Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadariyle Everest sisteme müdahele eden bir program.. Her Everest açmanızla mavi ekran hatasının olması bu çakışmadan kaynaklı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 10 Temmuz 2010; 21:15:14 >
  • MW2'yi 15-20 dakika denemen yeter hocam.. ekran kartında bir sorun varsa oyunu açtıktan bir kaç dakika sonra görüntüde gidip gelmeler olur son aşamadada ekran bir kaç saniyeliğine kararır ve masaüstüne atar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 10 Temmuz 2010; 21:17:16 >
  • yapma ya tam istedigim pc idi bu bende niye ucuz fln dusunuyodum (gerci cok ucuz deil ama ) inş butun 3055 ler sorunlu deıldır .
  • Cod mw2 o kadar sistem zorlamayan bir oyun, uzun süreli crysis vs oynayarak bir durumu gözlemleyin derim. Sadece everestte böyle bir problem veriyorsa dert etmeye gerek yok bence. Yukarıda söylendiği gibi everest direk sisteme müdahale ediyor.
  • Everest in muthemelen çakıştığı bir uygulama var bilgisayarınızda sonuçta sisteme tamamen mudahale ediyor,bende aynı sorunu zamanında yaşamıştım, everesti açtığımda direkt mavi ekran karşıma geliyordu çakışan bir uygulama var sizde de muhtemelen,ben bilgisayarınızda problem olduğunu düşünmüyorum.
  • resimler için teşekkür ederim ama bende pek beğenmedim açıkcası..yani kullanış kolaylığı açısından o ışıklar yanlarda değilde bence görülmesi kolay olsun diye üstünde olmalıydı.bunun dışında karşılaştığın diğer problemleride okudum ve yazılımsal olduğu kanaatindeyim.bitakım güncellemelerle giderilebilir.bi ihtimal donanımsal sorunda var ise alışveriş yaptığın site dandirik bi site değil bildiğim kadarıyla yani olumsuz bişe okumadım haklarında yardımcı olurlar sana rahat ol.
    7 günlük cayma hakkın var biliyorsun ve ayıplı mal olması durumunda ayrıca doğan hakların var.sen iyice bi incele makinayı kurcala sağını solunu olmazsa yine değişim&iade yaparsn vaktin var hala nasıl olsa
  • ekran kartının driverını güncellemiş miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

ekran kartının driverını güncellemiş miydiniz?

yeni çıkan bir seri olduğundan en günceli vardır diye düşündüm .şu an sistemde 8.6 var güncelleyeyim mi ?
    yoksa bu adrestekini güncellerim yani sorun değil.
    driver sweeper ile önceden sistem temizlemesi yapmaya ihtiyaç var mı?

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

• güncelleyin sorun ortadan kalkabilir.

driver sweeper ı bilmiyorum. Eskisini silip yenisini kuruyorum ben

Hangisi daha sağlıklı bilgisi olan var mı?
  • @Gamlu Baykuş
    Bu arada Zalman ZM-NC1500 soğutucu bu laptopun altına problemsiz tam olarak oturuyor değil mi? Denedin mi? Isıyı ne kadar düşürdü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 19 Haziran 2010; 19:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

@Gamlu Baykuş
    Bu arada Zalman ZM-NC1500 soğutucu bu laptopun altına problemsiz tam olarak oturuyor değil mi? Denedin mi? Isıyı ne kadar düşürdü?

ben daha sipariş ettim sadece siparişi de c. tesi geçtim salıdan önce elimde olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Haziran 2010; 0:29:19 >
  • dostum makinayı gule gule kullan. yalnız sistem neden dusuk puan almıs
  • bu cihazın altında bulunan win7 şifresini herhangi bir win 7 ile kullanabiliyormuyuz.Yoksa illaki kendi hdd de bulunan win7 mi kurulması gerekir.Mesela 320 lik harddisk gitti diyelim o zaman başka dvd ile kullanabilecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

@Gamlu Baykuş

ben daha sipariş ettim sadece siparişi de c. tesi geçtim salıdan önce elimde olmayacak.

bir de bu 7 günlük vaz geçme hakkı hangi şekilde ? 7 iş günü mü yoksa 7 takvim günü mü?

http://www.alomaliye.com/mesafeli_sozlesmeler_uyg_yonetmelik.htm

7 gün olarak geçiyor yönetmelikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Microsoft'un soğutucusunu zamanında 50 liraya almıştım benim dv5'ime gayet uyumlu bakıyorum da benimkiyle aynı boyutta sığmama sorunu yaşanmaz büyük ihtimalle tavsiye ederim.

şu aralar hepsiburada.comda kampanya var ben 27 tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyar81 -- 20 Haziran 2010; 0:52:43 >
  • @Gamlı Baykuş

mesajı atmışsın artık ama aklında olsun bundan sonra iade&değişim işlemlerinde ne istiyorsan net ol.yani değişim istiyorsan değişim iade istiyorsan iade talep et.sen değişim yada iade dersen tabikide değişim yapılır.ve değişimden sonra gelen ürün tekrar sorunlu çıkarsa bu defa 7 günlük cayma hakkını kullandırtmazlar.çünkü tekrardan başlatmazlar 7 günlük süreni.ben geçen ay bimeksten aldım laptop sorunlu çıktı değişim yapacaktım ama değişim yapılacak üründe cayma hakkım olmayacağını söylediler bende iade ettim.gerekirse yeniden alırım ürünü 7 günlük sürem tekrar başlar diye düşündüm.
    sende öyle yap sor bakalım değişim olursa 7 günlük cayma süreni tekrar tanımlayacaklarmıymış?ki sanmıyorum tanımlayacaklarını.o yüzden iade edip paranı aldıktan sonra tekrar sipariş etmen daha mantıklı olabilir.para iadesi 10 gün içinde yapılmak zorunda sana yasal olarak.
    bir başka husus firmalarla diyaloğa girerken "yasal olarak.................. hakkım var yanlış bilmiyorsam" şeklinde karşı tarafa haklarını tam olarak bilmediğin düşüncesini uyandıracak bi izlenim verme..ben sana zaten yönetmeliğin linki verdim orda açıkça yazıyordu hakların neden hala yanlış bilmiyorsam diye bi cümle kurdunki?direkmen yazdığın mesajın sonuna cayma hakkıma dayanarak bu ürünü iade etmek yada değişim yapılmasını istiyorum yazsaydın.yani firmalardan sana haklarını söylemesini bekleme bunu yapacak firma bir elin 5 parmağını geçmez.firmalar hep bakarlar müşteri haklarını bilmiyorsa sindirmeye çalışırlar ama dişli bi müşteriyse ona göre davranırlar.o yüzden bu tür işlerde her zaman net ve kesin ifadeler kullan

değişim yapılırsa 7 günü tekrar tanımlayıp tanımlamayacaklarını mutlaka ama mutlaka öğren hatta sana yazılı bildirsinler ki elinde yazılı belge olsun sözle iş yapma sakın.gelişmeleri yaz buraya yardımcı olurum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 20 Haziran 2010; 15:34:33 >

• dostum senin ilk mesajlarını bi inceledim tekrar baştan aşağı dikkatimi çeken bi nokta oldu aynen alıntılayım

"""3- Altına soğutucu almamıza gerek var mı sence?

normal kullanımda (msn,internette gezinme,film izleme vs) ihtiyaç yok gibi sıcaklık 70 den yukarı çıkmıyor.ancak azıcık yüklendiğiniz taktirde malesef sıcaklıklar 90 lara çıkıyor .yani sürekli kullanımda altına soğutucu almanız çok iyi olur .kasasının ince olmasının sonuçlarından gibi."""

bu sıcaklık işi pek içaçıçı olmamış.azıcık yüklenmeyle 90 lara çıkıyorsa sen yarın öbür gün 2 saat crysis yada ne bileyim call of falan oynamak istersen nasıl oynayacaksın?
    değişim yerine iade olayınıda ciddi ciddi bi değerlendir istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

dostum senin ilk mesajlarını bi inceledim tekrar baştan aşağı dikkatimi çeken bi nokta oldu aynen alıntılayım

"""3- Altına soğutucu almamıza gerek var mı sence?

normal kullanımda (msn,internette gezinme,film izleme vs) ihtiyaç yok gibi sıcaklık 70 den yukarı çıkmıyor.ancak azıcık yüklendiğiniz taktirde malesef sıcaklıklar 90 lara çıkıyor .yani sürekli kullanımda altına soğutucu almanız çok iyi olur .kasasının ince olmasının sonuçlarından gibi."""

bu sıcaklık işi pek içaçıçı olmamış.azıcık yüklenmeyle 90 lara çıkıyorsa sen yarın öbür gün 2 saat crysis yada ne bileyim call of falan oynamak istersen nasıl oynayacaksın?
    değişim yerine iade olayınıda ciddi ciddi bi değerlendir istersen.

90 lara çabuk çıkıyor ama 90 dan da yukarı çıkmıyor.ekran kartı ise oyunlarda crysiste mesela 70 dereceyi geçmiyor.şimdi uzun bir e posta atıyorum iade hakkımı kullanacağım,sonra karar veririm ne alacağıma ...

• ama işte 90 az değil.bendeki 5520g laptop varken baya bi kastıktan sonra bile 90 lara çıktığını hatırlamıyorum yani 90 ları kolay kolay görmemesi lazım diye düşünüyorum çünkü daha yepyeni makina fanlar ızgaralar falan temiz yani biraz kullanımdan sonra az bişey toz girdimi içine o zman 90 ı rahatlıkla geçer yanlışmıyım? hp nin zaten marka olarak en bilindik sorunu ısınma sorunu diye biliyorum.yeni kasalardada bu sorun devam ediyorsa yuh diyorum yani artık..
  • durun en güzeli ben bir test yapayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.