Şimdi Ara

yeni ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc baya bi eskide kendime nvidia 8800 btx ekran kartı core 2 duo işlemci vs almaya karar

verdim fakat merak ettiğim bişey var nvdia nın yeni, ekran kartı ne zaman çıkacak yani şuan bu bilgisayarı

alsam kazançlı olurmuyum(geçen defa pc aldığımdan 1 ay sonra aldığımın bir üst modeli çıkmıştı çok

üzülmüştüm)

• her hafta bir şeyler cıkıyor demek yanlış olmaz:)
    sen bütceni söyle ve ne zaman almayı düşündüğünü belirt eminim bir cok güzel secenek cıkacaktır burda;)

The Power of Dreams Honda

2004 Accord 2.4 Executive
  • ben yeni alacağım pc için 1500 ytl ayırdım (yukarıda saydığım özellikler olarak) .ben bu bilgisayarı genel olarak oyun için istiyorum bundan dolayı ekran kartının benim için önemi büyük eğer yakında yakında nvidia 8800gtx in bir üst modeli çıkmayacaksa almayı düşünüyorum eğer ne zaman çıkacağını biliyorsnız yazarsanız memnun olurum.
  • ocak- şubat aylarında 9 serisi çıkacak deniyor zaten o parayı 8800gtx e şimdi vermen hata olur 1 ay sonra o kartı ikiye katlayan başka bir kart bulursun çok daha az fiyata yine üzülürsün alacaksan orta karar bişey al sonra verdiğin para boşa gitmez 1500 ytl ye hem gtx hemde iyi bie core 2 duo alamazsın zaten daha pahalıya çıkar ( tabi öbür bileşenlerle beraber)dediğim gibi orta karar bişey bence 8800gt al paran boşa gitmesin
  • fiyatı ne eder bilmyorum ama benimde sadece ekran kartı+işlemci+anakart+ram için 1000 ytl bütcem var.. zaten bunlara sen kasa hdd power supply ve işlemci için fan ıvır zıvır ekleyince de üzerine 500 ytl vermiş olursun..

benim düşündüğüm sistem

e6750 intel işlemci
    XFX n-Force 680i SLI LT YADA Gigabyte x38-DQ6 anakart (fiyat farkına değermi diye araştırıyorum)
    OCZ 2x1GB ddr2 800 Mhz cl4-4-4-15 sli ramler
    8800gt ekran kartı...

sanırım yaklaşık 1000 ytl tutuyor belkide biraz gecer..

Tabi daha iyi sistem tavsiyeleride çıkacaktır mutlaka...

The Power of Dreams Honda

2004 Accord 2.4 Executive
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.