç km hız ile sürüldüğü ayarlanabilir mi?



    Göstergemde sadece yakıt tüketimi ile ilgili bilgi yer alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RuLazz_

    Arkadaşlar merhaba

    2018 modellerde tekrardan 1.5 TDCİ a dönülmüş. Son gelişmeler ve kur değişimini düşünürsek anormal zamların geleceğini düşünüyorum. Sene sonuna doğru bir tane de ben alıcam bu araçtan .



    Trim sesi ve yalıtım rezalet doğru mu?
    Evet trim sesi vardı ben aracımı 2017 ocakta aldım bendr hiç sorun olmadı 2016 da 2015 lerde sıkça rastlanmış 2018 de otomatik şanzıman gelmemesi çok kötü oldu
  • Böyle bir araca otomatik şanzıman gelmemesi, hayret!
  • SELAM ARKADAŞLAR 2018 95 HP 6 VİTES TOURNEO COURİER SİPARİŞİ VERDİM. KAFAMDA SORU İŞARETLERİ VAR NASIL BİR ARAÇ ACABA YORUM YAPARMISINIZ KULLANANLAR VAR MI?
  • 2016 model 1.6 titanium plus aracım var gizli özellikleri var mıdır bu aracın kadran selamlama, otomatik kapı kitleme, anahtardan camları açıp kapatma tarzında? varsa nasıl açılabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limentinus

    2016 model 1.6 titanium plus aracım var gizli özellikleri var mıdır bu aracın kadran selamlama, otomatik kapı kitleme, anahtardan camları açıp kapatma tarzında? varsa nasıl açılabilir?
    maalesef yok hocam
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    bole bisey okudum ama

    Kumanda Tanıtma, Programlama, Kapı Açma – Kapatma, Cam Açma – Kapatma işlemi yapılışı: Kumandanın üzerinde kapı açma ve kapatma tuşlarına aynı anda basın ve 5 saniye süreyle basılı tutun. İşlemi doğru yaparsanız tüm sinyaller yanıp sönecektir. Açma düğmesine 1 kez bastığınızda yalnızca sürücü kapısı açılacak, 2 kez basarsanız da tüm kapılar açılacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra kumanda tanıtma ve programlama işlemi tamamlanmış olur. Artık kapama tuşuna bastığınızda tüm kapılar kapanacak, açma tuşuna bastığınızda da tüm kapılar açılacaktır. Cam Açma ve Kapatma Fonksiyonu Tanıtma: Eğer aracınız cam kapatma ve açma özelliğini destekliyorsa, yukarıdaki işlemi yaptığınızda otomatik olarak cam açma ve kapatma fonksiyonu da programlanmış olur. Tüm camları açmak için kapı açma tuşuna basılı tutun. Tüm camları kapatmak için kapı kapatma tuşuna basılı tutun. Yarım açma veya kapatma için istenilen seviyeye gelince tuşlardan birine basılırsa camlar o noktada durur. Özellikle yazın araca binmeden önce uzaktan camları açıp havalandırmak için oldukça kullanışlı bir fonksiyon. Seyir Halinde Otomatik Kapı Kilitleme Fonksiyonunu Tanıtma: Araca binin ve kapıları kapatın, açık kapı kalmasın. Anahtarı takın ve gösterge ışıkları yanıncaya kadar çevirin (motoru çalıştırmayın). Kapı üzerindeki kilit kolundan 3 kez kapıları açıp kapatın. Anahtarı çevirerek yerinden çıkartın. Sonra tekrardan kapı kolu üzerinden 3 kez kapıları açıp kapatın. Anahtarı takıp gösterge ışıkları yanana kadar çevirin. İşlemi doğru yaptıysanız ve aracınız bunu destekliyorsa kısa bir uyarı sesi verecektir. Şimdi tekrardan kapı kolu üzerinden 3 kez kapıları açıp kapatın. İşlem başarı ile tamamlandığında uzun bir uyarı sesi verecektir. Artık araç hareket ettikten sonra, belirli bir hıza ulaştığında kapılar otomatik olarak kilitlenecektir. Bunu paylaş:
    Kaynak sayfa:http://www.bilgimanya.com/ford-kumanda-programlama-tanitma-kodlama-islemi/




  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.