Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo Fun Club !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben mondeo kulübünün olmadıını gördüm....eğer başka bi yerde var sa da özür dilerim...

evet ford'un yeni süper aracı hakkında burda toplaşalım....kullananlar kullanmayanlar...

Resimler, videolar vs. buraya yüklenebilir......

işte imzamız....
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/4b/01/89/4b01893c94605998e70030d12f508a22.jpg[/image][/center] 
    [center][font="Tahoma"][b][color=black]Ford’un en yenisi…[/color][/b][/font][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25537288/tm.htm]
    [font="Tahoma"][color=black]Yeni [b]Ford[/b]Mondeo[/color][/size][/link][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25537288/tm.htm][font="Tahoma"][b][color=black]Yeni Ford Mondeo FuN cLuB !!![/color][/b][/size][/link][/center]

Üyeler:
    1_Deitel
    2_ByEnjoyment
    3_GKN 35
    4_joyful
    5_MoNdEoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spesifikasyon -- 15 Ağustos 2008; 0:24:25 >

• Ford ConnecT TEAM olarak ... hayırlı olmasını diliyorum ... izimizden gelin polemiğe girmeyin
  • Bol paylaşımlı, seviyeli bir kulüp olması dileğiyle...
  • Güzel bir topic olması dileklerimle.. Beni bir numaralı üye yapar mısın
  • Mondeo'lar çok güzel yaa... Beni'de üye yaparmısınız.. ama mondeom yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 12 Ağustos 2008; 16:28:45 >
  • mondeo

dieseli çok pahalı
  • Türkiye'de D sınıfı araçlar içinde fiyat ve donanım açısından alınabilecek en mükemmel araba. Ben Haziranın sonunda titanium 1.6 x paket+lüks paketli aracımı almıştım, 5000 km yi geçtim, almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı aracı düşünmekteyim fakat yakıt ve performans konusu beni bayağı düşündürmekte...

aracınız hayırlı olsun...
  • Araç gerektiğinde seri olabiliyor, 2. vitesle 80-90 ve 3. vitesle 130-140 a kadar çıkabiliyorsun biraz motor sesi oluyor tabi. Ama ekonomik kullanmak isterseniz 5. vites 80-90 lada gidilebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyful

Türkiye'de D sınıfı araçlar içinde fiyat ve donanım açısından alınabilecek en mükemmel araba. Ben Haziranın sonunda titanium 1.6 x paket+lüks paketli aracımı almıştım, 5000 km yi geçtim, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Hayırlı olsun arkadaşım.. Araç tam olarak ne kadara maaloldu? ilk kalkışta ve yokuş yukarı kalkışlarda sorun var mı? Kasaya göre motor performansında sorun hissettirdi mi hiç..

yol tutuşu ve viraj manevrasından memnun musunuz..

Kısmetse bende aralık ayı içerisinde almayı düşünüyorum
  • deli meli işini pas geçinde ben bukadar düşünme sonrasında deliler hastanesi yolu görünür galiba

• Kalkışlarda sorun yaşamadım, yokuş yukarı kalkışta zaten yokuş kalkış desteği var gaza biraz bastıktan sonra freni bırakıyor. Uzun rampalarda aracı düşük vites yüksek motor deviriyle kullanırsanız oldukça seri bile gidebilirsiniz ama yüksek vites ve düşük motor devriyle araç tabiki gitmez. Ben Haziran ayı sonunda x paket+lüks paket aracı tedarikçi indirimiyle 52 bin ytl ye aldım.
    Beni de üye yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyful -- 13 Ağustos 2008; 13:47:30 >
  • tekrar hayırlı olsun @joyful güle güle kullanırsın umarım.. foto ekler misin peki aracının.. B

Bende nasipse aralık gibi düşünüyorum.. 52bine tam istediğim paketleri ile almışsınız bende bu fiyatları yakalarım umarım..

Olası bi vergi indiriminde belki altına bilebilir bakalım kımet artık..
  • Benimde Mondeom var ama yenisi degil 97 benide kaydeder misinis ?
  • Güncel post !!!
  • fun club hayırlı olsun mondeo cu arkadaşlar
  • sağolun.....

tüm mondeocuları bekliyoruzz..... :)
  • salı gün Ankara ford başere mondeoyu incelemek üzere gittik araç tam istediğim gibi herşeyiyle.. umarım nasip olur da alırız en kısa sürede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

salı gün Ankara ford başere mondeoyu incelemek üzere gittik araç tam istediğim gibi herşeyiyle.. umarım nasip olur da alırız en kısa sürede..

inşallah kardeşim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.