Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.079
Cevap
7
Favori
293.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCe

    Hocam driver sorunu yok. Sadece ses, parmak izi okuyucu bulup yüklemem gerekti onları da hp nin sitesinden bi yerden buldum, sesi win7 olanı yükledim yanlış hatırlamıyorsam sorun çıkmadı.

    Yalnız kurulumu yükseltme aracından apmayın. Microsoft sitesinden önce win10 imajını indirin, daemon tools ile bu imaj önyükleme usb si oluştur diye bir usb belleğe çıkartın.

    Daha sonra bilgisayarı bu usb den başlatın kurulumu yapın temiz kurulum, etkinleştirme kısmına win7 keyinizi yazın, kabul etmeyebilir sorun yok, atlayın kurulum yaptıktan sonra windows etkinleştirmeden yine elinizdeki keyi girip etkinleştirin tamamdır.

    Bir an önce win10 geçiş işlemini yapmanızı öneririm zira bu geçiş istisnası ne kadar daha sürecek beli olmadığı için sonra bu hakkınızdan olmayın

    anladım hocam teşekkür ederim bende windows 10 imajı var hatta lisanslama yapan programıyla beraber. Bir yerde okumuştum ücretsiz geçişler bitti diye de çok önemli değil zaten, şehir dışına çıkıp döndükten sonra deneyeyim bende.




  • Arkadaşlar imdat!

    Uzun süredir bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son 1 haftadır hdmı'dan görüntü sağlayamamaya başladım ve mantıklı hiçbir açıklama bulamıyorum. Win7x64-win10x64 iki sistemde de görüntü alıyordum önceden bununla alakalı değil problem her ne ise. Tv de sorun yok farklı bilgisayarla görüntü alabiliyorum. Kablolarda sorun yok. Sorun bilgisayarımın grafik kartı sürücüsünde muhtemelen. Zira bilgisayar tv yi görüyor ama görüntüyü aktaramıyor. Crimson yükledim sürücü olarak yine olmadı. Sorun ne olabilir? İntel grafik kartlı bir lenovo var elimde onu takıyorum tak diye görüntü geliyor.
  • hocam sistem geri yükleme denediniz mi? son yüklediğiniz bir programdan dolayı çakışma olabilir mi? ekran kartının sürücüsünü baştan yükleyin temiz kurulum için revo uninstaller ile önce kaldırıp tüm kalıntıları temizleyin sonra baştan kurulum yaparken Hp nin kendi sitesinde yayınladığı sürücüyü deneyin yükleme ekranında hızlı yükleme değilde özel yüklemeyi seçin ileri dediğinizde yüklemek istediklerinizi seçebildiğiniz ekran geliyor orada HDMI sürücüsünün de işaretli olduğundan emin olarak yükleme yapın. ben kendi bilgisayarımda crimson sürümünü yükleyemedim bir türlü sorun çıkartıyordu bende şuan laptop yanımda olmadığından deneme de yapamıyorum bi deneyin hocam belki çözülür.@GeCCe
  • crona C kullanıcısına yanıt
    Defalarca revovery yaptım sonra olmadı defalarca wn10 yükledim geri. Şu an görüntü alamıyorum ve bi süreliğine pes ettim. İlk windows 10 kurduğumda ekstra hiçbirşey kurmadan ve yapmadan görüntü alıyordum. Sonra birden görüntü alamadım bi gün ve sonrasında ne yaptıysam başaramadım. Düşünme aşamasındayım tekrar bir taarruza geçicem bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam kolay gelsin inşallah düzeltirsiniz
  • Beyler kimse var mı bu bilgisayarı kullanmaya devam eden ?

    Tam 7 sene oldu ve hala bilgisayarı kullanıyorum. 6-7 aydır yatıyordu tekrar lazım oldu çıkardım.
    Şimdi yeni bilgisayara verecek param yok. biraz değişiklikler yapacağım. Fanı değiştirmeyi düşünüyorum. Şarj kablosunu ve bataryayı da. SSD ve RAM alacağım. Beni 2-3 sene daha götürür herhalde

    @GeCCe @crona @speedman @isimbulunamadı @maxim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerasuslu

    Beyler kimse var mı bu bilgisayarı kullanmaya devam eden ?

    Tam 7 sene oldu ve hala bilgisayarı kullanıyorum. 6-7 aydır yatıyordu tekrar lazım oldu çıkardım.
    Şimdi yeni bilgisayara verecek param yok. biraz değişiklikler yapacağım. Fanı değiştirmeyi düşünüyorum. Şarj kablosunu ve bataryayı da. SSD ve RAM alacağım. Beni 2-3 sene daha götürür herhalde

    @GeCCe @crona @speedman @isimbulunamadı @maxim

    Benim cihaz hala duruyor 0 gibi hatta şu anda ondan yazıyorum:) Zaman içinde sadece 6 gb olan rami 8 yaptım ve bir fan temizliği o kadar. Sorunsuz gidiyoruz ama satıp ufak ekranlı bir cihaz almayı düşünüyorum karar veremedim




  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum hocam seni şu ekrandaki karıncalanma olayı için çok emek harcamıştın, sonunda BIOS güncellemesi almıştık.

    Benim bilgisayarda da kozmetik olarak sıkıntı "0". Donanım olarak birkaç sıkıntısı var.
    Çok emek verdim o da hiç karşılıksız bırakmadı. O yüzden bilgisayarı değiştirmek istemiyorum. Çocuğum gibi oldu

    Hazır yakalamışken birkaç soru sorayım, recovery yaptım ilk iş olarak. 6-7 aydır yatıyordu ve gereksiz çok şey vardı. Win10'a geçmeli miyim sizce? SSD almanın büyük avantajı olur mu? RAM 3 GB benimkin de. 4+4=8 yapsam performans artışına değer mi? Bir de pc'de kasılmalar var. Mesela chromeda sayfa aşağı doğru akmıyor, takıla takıla gidiyor, sorun ne olabilir?
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Ben üni 1. Sınıfta almıştım, mezun olalı 3 sene oldu, çizim programları kullandığım için geçen sene yüksek donanımlı bir notebook aldım, eldekini de babama verdim hala da memlekete gittikçe kullanıyorum, babam da günün büyük bir bölümü açık tutuyor buna rağmen canavar gibi çalışıyor. Hala ilk günkü gibi, ne bir çizik ne bir aşınma ne ekranda bir problem hiç bir sıkıntı yaşamadım.



    6-7 yıldır durmadan hergün kullanıldı, bu süreçte bir kaç defa söküp fan temizliği yaptım, bir defasında fanın kanatlarından birini yıkarken kırdığım için yeni fan alıp takmıştım, bunun dışında hiç bir şey yapmadım.



    Ben aldığım dönemlerde yakın çevremde Acer, lenovo, casper hatta Asus alan bir çok kişinin bilgisayarları şuan çalışmıyor yada ihtiyacı karşılamıyor.



    Bir defa klavyedeki bir tuş yüzünden servis ihtiyacım olmuştu, adamlar kapıdan teslim alıp tekrar kapıya bıraktı. Aldığım elektronik eşyalar arasında bu derece memnun kaldığım başka bir ürün hatırlamıyorum.



    ⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Ssd ve ram takviyesi elbette farkedilir derecede performans artışı sağlayacaktır. Win10 da stabil çalışıyor bizim makineler deneyebilirsiniz, memnun kalmazsanız geri dönersiniz win7 ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    evet hala kullanıyorum win 7 de
    3 gb ram vardı benim modelde 3040st
    8 gb yaptım bi kaç yıl önce

    klavyesi bozuldu malesef takılı kalıyordu bende soketini söktüm harici klavye kullanıyorum
  • Bizim PC'lerde UEFI özelliği var mı? Win10'a yükseltsem sonra temiz kurulumu UEFI ile USB'den yapabilir miyim?@GeCCe@speedman



    Arkadaşlar sizi haberdar edip buraya yazıyorum belki sonra araştıran olur diye. Sorun olmaz umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerasuslu

    Bizim PC'lerde UEFI özelliği var mı? Win10'a yükseltsem sonra temiz kurulumu UEFI ile USB'den yapabilir miyim?@GeCCe@speedman



    Arkadaşlar sizi haberdar edip buraya yazıyorum belki sonra araştıran olur diye. Sorun olmaz umarım.

    Usb den kurulum oluyor, ben win10 u usb den kurmuştum mesela. Sorun olmaz ben bu konu altında yazmaktan zevk alıyorum geçmişe götürüyor beni :)
  • kusura bakmayın hocam ben alıntı bildirimini görmemişim atlamışım sanırım bi bakayım konuda bişey varsa cevap verelim en azından diye sizin yazdıklarınızı gördüm. laptop hala kullanılıyor ailem tarafından (tabi benim kullandığım gibi değil mesela günde 11 saat bf3 online oynamak gibi ) bi sıkıntı yok çok şükür arada içini açar temizler macunlarım tekrar hazır hale getirirdim. şimdi farklı şehirdeyim ama özlüyorum şimdi olsa en azından bi kaç oyun yükler oynardım diye şirket bilgisayarıyla olmuyo o iş. benim cihazın tek handikapı i3 370m işlemci olmasıydı yoksa hem 5650 hem ssd ram takviyesiyle çoğuna taş çıkarır. ben cidden memnun kaldım best buy dan 1200 liraya almıştım. garantilik bir durumum olmadı sonradan pil istedim direk adresime yolladılar garanti bitti soru sormak için teknik destekle görüşürdüm 1 hafta sonra konuştuğum kişi beni tekrar arar sorununuz düzeldi mi diye sorardı. tekrar hp almak istiyordum şu i5 6300hq gtx950 veya 960 lı olan model bizimkiler kadar randımanlı değillermiş (yorumlardan öyle çıkarım yaptım) vazgeçtim. ben hep win 7 ile kullandım win10 denemedim pek alışkın değilim diye gayet iyiydi Gecce hocam tavsiye etmişti yine bence değerlendirin memnun kalırsınız diyorsa öyledir kesin. şu değiştirilebilir ekran kartının güncelleme işi sıkıntısı olmasa vallaha daha da efsane olur bu modeller.

    @Kerasuslu




  • Win10'a yükselttim bilgisayarımı şimdilik bir sıkıntı görünmüyor ancak yeni sistemler kadar stabil olmadı. Biraz yavaşlamalar oldu.
    Haberi olmayan olabilir, orjinal WIN7 kullanıyorsanız WIN10 yükseltme işlemi hala ücretsiz olarak yapılabiliyor.
  • Dv6 bilgisayarımı elektrik çarpması sonucu kaybetmiş bukunmaktayim.. Anakart tamiri olarak bir fikri olan var mıdır istanbul?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pavilion DV6 3104ET laptop'a USB'den format atamıyorum. BIOS güncelledim fakat yine olmadı. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • Ürünün orjinal backupunu upload edecek birisi var mı? pavilion dv6
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.