Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo Geliyor (2012)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
1
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2012 Mart ayındaki Geneva Otomobil Fuarı'nda sergilenecek ve önümüzdeki yaz satışta olucak araç.

Yeni focus , c-max gibi araçlarda olduğu gibi yeni ızgara mondeo'ya da monte edilmiş , ayrıca farlar inceltilmiş.

Kaslı yapısı audi a5 ve a7'ye benzetilebilir , liftback bir kasa yapısı mevcut.

Araç piyasaya benzinli ve dizel motorlarla çıkarken , satışa çıktıktan bir süre sonra elektrikli motorlar da eklenecek.

1.6 ve 2.0 litre ecoboost turbo benzinli motorlarla birlikte 1.6 TDCi 112hp ve 2.0 TDCi 137hp ve 163hp dizel seçenekleri de bulunacak.

Yakıt ekonomisini sağlamak için stop-start sistemi , frenlemeden sağlanan geri güç kazanımı ve aktif aerodinamik özellikleri bulunuyor.

Kör nokta görüntüleyicisi , park sensörleri ve şerit değiştirme uyarıcısı gibi güvenlik ekipmanları da araçta bulunacak.

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/273220/new_ford_mondeo_revealed.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 7 Ocak 2012; 13:10:25 >

• Bu defa olmuşş!!!
    mevcut kasanın tasarımını hiç beğenmiyordum..

"Nefret Ettiğimiz İşlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz. Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.."
  • arkasını uydurmuşlar birazda önü çok belli ediyor ya...

Orijinalden alıntı: power003

arkasını uydurmuşlar birazda önü çok belli ediyor ya...

önü neyi belli ediyor?
  • Tasarım agresifleşmiş, beğendim. Yalnız bu çizim sanırım, inşallah seri üretimde bu çizgiler kaybolmaz...
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Onu Mazda minagi konsept miydi neydi ona benzemis . Biraz da 508 andirdi bana, AMA guzel olmus sonucta ,begendigim araclar ikisi de
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Fiesta 2017
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabiyim ama sakinim

quote:

Orijinalden alıntı: power003

arkasını uydurmuşlar birazda önü çok belli ediyor ya...

önü neyi belli ediyor?

Aston Martin tabiki de

Ki bana kalırsa asıl Mondeo'nun tasarımı da böyle olamaz zaten. Çok sportif görünüyor çünkü.

"Nefret Ettiğimiz İşlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz. Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.."
  • bu araç Türkiye'de tutar size söyliyeyim
  • Bu resim AE in fotoşopu..BU dergiye güvenmeyin... Ben bunlar FORDun yarı resmi kanalı sayılır deyip yazdıkları pek çok şeyi paylaştım başlıklar açtım ama hemen hepsi yalan çıktı. En ünlüsü bunlarda 1.6 tdci nin 128 bg olacağı yazıyordu. Buraya taşıdım herkeste beklenti oldu sonra biliyorsunuz motor 115 bg çıktı.

Neyse olay şurdan çıktı. Fordun Iphone'da yeni mondeo/fusionı tanıtmak için bir teaser aplikasyonu var.. Dün orada bir an arabanın ön çapraz resmi bikaç saniye gösterilmiş sonra hemen kaldırılmış millet de SSı kapmış. AE de ondan böyle bir fatoş yapıyor.
    Buyrun tek gerçi resmi resim.

• Bariz PS.

Ki zaten yeni makyajlandı 1-2 sene gider hemen değişmez.

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bu resim AE in fotoşopu..BU dergiye güvenmeyin... Ben bunlar FORDun yarı resmi kanalı sayılır deyip yazdıkları pek çok şeyi paylaştım başlıklar açtım ama hemen hepsi yalan çıktı. En ünlüsü bunlarda 1.6 tdci nin 128 bg olacağı yazıyordu. Buraya taşıdım herkeste beklenti oldu sonra biliyorsunuz motor 115 bg çıktı.

Neyse olay şurdan çıktı. Fordun Iphone'da yeni mondeo/fusionı tanıtmak için bir teaser aplikasyonu var.. Dün orada bir an arabanın ön çapraz resmi bikaç saniye gösterilmiş sonra hemen kaldırılmış millet de SSı kapmış. AE de ondan böyle bir fatoş yapıyor.
    Buyrun tek gerçi resmi resim.

Bilgilendirme için teşekkürler...

Yine de koparılan SS müthiş duruyor

• aston martin'e benzemiş hoş olmuş
  • Daha önce görmüştüm bu resimleri.Ancak buşekil olursa gerçekten süper olur..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.