Şimdi Ara

Yeni Ekran Karti takma / Uyumlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle selamun aleykum abilerim , kardeşlerim . Forumda yeniyim oncelikle hatalarim varsa kusuruma bakmayin

- Direk konuyu ozetleyim ben size. Ben bi bilgisayar kasasi aldim . hemde casper marka gibi bi kasa .6 ay oldu . hangi oyun olursa olsun kasma sorunu yasiyorum . CSGO da en dusuk ayarlarda bile kasma var . Ayni sekilde Lol oynarkende kasma oluyor . Bende bu sorunu arastirdim ve ekran kartimin yetersizliginden kaynaklaniyomus sorun.

Bende Nvidia 2GB 128 bit ekran kartini almak istiyorum ama uyumlu olup olmadigini bilmiyorum . tabikide tavsiye ediceginiz ekran karti varsa cok sevinirim . Ben size kasadaki guc faninin ( adini bilmiyorum kusura bakmayin ) resmini aticam ekran karti giris bölgesini aticam . yardimci olursaniz cok sevinirim. Sihatle kalin

Bütçe : (150-300 tl )
     Yeni Ekran Karti takma / Uyumlama Yeni Ekran Karti takma / Uyumlama Yeni Ekran Karti takma / Uyumlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhaba Aramıza hoşgeldin...

Cs go oyuncusu ve yazılımcı olarak size bir kaç öneride bulunayım.
    Güç kaynağı pek kaliteli değil ekran kartı, işlemci gibi çok enerji harcayan parçalar güç kaynağının 12v kanalını kullanır. Güç kaynağının kalitelisi 12v kanalından ne kadar fazla güç verdiğine ve verimlilik değerine bağlı. Sizin güç kaynağı 12v kanalından 205 watt enerji veriyor. Şimdi yeni ekran kartını almadan önce işlemci modelinizi yazarsanız. Piyasada ki az enerji harcayan bazı ekran kartları var örnek linkten bakınız
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-250-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

• Ozellikler bunlar . Peki ekran kartini satin aldiktan sonra , ki uyumluysa . herhangi bir program indirmek zorundamiyim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Ekran Karti takma / Uyumlama

aida 64 yazılımı ile sistem özeti alıp buraya koyabilirmisiniz.

EKRAN KARTIM : AMD Raedon R5 220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortdede19 -- 9 Ekim 2016; 22:08:33 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.