Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
49
Favori
474.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    6 aylık Vergi, 1/6 yaş arası 517₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcukserbes -- 6 Ağustos 2017; 16:26:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schopen

    Herkese merhaba,

    Yorumların tamamını okudum, ilk çıkan araçların bazılarında birtakım sıkıntılar olduğunu söyleyenler var; yokuş ve kalkışlarda uğultu, geri vitesten atma, konsol ve kapılardan gelen trim sesleri, 100 km üzerine çıkınca gelen rüzgar ve yol sesi, kumaş ve döşemelerde yıpranma. 2017 modellerde bu sorunlarla ya da başka herhangi bir sorunla karşılaşan veya karşılaşıldığını duyan var mı acaba? Ben de bir süredir araştıryorum ve alırsam sıfır titanium plus almayı düşünüyorum.



    Son olarak ikinci eldeki durumunu merak ediyorum; çok değer kaybediyor mu, satılması çok uzun sürüyor mu yani ikinci eli hızlı mı?

    İyi forumlar.

    Merhaba. Bende 2015 sıfırdan alınma vardı 52500 kmde onu sattım şimdi 2017 aldım ve halen severek kullanıyorum.

    Trim sesleri az da olsa devam ediyor.

    Klimasında iyileştirme var sanırım çünkü 38 derece sıcaklıkta buzz gibi yapıyor.

    Ön camların ikiside tam otomatik olmuş.

    Galiba vites aralıkları kısaltılmış. Sanki biraz daha seri hale gelmiş.

    2015 te olan yokuşta arabayı kaldırırken gelen uğultu sesi yok.

    Aynalar kapandığında biraz daha iyi kurtarıyor. 2015te kapattın kapatmadın arada fark yoktu.

    Şimdilik İzlenimlerim bunlar.

    He bir de 2. El piyasası demişsin. 2 sene 55 bin km bindim ve İlana koyduktan 10-15 gün sonra aldığım fiyata verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcukserbes -- 8 Ağustos 2017; 13:39:27 >




  • araç hareket edince kapılar otomatik olarak kitleniyormu? benim aracım deluxe modeli otomatik kitlenmesi için ne yapabilirm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kill_them_all

    araç hareket edince kapılar otomatik olarak kitleniyormu? benim aracım deluxe modeli otomatik kitlenmesi için ne yapabilirm

    Kardeş o özellik malesef titanyum plus' ta bile yok.
  • Arkadaşlar aracıma sonradan çok heves ederek adroid multimedya taktırdım ama pişmanım. Orjinali en güzeli. Ne navigasyonu (igo) doğru düzgün çalışıyor ne de internetten yüklediğim Google Maps. Yine cep tlfdan açıyorum. Üstelik bazı özellikleri de kayboluyor. Sync sesli arama bir sorun haline geliyor. Lastik basınç sensörü haberleşmesi yok vb. Ve çok kaba duruyor. Koca bir çanta gibi.

    En güzeli orjinali. Ben daha önce forumda bir kaç kez sordum taktıran varmı memnun mu diye ama taktıran kimse yoktu galiba. Şimdi kendi sorumu cevaplıyorum, Şahsımca tavsiye etmiyorum.
  • Babam nasıl yaptıysa ayarları kurcalarken birşey yapmış. Şimdi kapı açıkken "dın dın" diye sürekli ötüyor. Daha önceden ötmüyordu, kurcukladım, kılavuza baktım bulamadım. Bu açık kapı ikaz sesini nasıl kapatırız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Babam nasıl yaptıysa ayarları kurcalarken birşey yapmış. Şimdi kapı açıkken "dın dın" diye sürekli ötüyor. Daha önceden ötmüyordu, kurcukladım, kılavuza baktım bulamadım. Bu açık kapı ikaz sesini nasıl kapatırız?

    Far açık kalınca yapıyor farı otomatiğe getirince susar.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Fardan değil, gündüz de o sesi yapıyor far kapalıyken.
  • Merhaba arkadaşlar 2018 başında bu araçtan alma niyetindeyim.Bu aracın en full olan modeli Titanium Plus olan mı ?



    Kamyonet ruhsatlı olanların daha uygun sanırım fiyatı.

    Onun vize ve vergisi ile uğraşamayız ki biz.

    Mecbur otomobil ruhsatlı alıcaz.



    Tek merak ettiğim rüzgar sesi var mı araçta ? Ben zaten 100 km hızı geçmeyen birisiyim .
  • Merhaba bende araç almaya niyeti olanlardanım ancak kafamda bi kaç soru var cevaplayan olursa sevinirim. 3 çocuklu aileye otomobil ruhsatlı mı ticari mi önerirsiniz, ticari de ortadaki çıkıntı sıkıntı yaratıyor mu uzun yolculuk larda ayrıca 3. Kişi için emniyet kemeri var mı? Birde ticari olanların trafik sigortası 2000 tl gibi rakamlar çıktığını okudum bi kaç yerde aslı varmıdır. Otomobil için verilecek fiyat farkına değermi, sıfır almayacağım bu arada. Bahsi geçen kronik sorunları hangi yıl itibariyle giderildi.
  • Hu hu yokmu hayırsever bi fordçu
  • akg58 A kullanıcısına yanıt
    Ticarilerde 3. emniyet kemeri yok. Çünkü ruhsatta 3+1 geçiyor otomobil ruhsatlı olanlar 4+1 onlarda kemer var. Ticarilerdeki ortadaki çıkıntı sıkıntı pek olmuyor. Trafik sigortası ise hasarsızlık, yaşanılan şehir vb. etkenlere bağlı 2014 model son poliçeyi 510,00 TL ye yaptırdım. İyi günler.
  • 100 km hıza kadar hava çok rüzgarlı olmazsa çok bir sıkıntı yok. Ancak siz ikinci elde alacak olsanız bayide test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim. İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin10

    Ticarilerde 3. emniyet kemeri yok. Çünkü ruhsatta 3+1 geçiyor otomobil ruhsatlı olanlar 4+1 onlarda kemer var. Ticarilerdeki ortadaki çıkıntı sıkıntı pek olmuyor. Trafik sigortası ise hasarsızlık, yaşanılan şehir vb. etkenlere bağlı 2014 model son poliçeyi 510,00 TL ye yaptırdım. İyi günler.

    Teşekkür ederim cevap için. Sigorta konusunda içim rahatladı bugün itibari ile de Reanult Clio grandtour aracımı sattım yarın sigorta iadesi için gidince sigortacıyada sorarım, kısa zamanda araç almak zorundayım 3. kemer benim için önemli çünkü 3 çocuk var o açıdan soruyorum aceba ticari versiyonlara kemer taktırma imkanı varmı? Altyapısı mevcutmudur? Birde aracın Tit Plus binek (otomobil) versiyonları için km 20000 40000 arası 60000 65000 arası fiyatlama nasıldır. Fikrinizi öğrenmek isterim. 100 den sonra ses konusunu pek takmam benim araçta da vardı sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 22 Ağustos 2017; 21:58:14 >




  • akg58 A kullanıcısına yanıt
    İkinci elde çok fiyat farkı yoksa binek olanı almak en mantıklısı. Çünkü ticaride her yıl muayene var ayrıca binek olan 4. yılda ikinci vergi dilimine girerken ticari olan 2. kademeye 7. yıldan sonra düşüyor. Binekte MTV den de 4 yılda kara geçersiniz ama takdir sizin. Kemer olayının ticariye yasal olarak eklenip eklenmeyeceğini bilemiyorum. İyi günler.
  • arkadaşlar aracı daha yeni aldım, 2016 model titanium plus, üzerinde navitech nx-238r model multimedia sistemi takılı, bu sistemi ve haritalarını güncellemeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar 2016 model titanyum plus modeli 8 aydır kullanıyorum.



    Problem değil ama aklıma takılan bir durum var. Yakıt deposu kapağı araba kilitli olduğu halde sürekli açık kalıyor. Deneme amaçlı kapağı açtım sanırım yakıt koyulan kısım 2 bölmeli. ilk bölme sürekli açık parmaklarımı soktuğumda kapağı açıp diğer kapağa ulaşıyorum ama ana yakıt koyulan bölme kilitli.



    Burada aklına insanın kötü niyetli fikirler geliyor. Mesela parmaklarımla açtığım kısma kesme şeker atsam yakıt alırken otomatik depoya düşecek gibi geliyor.



    Böyle bir durum olabilir mi? Bilmediğim bir daha bölme var mi? Cok riskli bir durum gibi geliyor bu bana
  • Bu ticari mi binek mi olayına açıklama getireyim arkadaşlar. Bugünkü bayi fiyatlarında en full araç için arada 24 bin tl fark var. Siz bu aracı 10 sene kullanacak olsanız fazladan 4-5 muayene yatıracaksınız ortalama muayene 190-200 tl, vergisi otomobille aynı 1030 tl yıllık, otomobiller 4. Yilda 2. Dilime geçerken ticari 7. Yilda geçiyor, Fakat 2 dilimde ticarinin vergisi daha düşük oluyor. Biz limitleri N1 oldukları için 10 km oynuyor otomobille, sigortaları aynı, birde satarken kimse bu araçların otomobil ruhsatlı olduğuna aldırmıyor, 96 bin tl ye aldigin aracı 70-75 e satarsan takla at. O yüzden 24 bin farkı ve diğer hususları karşılaştırırsak ticari almak çok mantıklı, bende öyle yaptım ticari aldim. Yilda 2 saatimi muayeneye ayiriyorum o kadar.
  • Mr.Hayko M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu depo kapağına anlam veremeyenlerden birisi de benim... Hatta belki de forumda ilk defa depo ile sorun yaşayan benim. Şöyle ki, saçma sapan tasarım nedeniyle koyulmuş ilk kapak kırıldı !! yakıt koyamıyordum neredeyse..

    Neyse, servisle ve fabrikayla yaptığım görüşmelerde sorunun kullanıcı hatası olduğu !!! sebebiyle yanlış hatırlamıyorsam 130 küsür bir değişim ücreti ödemiştim.

    Değiştiren arkadaş da, pompacının tabancayı yavaşça çıkartmasını söylememi tembihledi :))

    Sorduğunuz soruya gelirsek, içine herhangi bir sıvı ya da parça, ikinci kapak açılmadığı için, yere dökülüyormuş... Depo kapağına bir kilit koymamak için ne numaralar çevirmişler demiştim o zaman...
  • arkaadslar delux modelinde üst konsoldaki sarj soketi telefonu cok yavas şarj ediyor sanki, sizde de böylemi? kaç amperlik çıkış veriyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.