Bildirim
YENİ FIESTA ALMAK KONUSUNDA....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
forum sayfalarında arama yaparak bulabilirsiniz cevabı, ama esas olan kendi kullanım alanları ve tarzınızla ilgiliquote:
Orijinalden alıntı: zantanriyar
Arkadaşlar yeni fiesta 1.25 ve 1.4 benzin kullanıcıları yakıt tüketimi konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi?
Bende sıfır almak istiyorum,dizelden sonra beni çok sarsar mı diye merak ediyorum.Birde 1.25 ler abartıldıgı kadar az mı yakıyor?
Kullanıcı yorumlarını bekliyorum.,saygılar
mesela ben 1.4le 1.6dan daha fazla yakıt tüketiyorum çekişi yetmediği için benim kullanışıma
ama size 1.25 fazla bile gelebilir de 2.0 zayıf gelebilir de -
Aslında fabrika verilerine bakıyorum, 1.25 için 7,4 , 1.4 için 7.6/8.9 litre yazıyor.. Ama belli koşullar altında bu sonuçlar alındıgından,normal kullanımda kullanıcıların tüketim sonuçlerını merak ediyorum..
Dipnot: 2.el ilanında denk geldim, adam 1.25 için 5 ltre yakıyor şehir içi yazmış.Doğru mu ki acaba??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X