Şimdi Ara

YENİ FIESTA ALMAK KONUSUNDA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni fiesta 1.25 ve 1.4 benzin kullanıcıları yakıt tüketimi konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bende sıfır almak istiyorum,dizelden sonra beni çok sarsar mı diye merak ediyorum.Birde 1.25 ler abartıldıgı kadar az mı yakıyor?

Kullanıcı yorumlarını bekliyorum.,saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

Arkadaşlar yeni fiesta 1.25 ve 1.4 benzin kullanıcıları yakıt tüketimi konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bende sıfır almak istiyorum,dizelden sonra beni çok sarsar mı diye merak ediyorum.Birde 1.25 ler abartıldıgı kadar az mı yakıyor?

Kullanıcı yorumlarını bekliyorum.,saygılar
    forum sayfalarında arama yaparak bulabilirsiniz cevabı, ama esas olan kendi kullanım alanları ve tarzınızla ilgili
    mesela ben 1.4le 1.6dan daha fazla yakıt tüketiyorum çekişi yetmediği için benim kullanışıma
    ama size 1.25 fazla bile gelebilir de 2.0 zayıf gelebilir de
  • Aslında fabrika verilerine bakıyorum, 1.25 için 7,4 , 1.4 için 7.6/8.9 litre yazıyor.. Ama belli koşullar altında bu sonuçlar alındıgından,normal kullanımda kullanıcıların tüketim sonuçlerını merak ediyorum..

Dipnot: 2.el ilanında denk geldim, adam 1.25 için 5 ltre yakıyor şehir içi yazmış.Doğru mu ki acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.