Şimdi Ara

YEni ekran kartım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan sistemimde p4 3ghz 478pin işlemci, asus p4p800s-x anakart, kingston ddr400 2*512mhz ram,tagan 600w powersupply,geforce4 mx440 ekran kartı var ama yeni aldığım x1950gt 256bit 256mb agp taktığımda ekran kartım çalışmıyor ekran kartında mı sorun var diye başka bi yerde test ettiğimde normal şekilde çalışıyor. sparkle 7600gs agp aldım yine çalıştıramadım sistemi sorun neyde acaba yardımlarınızı bekliyorum acil şekilde . (deliricem 3gündür ekran kartı deniyip duruyorum olmuyor.)

• Cok ilginc gercekten.. AGP Slotunuzla alakali bir problem olabilir mi?
    Benimde basima boyle bir$ey gelmi$ti birkere. Taktıgım kartı a$agi veya
    yukari dogru cekince cali$iyordu nedenide AGP slotunun icindeki karta
    temas eden yerlerde sorun olmu$tu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

Cok ilginc gercekten.. AGP Slotunuzla alakali bir problem olabilir mi?
    Benimde basima boyle bir$ey gelmi$ti birkere. Taktıgım kartı a$agi veya
    yukari dogru cekince cali$iyordu nedenide AGP slotunun icindeki karta
    temas eden yerlerde sorun olmu$tu.

valla agp slotunda oynatmaya korktum yeni aldığım için ama şuanda mx440 sorunsuz çalışıyor nsl oluyorsa x1950gt ve 7600gs denedim çalıştıramadım günlerdir aldığım yere gidip geliyorum olmuyor diye :/ oraya gidiyorum test ediyor çalışıyor nsl oluyorsa bu hala çözemedim psu yetmio olamaz 600w tagan yeni aldım ztn. anakartla uyumsuz olamaz diğer ekran kartım çalışıyor nedir bu sorun çok mrk ediyorum
  • yrdm ltfn niye çalışmıyor bu kartlar benim pcde
  • beyler acil yrdm lzm ekran kartını geri vericem yada bilgilerinizle çalışacak yrdm :S
  • güncel driver yükle belki sorun ondan kaynaklanıyordur.

mesela benim ekran kartımı kendi orjinal cd siyle tanıtmaya çalıştığımda olmuyordu.
    internetten indirdim, kurdum çalıştı.
  • dostum bios ekranına bile gelmiyor fan dahi çalışmıyorki nsl yapıcam o işi :S
    ve x1950gt çıkarıp mx440 takınca bios ayarları sıfırlandı gibi oluyor default ayarlarla başlamak istiyorsanız f2 biosa girmek istiyorsanız f1 basın filan yazıyor nedir bu sorun çözemedim ilk kez böyle bir olay başıma geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1950gt ayri guc gereksinimi isteyen bi karttir uzerinde 6 pinli guc giris vardir onu bagladiniz mi ? normalde bu durumda kasadan uyari sesi gelir ama speaker baglantisi yapilmadiysa duyamazsiniz.. basit gibi gelebilir gozden kacmis da olabilir
  • 2adet molex kabloyu taktım ses sistemi takılı ancak pc açılışta normalde bip sesi verir öyle açılır fakat bu ses x1950gt ile alamıyorum sonra mx440 taktığımda o biosla ilgili kısım geliyor ve normal bip sesiyle açılıyor. bu sorunu 7600gs ve x1950gt lerde yaşadım ama fx serisi ve mx serisinde bu sorun olmuyor niyese kafam allak bullak ve sinirim bozuldu 4gündür uğraşıyorum diye halada çözemedim
    psu yeterli anakart destek veriyor agp 8x ekran kartı sağlam agp 8x oda ancak çalıştıramıorum niyese:S
  • upupup
  • hocam bios update falan denedin mi ? aklima baska bise gelmiyor ilginc bi sorun
  • bir de monitor nedir ? dvi donusturucu ile mi kullaniyorsun ? farkli bi dvi donustucu ile dene bakalim.

edit: dusundukce aklima geliyo.. mx440 ile sistemi acip nvidia suruculerini kaldir sistemi kapat mx440'i cikart. yeni ekran kartini takip dene bir de belki duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 26 Ağustos 2007; 16:08:27 >
  • biosa kdr gelse halledicemde fan bile çalışmıyor o yüzden başka bişey var gibi geliyor ztn mx440 driversız kullanıyom şuanda ekran kartını sorunsuz kurabilmek için:/ 7600gsde normal vga cıkışıyla taktım yine olmadı x1950gtde 2adet dvi dönüştürücü vardı 2side aynı oldu valla hayatımda hiç böyle birşey görmedim ya agp kart agp anakartta çalışmıyor:S
  • ??????????????????????kimse bilmiyor mu ya nedenini
  • ????hala yapamadım ya yrdm arkdşlr
  • Mainboard"unuzda Problem Olabilirmi? Farklı Bir ekran kartı denedinizmi?
  • Hocam anakartin Biosunu guncellemeyi dene en son secenek o..
    Olmadi anakartinida degistir yani, yapacak bisey yok..
    Olabilecek $eyleri soyledik
  • power suuply den olabilri mi?
    güç yetersiz olabilir sıkça yaşanan bi sorun!
  • Anakartta şuanda mx440 mevcut x1950gt aldım daha iyi performans için fakat o çalışmıyor gidip aldığım yerde test ettiğimde çalışıyor power supply 600w bios ile ilgili bilgim 0 nsl güncellenir filan
  • bios ayarlarınıda yaptım yine çalışmadı dikkatimi çeken geforce4 mx440 ile x1950gt pinleri farklı mx440ta 3 adet ayrım varken x1950gtde 2adet ayırım var yani pin sayısı fazla o yüzden olabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.