Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME!
    10 dk lik prime 95 64 bit testi.
  • Ben hala anormal bir durum görmüyorum..
    Ne mavi ekran nede ısınma..

    Ama tabi yinede içine sinmiyorsa değişim veya para iadesi isteyebilirsin.. Açıkçası almak için 2. bir seçenek olarak N61JA'yı düşünüyordum ama tasarım bakımından aralarında çok ciddi bir fark var.. Şimdi PC Depo'dan siparişi veriyorum senden sonra DH'deki 2. kullanıcı olacağım umarım memnun kalırım
  • bende bu 3055'i alacaktım arkadaştan sonra vazgeçtim.var mı tavsiyesi olan hp almam bu saatten sonra 2 tane kullandım nptebookları ısınmıyor yanıyor resmen.bir marka önerisi olan varsa değerlendireceğim aklım da dell var ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngeagle86

    bende bu 3055'i alacaktım arkadaştan sonra vazgeçtim.var mı tavsiyesi olan hp almam bu saatten sonra 2 tane kullandım nptebookları ısınmıyor yanıyor resmen.bir marka önerisi olan varsa değerlendireceğim aklım da dell var ama.

    şu an biraz şikayetçiyim evet,ama ısınma sorunu yok bence.şu an ha masaya dokunmuşum ha pc ye.şu an açılıştaki sapıtma ile ilgileniyorum hala.hp nin bazı programlarını açılışta açılmayı iptal edince normal bir şekilde açıldı bu sefer.şimdilik bir sorun yok gibi.
    bu gün de 1 saat crysis oynadım,hiç bir sorun yapmadı hatta ekran kartı sıcaklığı 71 dereceden yukarı çıkmadı... yani hiç de artifact verecek bir sıcaklık değil.donanımsal bir sorun tespit edemedim şimdilik.
    Hp nin yazılımlarında ciddi sorunlar var gibime geldi sadece.şu an hd tuneden de bad sector testi bekliyorum.onda da sorun yoksa pc de de sorun yok demektir bence.merak etmeyin sonra bu bilgisayarı kötüleyen mesajların hepsini konudan sildireceğim.
    özellikle şu light sclibe mi ne şu dvd nin üstüne resim yazdıran yazılım o sistemi çok kararsızlaştırıyor :)




  • Çok umutluydum bu seriden, normal kullanımda 70 dereceleri bulması pek iyiye alamet değil bence. Acaba i3 ve i5 işlemciler ile durum farklı olur mu ki? sonuçta i7 işlemcilerin ısındığı genel olarak bilinen bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrightDaggers

    Çok umutluydum bu seriden, normal kullanımda 70 dereceleri bulması pek iyiye alamet değil bence. Acaba i3 ve i5 işlemciler ile durum farklı olur mu ki? sonuçta i7 işlemcilerin ısındığı genel olarak bilinen bir durum.

    fan hızının ayarları ile ilgili bir durum olabilir bir sıcaklığın ötesine geçmiyor kesinlikle ne yaparsam daha da zorlarsam fan tam hız çalışmaya başlıyor.normal kullanımda yani ben internet falan yaparken con 4 mw yükleyince bir aynlığına 70 leri buldu.ama sadece firefox ve msn de hiç sorun yok.şu an pc nin fanı çalışmıyor bile ve sıcaklıklar 49 dan yukarı değil.bence fan yönetimi ile bir sorun yada sessiz olması amaçlandığından belli bir sıcaklığa torelans gösterme olayı var.
    mesela core 3 67 yi bulmuş ama bunu nasıl ve hangi ara gördü? neden gördü ? çünkü pc nin fanı bile çalışmıyor şu an.bence fanlar 70 den önce devreye girmiyor da ondan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Haziran 2010; 8:49:43 >




  • Arkadaşlar merhaba ben de cuma günü bu bilgisayardan aldım yalnız bir sorunum var kasanın sağ tarafından korkunç bir ses geliyor. çok tiz bir ses bu sizde de var mı uzaktan kullanıyorsanız fark edilmeyebilir ama bir kulagınızı koyup bakar mısınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    Arkadaşlar merhaba ben de cuma günü bu bilgisayardan aldım yalnız bir sorunum var kasanın sağ tarafından korkunç bir ses geliyor. çok tiz bir ses bu sizde de var mı uzaktan kullanıyorsanız fark edilmeyebilir ama bir kulagınızı koyup bakar mısınız acaba?

    tiz sesleri iyi duyamam malesef.akşama doğru başkasına sorarım ses geliyor mu diye ...
  • tamam teşekkür ederim.
    yani donanımsal bir sorundur heralde herhangi bir yazılımla geçmez diye düşünüyorum. İade edebilirim o nedenle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    tamam teşekkür ederim.
    yani donanımsal bir sorundur heralde herhangi bir yazılımla geçmez diye düşünüyorum. İade edebilirim o nedenle

    bence de git hemen iade et,hele 7 günlük hakkın dolmamıssa hemen geri ver :)
  • hayır dolmadı cuma aldım zaten bir de media markttan aldım 14 gün süre veriyorlar orda zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    hayır dolmadı cuma aldım zaten bir de media markttan aldım 14 gün süre veriyorlar orda zaten

    hemen ver hocam hiç değmez çabalamaya.
    bir de bir şey soracağım:

    sende de windows live messenger hata veriyor mu özellikle açılırken ?
    benimkinde hp yazılımı ile çakıştı da .

    bir de joker:

    sen de işlemcinin sıcaklıklarını koyar mısın ? ve ısı konusundaki düşüncelerini yazar mısın ? tek kişi bu konudaki düşüncelerini yazınca pek de güvenilir olmuyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Haziran 2010; 9:58:06 >
  • hayır hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar başka. bir de rami şu an yüzde 40 kullanıyor msn açık 3 tane de sayfa açık normal mi değil mi bilmiyorum=) yarın götürüm o zaman ben bunu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    hayır hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar başka. bir de rami şu an yüzde 40 kullanıyor msn açık 3 tane de sayfa açık normal mi değil mi bilmiyorum=) yarın götürüm o zaman ben bunu...

    64 bit işletim sistemi rame normallerine göre daha yüklenir.win 7 de yapısı gereği çok ram kullanan bir işletim sistemidir ama bellek yönetimi çok iyidir.yani belleğe ihtiyacın olduğu zaman o kullandığı belleği boşaltır.mesela ben bir kere oyundan çıktığımda belleğin 900 küsüre indiğini ve 5 dk de de onun 1500 küsüre çıktığını gördüm :)
    bir de yukarıda yazdığım gibi sıcaklık konusunda düşüncelerini yazarsan çok güzel olur :)
  • ben everestte stress test yapmıştım 5.dakikanın sonunda çekirdeklerden biri 85e(ötekiler 82 gördü en fazla) çıktı fakat 100de 100 yüklendi alete sonuçta bir de hangi markayı alırsanız alın i7 böyle sanırım yani epey bi dolaştım bilgisayar forumlarında asus n61jq da böyle mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    ben everestte stress test yapmıştım 5.dakikanın sonunda çekirdeklerden biri 85e(ötekiler 82 gördü en fazla) çıktı fakat 100de 100 yüklendi alete sonuçta bir de hangi markayı alırsanız alın i7 böyle sanırım yani epey bi dolaştım bilgisayar forumlarında asus n61jq da böyle mesela.

    normal kullanımda da fan çalışmıyor bile değil mi ? aynı benimki gibi ?
    ben de uyuz oldum everest çalıştıramıyorum bile ben,hemen mavi ekranı yiyorum...

    bir de sıcaklıklar konusunda da 2 alet tutarlı benzer değerler veriyorlar.demek ki bu serinin sıcaklıkları da böyle.aynı işlemciyi kullanan kişileri de buraya davet edip onlarınki ne kadar çıkıyor diye sormak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Haziran 2010; 10:05:18 >
  • bende çalışıyor şu an fan yani çok hava üflemiyor ama alttaki fan çalışıyor. Bence bilgisayara zarar vericek bir durum oluşmaz. benim tek takıldığım konu bu ses olayı bazı sonylerde de böyle bir sorundan bahsediliyordu fakat aynı şey mi bilmiyorum.
  • asus için bu sitede forum var zaten o modele ait incelerseniz görebilirsiniz yani orda da bazı oyunlarda 90a çıktığı bile yazılmış ben media markta gittiğimde bir gün bilgisayar alev üflüyordu ki onu kasıcak bir program bile yüklü değil içinde... ha asus da iyi bir markadır tabi ama ben işlemci böyle demek istiyorum bu laptopta bence sıcaklık biraz daha düşük ama
  • üst üste çok mesaj oldu ama sorun yazılımsal benim sanırım


    şu an media playerdan müzik açtım ve ses kayboldu (hayır müzik olduğu için duymuyorum değil zaten ses 0da ) bunu yazılımsal olarak çözmem lazım demek ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerex

    üst üste çok mesaj oldu ama sorun yazılımsal benim sanırım


    şu an media playerdan müzik açtım ve ses kayboldu (hayır müzik olduğu için duymuyorum değil zaten ses 0da ) bunu yazılımsal olarak çözmem lazım demek ki



    işte yazılım konusunda çok saçma sorunları var,yeeni olduğundan mı acaba ? sesi tamamen kapatıp müzik açmadığında da ses gitmiyor mu ? her bir şekilde çok acaip bir sorun genede ...




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.