Şimdi Ara

Yeni Fiat Logosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , fiat bir süre önce logosunu yeniledi , ancak nedense Doblo , Albea ve Palio serisinde hala eski logo var.Bunlarda bir değişiklik yapılacak mı, yapılacaksa ne zaman yapılacak.Bir de ticari araçlarda PROFESYONEL yazacaktı oda yok.Belki biraz saçma bi takıntı ama neyse

Yeni Fiat Logosu

• valla arkadaş logo yenilendi. dediğin araçların üzerinde olmadığı gibi.

bizim yatağanda bu ay içinde fiat bayisinin tüp dış tabelaları, içdeki dizaynı falan değişti ama hepsi eski logo kullanıldı.

anlamadım gitti bu işi
  • ben fiat'ın sahibi olsam logosunu kaldırırdım belki daha cok satardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Arkadaşlar , fiat bir süre önce logosunu yeniledi , ancak nedense Doblo , Albea ve Palio serisinde hala eski logo var.Bunlarda bir değişiklik yapılacak mı, yapılacaksa ne zaman yapılacak.Bir de ticari araçlarda PROFESYONEL yazacaktı oda yok.Belki biraz saçma bi takıntı ama neyse

Yeni Fiat Logosu

doblo da yenilendi yakında piyasaya çıkar

• Aynı konu daha önce açıldı....( biraz dikkat)

Yeni logo aslında Fiat'ın ilk yıllarında kuullandığı logolardan birinin modernize edilmiş hali.
    Ticari araçlardaki < profesyonel > yazısının neden kullanılmadığı sorusuna gelince
    BMC bu ismi kamyonlarında kullandığı için iki firma arasında problem oluştu. ancak bu sorun çözüldü ki geçenlerde Fiat ticari araçların gazete ilanlarında <profesyonel > yazısını yeniden kullanmaya başladı.

Yeni Fiat Logosu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Aynı konu daha önce açıldı....( biraz dikkat)

Yeni logo aslında Fiat'ın ilk yıllarında kuullandığı logolardan birinin modernize edilmiş hali.
    Ticari araçlardaki < profesyonel > yazısının neden kullanılmadığı sorusuna gelince
    BMC bu ismi kamyonlarında kullandığı için iki firma arasında problem oluştu. ancak bu sorun çözüldü ki geçenlerde Fiat ticari araçların gazete ilanlarında <profesyonel > yazısını yeniden kullanmaya başladı.

Yeni Fiat Logosu

Dostum arada bir klübede uğrasan diyorum.Senin eksikliğin hissediliyor bak..............

• Yok onu anladım da, araçların üstüne niye yeni logoyu koymadılar ben onu soruyorum.Gazete ilanına koysun bana ne?Arabanın üstünde niye yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son mavi olan en güzeli bence
  • bencede yuvarlak içi mavi olan güzeldi son çıkan ve lineada olan bordoyu hiç sevmedim
  • hiç sabit logo yapmıyor kalıblaşmış logo yapmadı mercedes bmw audi vw gbi dewamlı değiştiriyor ve bu çok kötü bi uygulama
  • içi mavi olan logo güzel
  • saçmalık oyuncakmı bu ya
  • Yuvarlak içi mavi olan çok daha güzeldi
  • 1959 ve1965 yılındaki logoyla şimdiki logo nerdeyse aynı
  • Mercedes de dahil olmak üzere bütün markalar zamanla logolarını değiştirmişlerdir.

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koseaa -- 10 Ekim 2007; 16:58:42 >

• Zamanla logosunu değiştiren otomobil markalarına birkaç örnek daha;

Yeni Fiat Logosu

Yeni Fiat Logosu
  •  Yeni Fiat Logosu

en güzeli bu
  • Bu logo uygulaması henüz yeni başladı.Mesela bugün bi doblo-punto-albea alsan yeni logo var.Fiat Profosyonel yazısı da aynı
  • yeni logolar uygulanıyor arkadaşlar daha bayilere düşmemiş olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.