Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
49
Favori
474.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araci yeni aldim blackline titanyumla titanyum plus arasinda hyundai era dan gectim. Sifir ve ozellikleri cogu otomobilde bile yok. Era dan gectigime pisman olurmuyum. Era uzun yolda 214 krs yakiyor. Sonuçta performans arabasi degil ama yolda da karizmamiz cizilmesin rampada kalmayalim. Cok yuklu
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONUgitmiyorum yolda iki kisi ve bagajimiz var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder6006 -- 17 Eylül 2017; 10:49:27 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bugün aracımı çalıştırdığımda yanında tamirci anahtarı resmi olan sarı yağ lambası yanmaya başladı.

    Kullanıcı kitabına baktım göstergenin anlamı olarak "Yağ değiştirme zamanının geldiğini göstermek için yanar." deniyor ama ben aracın yağını değiştireli daha 3 ay bile olmadı.

    Bunun anlamı nedir. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 18 Eylül 2017; 9:17:26 >




  • Araç üretim tarihine göre bakım lambasını yakmıştır. Servisle telefonla görüşün eski kugada araç sadece kontak açıkken fren ve gaza sonuna basılı tutunca sıfırlıyordu tahminim bunda da benzer şekilde lamba sönecektir.İyi günler.
  • hüseyin10 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hüseyin10 kardeş. Dediklerini yaptım uyarı ışığı söndü.
  • arkadaşlar 2016 model titanium plus, hasarsız, 26 bin km. de 56 bin tl. istiyor arkadaş.fiyat konusunda fikirlerinizi alabilir miyim? bu arada araç ticari olanlardan 3+1.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayred -- 21 Eylül 2017; 21:54:45 >
  • kimse yokmu ?
  • 2016 nin hangi ayinda uretilmis? Bildigim kadariyla haziran ayindan sonra uretilenler daha iyi, camlara otomatik indirme kaldirma ve direksiyon derinlik ayari geliyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 23 Eylül 2017; 18:41:51 >
  • quote:

    2016 nin hangi ayinda uretilmis? Bildigim kadariyla haziran ayindan sonra uretilenler daha iyi, camlara otomatik indirme kaldirma ve direksiyon derinlik ayari geliyordu


    galiba haziran ayı alınmış.fiyat konusunda düşünceniz nedir ?
  • ayred A kullanıcısına yanıt
    Titanium plus icin fiyat iyi. 2017 modelleri ile arasinda 10bin tl fark var.
  • quote:

    Titanium plus icin fiyat iyi. 2017 modelleri ile arasinda 10bin tl fark var.

    teşekkürler. piyasada cok görüyorum bu aracı ama forum cok sessiz.pek paylaşım yok.
  • Merhabalar, 0km metalik renk tourneo courier titanyum plus alma aşamasındayım, 71.600TL fiyat verdi bayi. Sizce uygun mudur? Bir de rüzgar sesi, kalkışlarda uğultu gibi kronik problemlerin olduğundan bahsedilmiş. Bu problemler yeni üretilen araçlarda giderildi mi acaba?
  • Usta merhaba ben en son 78 gördüm 71 de bir yanlışlık olmasın
  • Yanlışlık yok, bayiyle 71.600'e anlaştım bugün itibariyle. Sizin baktığınız otomobil ruhsatlı versiyon olabilir mi acaba? Benimkisi ruhsatta ticari olarak geçiyor. Bir de 1. ve 2. viteste arabanın hantal olduğundan bahsedilmiş, bu sorunlar yeni üretimlerde giderildi mi, bilgi sahibi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsyn.995

    Yanlışlık yok, bayiyle 71.600'e anlaştım bugün itibariyle. Sizin baktığınız otomobil ruhsatlı versiyon olabilir mi acaba? Benimkisi ruhsatta ticari olarak geçiyor. Bir de 1. ve 2. viteste arabanın hantal olduğundan bahsedilmiş, bu sorunlar yeni üretimlerde giderildi mi, bilgi sahibi olan var mı?

    benim aracım 1.5 motor 75 bg olanından, benim normal kullanımımda öyle bir hantallık görmedim. Eğerki devir düşerse bahsettiğiniz hantallıgı her araç yapacaktır. uygun devirlerde bence böyle bir sorun yaşamayacaksınız kaldıki sizin aracınız 1.6 motor 95 bg ve torkuda daha yüksek. Kendi aracımda yasadıgım tek pişmanlık araç tam dolu iken (şoför dahil 5 kişi) ve üstünede yeterince bagaj varken uzun yolda bayırlarda araç bogulur gibi oluyor mecburen vites küçültüyorsunuz ve hızınız düşüyor. işte bir tek o zaman dedim keşke 1.6 motor olanı alsaydım diye.

    Edit: Birde naçizane tavsiyem eğer ki sıfır araç takıntınız yok ise aynı aracın az kullanılmıs temiz ikinci elini cok daha düşük fiyata alabilrisiniz diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 9 Ekim 2017; 10:1:12 >




  • Teşekkürler cevabınız için 😊 0km almamın sebebi aracın dükkan üzerine alınacak olması, kdv'si vergiden düşülecek yani. Bir de 0'da şuan 0 faiz kampanyası olduğu için bu şartlar altında 2.elden daha mantıklı geldi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsyn.995

    Merhabalar, 0km metalik renk tourneo courier titanyum plus alma aşamasındayım, 71.600TL fiyat verdi bayi. Sizce uygun mudur? Bir de rüzgar sesi, kalkışlarda uğultu gibi kronik problemlerin olduğundan bahsedilmiş. Bu problemler yeni üretilen araçlarda giderildi mi acaba?

    way arkadaş 5 ay önce 2017 model metalik gri bir sürü aksesuar titanium aldim 64900 tlye :D dolardan hızlı yükseliyor araç maşallah :D
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı.far düğmesi kapalı ayarda olsa bile parklar yanıyor.mesela marşa basarken parklarıda söndürmek istiyorum beceremedim. nerde hata yapıyorum acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayred

    arkadaşlar bir sorum olacaktı.far düğmesi kapalı ayarda olsa bile parklar yanıyor.mesela marşa basarken parklarıda söndürmek istiyorum beceremedim. nerde hata yapıyorum acaba?

    aydınlatmalar kapalı iken gündüz farı yanıyor sadece, parkları açtıgınız zaman gündüz farı kısılıyor dikkat ettiyseniz.
  • quote:

    aydınlatmalar kapalı iken gündüz farı yanıyor sadece, parkları açtıgınız zaman gündüz farı kısılıyor dikkat ettiyseniz.


    gündüz farlarını kapatma imkanı yok mu marşa basarken ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.