Şimdi Ara

yeni elentra TR'ye gelirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai elentra bildiğiniz üzere yeni kasa çıkardı ve 2senedir Türkiye'de yok.Bazı yerler gelicek,bazıları gelmeyecek diyor benimde kafam karıştı doğal olarak birde size danışayım dedim acaba gelirmi gelirse ne zaman gelir?

En son hibriti gelcek diye duydum ama doğruluğunu bilmiyorum.Ayrıca,elentra c sınıfımı d sınıfımı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 10 Nisan 2009; 20:00:31 >

• yeni elentra bu mu oluyor

• bence gelmez sadece 2000 cclik benzinli motorla satılıyor bildiğim kadarıyla
  • Bu araç C segmentinde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: parietale

Bu araç C segmentinde mi?

evet
  • getirmezlermi bilmem ama ben yeni elantrayı sordum bayisine gelicek dediler ama halen getirmediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

yeni elentra bu mu oluyor

yeni elentra böyle diye biliyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasa tipi olarak aynılar ilk resim daha yeni bir tasarım gibi duruyor hangisi gerçek anlayamadım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MZR34

getirmezlermi bilmem ama ben yeni elantrayı sordum bayisine gelicek dediler ama halen getirmediler

ne gariptir ki sakarya bayine sordum bende gelmicek dediler fakat internette geliceği yazıyor demekki bizim bayii yanlış biliyor olabilir
  • ilk resimdeki daha güzel...
  • ben de sordum bi bayiye 2010 ortasında gelecek dedi ama umarım daha erken gelir merakla bekliyorum bir elantra kullanıcısı olarak
  • araç kasa değiştirecek nerdeyse ne gelmesi, bu saatten sonra gelse ne olur hiç getirmesinler artık yeni
    kasasını getirirler.
  • elentra da istenen satış rakamları olmuyor
    bu yüzden bir süredir getirmiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.