Şimdi Ara

Yeni Ford Focus mu ? Volkswagen Golf mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
10.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 50.000 TL. Genel olarak Golf 1.4 TSI 122 PS Highline veya 1.6 TDI 105 PS Comfortline ; Focus Comfort 1.6 TDCi 95PS gibi . Dizel ilk tercih olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 12 Nisan 2012; 18:10:29 >

• Sunrooflu dizel Ttanium Focus HB aldı geçen hafta biri, 54 bine gelmiş araç. Dizel düşünüyorsanız Focus alınabilir.
  • detaya inmemişsin bende detaylandırmadan golf highline 122bg tsi manuel diyorum

focus alınacaksa 180 bg ecoboost titanium x paket alınmalı ancak 60 bini bulur

dipnot:tabi golf bulursanız
  • Hangi golf hangi focus?????????????????????????????????????????????
  • Genel olarak Golf 1.4 TSI 122 PS Highline veya 1.6 TDI 105 PS Comfortline ; Focus Comfort 1.6 TDCi 95PS gibi . Dizel ilk tercih olacaktır
  • focus al golf o kadar etmez
  • Golf kasa değiştirecek yıl sonuna doğru...
    Focus ise dizelde gereksiz pahalı...

Titanium 1.6i EcoBoost 180PS 5K 56.640TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 12 Nisan 2012; 18:22:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Ford Focus mu Toyota Corolla mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ecoboosta lpgde oluyor benxede focus
  • Bence ikiside degil.Golf gereksiz pahali.focus,da eski focus degil dikiz aynamdan bakinca fordmu bu gelen yoksa hyundai mi anlasilmiyor.
    Baska alternatiflerinde var iyi arastir o paralara cok daha iyi araclar bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel kardesım git bir focusa bin sonra da git bir golfe bin gönlün hangisini diyorsa onu al, ama golf highline a bindikten sonra hiç bi focus tatmin etmez seni söyliyiim, hele ki yeni focusun içi çok kötü hiç kullanışlı ve rahat değil.
  • kuşkusuz golf
  • Bence okadar bekleyipde paranızla rezil olmaya gerek yok hemde benzinli araca binmede bir mantık yok (LPG takılacaksa)Focus dizel en güzel seçenek hem konforlu geniş bir araba hemde düzgün binildiği sürece sorun çıkartmayan kaliteli bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naxos

Bence ikiside degil.Golf gereksiz pahali.focus,da eski focus degil dikiz aynamdan bakinca fordmu bu gelen yoksa hyundai mi anlasilmiyor.
    Baska alternatiflerinde var iyi arastir o paralara cok daha iyi araclar bulabilirsin.

oh ya, demek bir tek ben değilmişim. Elentra sanmıştım bir focusu ticari aractı binince anlamıştım Focus olduğunu hatta orta konsolu görünce de demiştim ki aaa forddan çakmış hyundai diye. Muhabbet ediyorduk araca giderken ama bi bakışta ayırt edememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Golf kasa değiştirecek yıl sonuna doğru...

1-Titanium 1.6i EcoBoost 180PS 5K
    2-Highline 1.4 TSI 122 PS

jetta da alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shide -- 12 Nisan 2012; 20:22:45 >
  • Golf2013 de kasa degistiriyor.ic mekan kalitesi,yakit tuketimi(tdi),2.el degeri golf onde gelir.Daha futuristik tasarimi ile de focus.Bence golf
  • 180 beygirlik focus gerçekten o gücü veriyormu hissediliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwjetta

quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Golf kasa değiştirecek yıl sonuna doğru...

1-Titanium 1.6i EcoBoost 180PS 5K
    2-Highline 1.4 TSI 122 PS

jetta da alabilirsin.

+1 diyorum ancak Jettalara antipatim var tavsiye edemeyeceğim

• O güç hissediliyormu bilmiyorum ama fabrika verilerine göre 0-100 ü 9 sn ecoboots un bence 1.6 bir araca göre gayet iyi gidiyor
  • focus o saçma sapan tasarımıyla, o iğrenç far tasarımlarıyla 5 para etmez bence.
  • Kesinlikle Focus 3 duratorq 115hp motorlusu ve hatchback olanı alın gözünüz kapalı. Golfe o kadar para verilmez. Golf alanları yıllarca tofaş grubunu gözü kapalı alanlara benzetiyorum. Golf FSI motor çıktı millet öve öve bitirememişti. Ne oldu? Şu an FSI motorlular beş para etmiyor .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.