|
Bildirim
|
Fiyattan bağımsız olarak konuşuyorum. C-Sedan'lar arasında en iyi araba bence.
Motor + şanzıman kombinasyonu çok iyi. Sorunsuz tork konvertörlü, aktarımı ve verimi çift kavramalar gibi iyi. İç-bagaj hacmi çok iyi. Sürüş zevki, direksiyonu sınıfının en iyisi. Titanium'da eksik donanımları şunlar: Arka kol dayama, arka havalandırma ve ön park sensörü yok. Bunlar bana göre çok önemli eksiklikler değil. Bu arabanın sorunu şu: Rakipleri olan Corolla, Civic, Megane TR'de düşük işçilik maliyeti ile üretiliyor ve bu yüzden uygun fiyatlar, kampanyalar sunabiliyorlar. Focus Almanya üretimi, işçilik malliyeti yüksek. Fiyatı rakiplerine göre pahalı kalıyor. |
Tasarımı bence de güzel ona laf yok ama eksik donanımları, kırpılan özellikleri ve bazı bölgelerde yerlere düşen kalitesine karşılık istenen bedel komik derecede yüksek. Otosan fiyat belirlerken, "ben bireyselle uğraşmayayım, büyük partiler halinde filoya vereyim gitsin" demiş gibi
Yani arabanın önündeki engel fiyatı. Ben İzmir'de bireysel focus görmedim daha, hepsi trend paket beyaz şirket plakalı. Titanium olanlar da bayi araçları... Dolu versiyonları kendine baktırıyor, özellikle st-line hb efsane, doğruya doğru. |
Sen ne bakıyosun forum ahalisine, bence de güzel araba
|
Ford her zaman ortalamanın üzerinde araçlar yapar.Ben bugüne kadar Ford logolu kötü bir araca rastlamadım.Focus ilk neslinden beri genel manada iyi ve keyifli araba.
Sorun kompakt bir araç için istenen fiyat. |
Makyaj aynasında ışıklandırma da yok. Sadece 9000 TLlik cam tavan alınca geliyor. Ne aymazlıktır.
Kadın da değil sadece erkek şirket kullanıcıları için ayarlanmış bir araba gibi. |
Evet güzel yazmışsınız, ek olarak aracın kalitesi ve kalite algısı Corolla dan civic den magane dan daha yüksek. Fiyat farkı nedenlerinden biri de bu.
|
Yeni corolla, yeni focusu kaldırıp atar bence.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|