Şimdi Ara

##YENİ EKRAN KARTI ALACAKLAR BURAYA## HD2600XT AGP EKLENDİ !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
1
Favori
86.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok açıklıyıcı ve bilgilendirici bir çalışma cok teşekkürler

Orjinalden alıntı: ultraslan53

arkadaşlar benim anakart agp yi destekliyo 200 ytl ye kadar butcem var ne onerirsiniz

yukarıdaki listedeki kartlardan birisini tabiki
    100-200YTL ARASI BÜTÇE, altından sırasıyla seçimini yapabilirsin,
    yanındaki numaraları boşuna mı koyduk

yok yani hepsi benim anakarta uyarmı bide hangisini onerirsin

anakartının AGP olduğunu kendin söyledin, AGP 8X başlığı altındaki kartlar PCI ya da ISA değil yine AGP'ler emin olabilirsin
    o fiyat aralığında en başta yazdığım en çok tavsiye ettiğimdir, anlamışsındır

sinir oldum colin mcrae dirt acmadi yaa

bide bunlarin hangisi shader verison 3,0 destekliyo ve driexct 10 u

sinir oldum colin mcrae dirt acmadi yaa

sözünü ettiğim başıl altındaki tüm kartlar SM3 .....
    DX10 destekli AGP kartlar henüz TR'ye gelmedi
  • bende yeni bi pc toplıcamda bu hafta sonu .ekran kartına önce 1950 pro demişlerdi bana şimdi bu forumu okuyunca 8600 gts de karar kıldım fakat marka önemi varmı onu merak ediyorum.toplamak istediğim pc de şu şekilde belki sizinde önerileriniz olur bu konuda;
    cpu:amd athlon 64 4400 x2 dula core s940 am2
    anakart:gıgabayte m55s-s3 nforce 550 am2 s940
    ekran kartı:palit 8600 gts(128 bit) 256 mb tv dvı 16x
    ram:kıngston 667 mhz ddr2 1gb x 2 adet
    hd:wd 250 gb 7200 rpm 16 mb sata2
    dwd-rw:lg gsa-h42n 18x
    kasa: asus ta 951 350 w
    ayrıca bu pc ile autocad2007,mastercam,solidworks,catia gibi 3 boyutlu çizim programları kullanılacak.ilginize şimdiden tşk ler (acayip kafam karıştı bu pc konusunda )
    @TRQX süper olmus eline sağlık

Orjinalden alıntı: caver

helal olsun,
    @TRQX süper olmus eline sağlık

teşekkürler

1-2 gün içinde hemen ekran kartı almalıyım ama bir türlü karar veremedim.
    Açıkcası almışken dx 10 özellikli bir kart alıyım dedim ama sanırım AGP'ler de yok.

Bende en kötü 7-8 ay beni idare edecek bir kart arıyorum şu an.

Mesela 9600xt ler şu an ne durumdaysa, alacagım kartta en kotu seneye o durumda olsun. Bilmem anlatabildimmi.

x1650 ler iyi gibi.

200 ytl'yi fazla gecmeyecek şekilde ne önerirsiniz. 150 ytl falan olursa da daha iyi olur tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowFB -- 24 Ağustos 2007; 2:44:59 >

• 7600GS DDR3 ya da 1650Pro DDR3'ü öneririm,
    eğer fiyatları fazla gelirse aynı kartların 256Mb ve DDR2 olanlarını alabilirsiniz

buna karar verdik

PALİT 8600GT SONİC +

yorum yapar mısınız nasıl bi kart yüksek kalitede bütün oyunları oynayabilir miyim ??
  • kimse bu msj a bi yorum yapmıcakmı bu pc nasıl bişi olur yada değiştirmek gereken bişiler varmı .ekran kartının markası fark edermi ve ayrıca 8600 gts diyince bir sürü farklı modeli var yok extreme,yok silent v.b. gibi hangisi iyidir.birileri bana bi yardımcı olsun lütfen iyice kafayı sıyırmak üzereyim
    quote:

Orjinalden alıntı: civax

bende yeni bi pc toplıcamda bu hafta sonu .ekran kartına önce 1950 pro demişlerdi bana şimdi bu forumu okuyunca 8600 gts de karar kıldım fakat marka önemi varmı onu merak ediyorum.toplamak istediğim pc de şu şekilde belki sizinde önerileriniz olur bu konuda;
    cpu:amd athlon 64 4400 x2 dula core s940 am2
    anakart:gıgabayte m55s-s3 nforce 550 am2 s940
    ekran kartı:palit 8600 gts(128 bit) 256 mb tv dvı 16x
    ram:kıngston 667 mhz ddr2 1gb x 2 adet
    hd:wd 250 gb 7200 rpm 16 mb sata2
    dwd-rw:lg gsa-h42n 18x
    kasa: asus ta 951 350 w
    ayrıca bu pc ile autocad2007,mastercam,solidworks,catia gibi 3 boyutlu çizim programları kullanılacak.ilginize şimdiden tşk ler (acayip kafam karıştı bu pc konusunda )

• quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Bugün tam SAPPHIRE ATI HD2600XT(128Bit)256MB GDDR4 AVIVO 16X almaya karar vermişken yorumları okuyunca biraz kafam karıştı. DX10 destekli oyunların henüz piyasada olmadığından ve DX9 destekli bir kartı alınması gerekliliğinden bahsediliyor. Acaba DX9 destekli oyunlar Vista'da çalışmıyor mu? Bir de Radeon HD 2600 XT Gemini diye bir şeyden söz ediliyor guru3d.com'da; bu nedir acaba?

DX9 destekli oyunlar Vista'ya DX9 kurarak çalışıyor, DX9 destekli kartlar da DX10 oyunları DX9 efektleriyle çalıştırıyor

kimse bu msj a bi yorum yapmıcakmı bu pc nasıl bişi olur yada değiştirmek gereken bişiler varmı .ekran kartının markası fark edermi ve ayrıca 8600 gts diyince bir sürü farklı modeli var yok extreme,yok silent v.b. gibi hangisi iyidir.birileri bana bi yardımcı olsun lütfen iyice kafayı sıyırmak üzereyim

Yukarıda "5 farklı 8600GTS'nin karşılaştırması" ve DH üyelerinin incelemelerinin linkleri mevcut, görmeniz için fazladan ne yapabiliriz,
    Siz bu konuyu yeterince incelemez kendinize özel ilgi beklerseniz sadece değerli zamanınızı kaybedersiniz...
    Biraz etrafa bakın LÜTFEN ve kafanızı sıyırmanıza gerek kalmasın

@Aslan_Bekir, yukarıda site editörlerinden @Anacon'un incelemesi var, merak edip incelediniz mi?, ve diğer 8600GT'lerin bir sürü incelemesi,
    bunları karşılaştırarak da bir sonuca varabilirdiniz halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Ağustos 2007; 13:33:39 >

• bilgilere dayanarak gittim x1950gt agp aldım ama bi türlü çalıştıramadım 420w psu var thermaltake çalışmadı kutuyu okudum 450w istiyormuş 460w feel taktım yine çalıştıramadım acaba kartta mı sorun vardır ?(2molex kabloyuda taktım ama çalıştıramadım meleti)
  • aslında haklısın ama o incelemelerden bişi anlasaydım sorma ihtiyacım olmazdı.yani bu işlerden pek anlamam orda bahsedilen değerler ne işe yarar bilmem bu ayıp değildir herhalde ben sadece sizden yardım veya görüşünüzü istedim çünkü bu işten anlıyorsunuz bilgi ve tecrübeye sahipsiniz oysa ben ordaki grafiklerden hangisi en yüksekse o iyidir diye düşünüyorum direk olarak.fakat altta yazan açıklamaları okuduğumda kafam iyice karışıyor çünkü çok çeşitli yönlerde yorumlar var .bunlar bana işten anlamadığım için hep karışık geliyo.ama siz böle bir liste hazırladığınıza göre demek ki bu işi iyi derecede biliyorsunuz.benim merak ettiğim siz kendinize şu an bi pc toplıcak olsaydınız ve monitör hariç 1100 ytl paranız olsaydı nasıl bişi toplardınız. tekrar ilgine şimdiden tşk ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

kimse bu msj a bi yorum yapmıcakmı bu pc nasıl bişi olur yada değiştirmek gereken bişiler varmı .ekran kartının markası fark edermi ve ayrıca 8600 gts diyince bir sürü farklı modeli var yok extreme,yok silent v.b. gibi hangisi iyidir.birileri bana bi yardımcı olsun lütfen iyice kafayı sıyırmak üzereyim

Yukarıda "5 farklı 8600GTS'nin karşılaştırması" ve DH üyelerinin incelemelerinin linkleri mevcut, görmeniz için fazladan ne yapabiliriz,
    Siz bu konuyu yeterince incelemez kendinize özel ilgi beklerseniz sadece değerli zamanınızı kaybedersiniz...
    Biraz etrafa bakın LÜTFEN ve kafanızı sıyırmanıza gerek kalmasın

@Aslan_Bekir, yukarıda site editörlerinden @Anacon'un incelemesi var, merak edip incelediniz mi?, ve diğer 8600GT'lerin bir sürü incelemesi,
    bunları karşılaştırarak da bir sonuca varabilirdiniz halbuki

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.