Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
754.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starforces


    quote:

    Orijinalden alıntı: k35

    Linea kullanıcıarı size sormak istediğim araba içiriye çok ses alıyor mu yada içeri ses alma durumu nedir?


    2011 lerde düzeltmişler epey sessiz ama 2009 model bitanesine binmiştim lastik sesi veriyordu, 2011 modellerde yalıtımı artırmışlar.


    Şahsen binmedim desem yeridir.Puntoya bindim bana söylenen puntodaki sesin aynısı lineada da var ondan sordum ,son zamanlarda bu arabayı düşünmeye başladım da
  • aynen kötü sayılmaz
  • Arkadaşlar bende linea 1.3 mjet active plus almayı düşünüyorum. Bugün telefonla 4-5 bayi aradım 2012 modelinin fiyatı için. En düşük 33.500, en yüksek 36.500 fiyat verdiler.
    Sizce bayiler arası fiyat farkının olması normal mi? Birde linea alan arkadaşlar aldıkları fiyatları yazabilirler mi?Bilgi sahibi olmak amacıyla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavi_tutku437

    Arkadaşlar bende linea 1.3 mjet active plus almayı düşünüyorum. Bugün telefonla 4-5 bayi aradım 2012 modelinin fiyatı için. En düşük 33.500, en yüksek 36.500 fiyat verdiler.
    Sizce bayiler arası fiyat farkının olması normal mi? Birde linea alan arkadaşlar aldıkları fiyatları yazabilirler mi?Bilgi sahibi olmak amacıyla


    hangi ildesiniz bilmiyorum ama bence bayilere gidip yüz yüze görüşün fiyat almanızda fayda var. bu arada fiat ın listesinde 2011 ve 2012 lineaların fiyatları farklı bunlara dikkat edin ve liste fiyatının üzerinde bir fiyat vermeyin

    http://fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_fiyat.aspx




  • Yüz yüze görüşmek en iyisi arkadaşım da bulunduğum ilde fiat bayisi olmaması dezavantaj işte.Bazı bayilerin verdikleri fiyat liste fiyatından bile daha yüksek. En iyi fiyatı ankara birmot verdi. Şaşırdım açıkçası genellikle birmot a tok satıcı olduğundan yüksek fiyat söyler derlerdi.
  • Fiat Linea 1.3 m-jet emotion 2007-2008 model Dizel araçların performansından memnunmusnz? Şu an ki arabamız Fiat Albea 1.3 m-jet 2005 model.Hız konusu olsun performans konusu olsun Fiyat konusu olsun bunun gbi albea ya göre eksik yanları var mıdır ? Bir kaç fiyatta yazarsanz harika olur. :)

    tşkler...
  • Arkadaşlar bence multijet motorlu bir araç alınca ilk 5000 km sakin kullanın fazla basmayın, ilk başlarda hor kullanıldığında ilerde aracın motor sesi traktör gibi çıkıyor, ilk başlarda sakin kullanırsanız ilerde böyle traktör gibi gürültülü olmuyor bizzat denedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starforces

    Arkadaşlar bence multijet motorlu bir araç alınca ilk 5000 km sakin kullanın fazla basmayın, ilk başlarda hor kullanıldığında ilerde aracın motor sesi traktör gibi çıkıyor, ilk başlarda sakin kullanırsanız ilerde böyle traktör gibi gürültülü olmuyor bizzat denedim.

    aynen + motor harareti normal seviyeye gelene kadar da, çok devirli kullanmamalıyız, çünkü aşınma bu sırada oluyor.
  • Linea ya ne kadar indirim yapıyorlar ?

    Mesela böyle bişey düşünsem

    4K DYNAMIC PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP 39,954
    ESP & HIZ SABİTLEME SİSTEMİ 1.250
    GÜVENLİK PAKETİ (YAN VE TAVAN HAVA YASTIKLARI) 1.250
    METALİK BOYA 300

    +___________________________________________________________

    42.750 fiyatta taş çatlasalar bayiler şu sıra ne kadar indirim yapar ? Birde bu araçın güvenlik testleri Grande Punto ile mi eş ? Güvenlik testinin olmaması garip
  • 50 küsur sayfa linea konusu var ama hala klasik sorular sorulmuş. 6 ay öncesine kadar bu sınıfta ki hemen tüm araçları bakıp, test ettiğim ve ayrıca çalıştığım şirkette de linea olduğu için rahatlıkla size özet geçebilirim ve geçiyorum:

    linea konusunda bilinmesi gereken ilk şey ekonomi arabası olduğudur. linea tamamı ile uygun fiyatlı bir ekonomi aracıdır. eli yüzü düzgün kompak sınıf bir aile arabası almak için yola çıktığınızda artık 60 bin tl'yi gözden çıkartmanız gerekmektedir. işte linea 40 bine sizin işinizi görür. 50 bin tl'yi gözden çıkartabiiyosanız linea'da 30 bine o donanımda araç bulursunuz. 70 bini gözden çıkartıyorsanız zaten gidin passat alın, linea ile işiniz olmaz.
    alım ve işletme maliyetleri düşük bir aile ve iş yeri arabasıdır linea.
    tüm bunların sonucunda da maalesef dışarıdan gözüken kaslı kasanın içeri de kötü plastik olarak karşımıza çıkması kaçınılmazdır. yol ve rüzgar sesi alır. süspansiyonları tatminkar değildir, uzun yolda yorar. kokpit plastiği ve dizaynı evlere şenliktir.
    ama işte ne kadar köfte o kadar ekmek.
    alacak olanlar kesinlikle paraya kıyıp 1.6 dizel olanını alsınlar. hem donanım olarak çok iyi araç hem de gerçek anlamda performansı çok başarılı. tamamı ile ekonomi düşünenler ise active plus'tan şaşmasınlar.




  • linea'nın 1.6 dizel motoruna otomatik vitesin gelme durumu var mı?
  • MERHABA..Bugün bende Linea alilesine katıldım..Tercihim 2.el oldu..2010 model 1.3 m.jet 90hp Emotion full paket bi linea aldım.Aracın iç donanımı gerçekten çok hoşuma gitti.Arabanın içinin bu kadar dolu olması bu fiyata göre bence çok iyi(27.000tl) bundan önceki aracım benzinli megane idi,performans olarak onu biraz arıyorum ama yinede idare ediyor.1. vitesi çok düşük kalıyo 2 ve 3 den sonra açılıyo araç.Ben araçtan memnunum alacak olanlarada tavsiyem alırsanız Emotion paketini seçmenizi tercih ederım.Ayrıca Blue me özelliği çok hoşuma gitti:) .Herkese iyi forumlar..
  • bugün izmir poyraz dan aldığım bilgiye göre tamamen yenilenmiş olan linea lar 2012 martta çıkacakmış aynı zamanda 2012 yeni kasa paliolar hazırmış
  • Türkiyenin ilk sürücüsüz aracı FIAT LINEA deneme turlarında.

    http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=72
  • ben 6 ay önce 1.6 dinamıc linea aldım, 6 ayda 7 farklı yerden arıza çıkardı. tüketici hakları mahkemesine başvuru yapıp iadesini istiyecem, bidaha fiat töbe...önceden reno clio vardı, 5-6 yıl hiç arıza vermedi, arabaya gönül rahatlığıyla binebiliyordum. linea öyle değil, acaba nerden arıza verecek diye hep tedirginim.. müşteri hizmetlerine bildirdim hiç ilgilenmediler.. servis elemanlarıda iyi çalışmıyor... baştan aşağı sıkıntı... sadece fiyatı uygun onun haricinde kesinlikle almayın derim, şu an garantiden ücretsiz tamir ediliyor ama 3 yıl sonra garanti bitince bu araca para dayanmaz, birde servis yolunu gide gele su yolu yaptık. sattıkları mala sahip çıkmıyolar. tamamen ticaret üzere yapılmış araç..binpişmanım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasimas

    ben 6 ay önce 1.6 dinamıc linea aldım, 6 ayda 7 farklı yerden arıza çıkardı. tüketici hakları mahkemesine başvuru yapıp iadesini istiyecem, bidaha fiat töbe...önceden reno clio vardı, 5-6 yıl hiç arıza vermedi, arabaya gönül rahatlığıyla binebiliyordum. linea öyle değil, acaba nerden arıza verecek diye hep tedirginim.. müşteri hizmetlerine bildirdim hiç ilgilenmediler.. servis elemanlarıda iyi çalışmıyor... baştan aşağı sıkıntı... sadece fiyatı uygun onun haricinde kesinlikle almayın derim, şu an garantiden ücretsiz tamir ediliyor ama 3 yıl sonra garanti bitince bu araca para dayanmaz, birde servis yolunu gide gele su yolu yaptık. sattıkları mala sahip çıkmıyolar. tamamen ticaret üzere yapılmış araç..binpişmanım.

    sıfır aracta boyle olunca ınsan soguyor ama ınan senınkısı sanssızlık be dostum.....




  • hemde ne şanssızlık, bazen aklıma aracı kameraların önünde ateşe verip yakmak geliyorya... nerde o imkan...
  • İnsanı işte böyle arabadan soğutuyorlar Allah(CC) sabır versin.
  • 2009 ful linea 1,6 aracım bakım dışında serviz yolu görmedi ,problemsiz biniyorum
    sanırım sizin arac istisna ,garantiniz var ,zaten ayni arızayı 3 kez tekrarlarsa iade hakkınız bulunuyor .
  • Selam arkadaşlar,

    Linea forumuna yazdım buraya da yazayım istedim. Aracıma racechip aldım ve dün akşam taktım. Şuan için keyifler yerinde. Araç daha atak hale geldi. Ayarları pek açmadım ama bakalım alıştıkça artırabilirim.
    Motor sol üstünde bir giriş var oraya ekleme yapılıyor. Deneme yapmak isteyen olursa benle iletişime geçebilir..
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.