Şimdi Ara

YENİ FİAT 500 X FİYATLARI VE ÖZELLİKLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
7.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam size kim dediyse "bu araç C-SUV'dir" diye, yanılmış..

Bu aracın fiyatının piyasa araçlarından daha yüksek olacağını Fiat zaten 1 yıl önce deklare etti. Countryman'le kiyaslanmasindan rahatsiz olmuşsunuz ancak bu aracın felsefesi o zaten. Piyasa araçlarından biraz daha pahalıya premium'a (miniye yani!) eşdeğer kalitede bir otomobil!

Bu formül başarılı olur mu olmaz mı 6 ay sonra görürüz, ancak markası Fiat diye bu seviyedeki bir otomobilden Captur fiyatları beklemek en kibar tabirle hayalperestliktir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 4 Şubat 2015; 22:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu canım
    juke alırım geri kalan parayı yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Fiyat konusunda 50 bine sumbul linea satildiktan sonra bu fiyatlar normal geliyor bu fiyatlar biraz daha gerileyecek ancak premium diyede ayni kasa ayni platform ayni bant urnune ayni donanimda 90 bin istemek dogru degil(renegade) . Ayrica tamamen sahsi fikrim bu arac fiatin countryman ayarinda cikardigi aracidir, 500 serisi mini nin rakibidir cunku. Her nekadar fiat da olsa bence tarz bi arac olmus almayi dusunen 4-5 arkadasim var ancak renegade deki gibi bi fiyat ve tasarim bakimindan hayal kirikliklarina ugramassak

Renegadein fiyatları bence gayet uygun. Dizel Limited deri paketlisini kullandım. Düz vites olmasına rağmen ciddi ciddi düşündüm.

Mini Cooper countrymane de bindim. İç mekan boğucu,dar ve abartıldığı kadar kaliteli değil. Bence bu araçların rakibi değil countryman. Başka bir sınıf. Fiat 500 serisi çok ferah. Normal 500 de bile sıkıcı bir hava yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Yahu BSUV araçlarda bu fiyatları sinsice yerleştirecekler, algı yaratıyorlar başka bir şey değil. Bu araçların c sınıfı sedan/hatchback fiyatlarına bile satılmamaları gerekirken iyice d sınıfı fiyatlarına yanaştılar. Bir kere herkes emin olsun, öyle marka fanatikliği yapmayın bu araç Captur kadar satmaz bu fiyatlarla.. Güzel arabamı; tabiki güzel araba ama Sportage'dan Quasqai'den daha pahalı satmak akla mantığa sığmaz..

Hepsini de geçtim, bunlar bu paraları istiyorlarsa; Honda, HRV için kim bilir ne kadar isteyecek!

Bu aracın en pahalısı 78.400, qq'nin ise 120 falandı değil mi? Nasıl daha pahalı oluyor anlamadım..

Kia Sportage Comfort 62.900 TL (2014) - 64.900 TL (2015)

Nissan Qashqai Visia 60.990 TL (2014)

Fiat 500X Opening Edition 65.900 TL

Sakin ama onun donanımında şu var ama bunun donanımında bu var deme! Hele ben sadece full arabalara bakarım aksini düşünmem yorum bile yapmam hiç deme!

Bu aracın sınıfındaki rakipleri olan Juke, 2008 ve Captur'un fiyatlarına hiç girmiyorum bile..

Fiat Türkiye bir şeylerin kafasını yaşıyor ama neyin kafası olduğunu anlarız yakında! Muhtemelen 1000 tane falan araç ithal edecekler, onu da her türlü iteleriz diye ne koysak kar demişler!

Kısacası bu aracın pahalı olduğunu anladın değil mi forumdaşım!

Doğru söyleyeni her zamanki gibi dokuz köyden kovmuşlar

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Renegade i bende düşünmedim değil ötv konusunda spekülasyonu çok yaptılar jeepin yöneticlerinede mail attım araca 30.750 euro diyip de euro 2.86 iken 87.500 fiyat çıkarıyosun euro 2.74-2.69 a geriledi gereğini yapın içerikli bi mail attım liste fiyatları direk tl üzerinden oldu amaçlar ayyuka çıktı, bende bu düşünceden araba alırsam dedim kendi kendime.Bu araçların maalesefki rakibi countryman oda şundan dolayı birisi 500 genlerinden gelme diğeri mini genlerinden gelme, ayrıca 500x e göre renegade de donanımdan hat safhada çalma kousu mevcut idi arka kamerası yok ekranı olmasına rağmen deri koltuk olmasına rağmen elektirikli koltuk yok trailhawk seçenekli 1.6 alamıyosun kendimce dedimki bu adamlar bildiğin para kazanmaya bu aracı satıyolar hizmet veya piyasada tutunma amacıyla değil zira iki ay dır takip ediyorum fiyat listelerini 2015 diyip yenileyemediler fiyat listelerini çünkü araç satamadılar stokları şişkin, burunlarından da kıl aldırmayıp indirim yapmadıkları sürece benim için sadece arma veya marka satma çabasından başka hiçbirşey değil.Olabildiğince dolu olan 500x cros bu kadar donanımla 77bin den çıkarken 90bin e kime ne diye aynı platform hatta daha kötü tasarım aracı nasıl satacaksın ben olsam böyle düşünürdüm.

• http://www.carscoops.com/2014/10/fiat-500x-rendered-as-abarth-doesnt.html

Üzerinde çok oynayacaklar bu modelin sanırım :D
  • Mrb arkaşlar 500x opening edition benzinli 1.4 140 hp modelini aldım tabi peşinat verdik bekliyoruz. 56.400 aldık, donanım olarak üst sınıf donanımı var. opening edition olarak Türkiye ye 400 araç geliyor başka opening adition olarak araç gelmeyecek,bunların 180 tanesi benzinli diğer dizel. Biz test ettik aldık,malzeme kalitesi bize çok iyi, şahsi fikrim kaliteli araç olmuş,(eski arabam kia sportage) motor zaten süper almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_1111

Mrb arkaşlar 500x opening edition benzinli 1.4 140 hp modelini aldım tabi peşinat verdik bekliyoruz. 56.400 aldık, donanım olarak üst sınıf donanımı var. opening edition olarak Türkiye ye 400 araç geliyor başka opening adition olarak araç gelmeyecek,bunların 180 tanesi benzinli diğer dizel. Biz test ettik aldık,malzeme kalitesi bize çok iyi, şahsi fikrim kaliteli araç olmuş,(eski arabam kia sportage) motor zaten süper almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim....

Kazasız belasız binin İnşAllah.. Kullanım yorumlarınızı bekliyoruz.. Fiyat sitelerde daha fazla gözüküyor. Vergi indirimi ile mi aldınız ?
    http://www.arabalar.gen.tr/fiat-500x-1-4-multiair-opening-edition-i5049.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ****76

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_1111

Mrb arkaşlar 500x opening edition benzinli 1.4 140 hp modelini aldım tabi peşinat verdik bekliyoruz. 56.400 aldık, donanım olarak üst sınıf donanımı var. opening edition olarak Türkiye ye 400 araç geliyor başka opening adition olarak araç gelmeyecek,bunların 180 tanesi benzinli diğer dizel. Biz test ettik aldık,malzeme kalitesi bize çok iyi, şahsi fikrim kaliteli araç olmuş,(eski arabam kia sportage) motor zaten süper almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim....

Kazasız belasız binin İnşAllah.. Kullanım yorumlarınızı bekliyoruz.. Fiyat sitelerde daha fazla gözüküyor. Vergi indirimi ile mi aldınız ?
    http://www.arabalar.gen.tr/fiat-500x-1-4-multiair-opening-edition-i5049.html

Liste fiyatı 65.400 dedi.indirim yapmıyor lar...

• 1.6 dizel opening edition modelini aldım. Dun aracı teslim aldım çok memnunum arabadan, 2010 QQ Kullanicisiydim. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

• Hayırlı olsun. Fiyat ve donanım olarak bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.