Şimdi Ara

Yeni Drop Table Çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.
    Carl Gustav Jung

Steam: Lautréamont
  • linkte bulamadım herhangi bişey ? Problem bende galiba

edit: yukarıdaki sekmelerden açılıyormuş yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AusteRe -- 11 Eylül 2014; 15:03:41 >
    30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Aslında bu item bölgesi baz alınarak belirlenen düşme şansı, istatistiksel bir hesaplama.
    Barbar Immortal King set'i wizard'a %0 diyorlar ama düşüyor. Wizard oynayıp crusader'ın yeni set'ini drop ile tamamlayan vardı örneğin benim klanda.
    Ramaladni için ise her sınıfa düşme olasılığı var diye düşünmek lazım %100'ü, ama düşme şansı elbette %100 değil ki çok ender düşüyor. Ramaladni'nin bölgesel item olarak 1 alternatifi olsaydı %50 yazacaklardı, örneğin soket açmak değil de silaha %elemantal damage eklemek gibi.
    İstatistikte hata payını aza indirgeyip en az hata payını bulunca doğruya daha çok ulaşmak mantığı olunca oranlar böyle %100 ve %0 kesin doğruyu göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 11 Eylül 2014; 15:23:43 >

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Aslında bu item bölgesi baz alınarak belirlenen düşme şansı, istatistiksel bir hesaplama.
    Barbar Immortal King set'i wizard'a %0 diyorlar ama düşüyor. Wizard oynayıp crusader'ın yeni set'ini drop ile tamamlayan vardı örneğin benim klanda.
    Ramaladni için ise her sınıfa düşme olasılığı var diye düşünmek lazım %100'ü, ama düşme şansı elbette %100 değil ki çok ender düşüyor. Ramaladni'nin bölgesel item olarak 1 alternatifi olsaydı %50 yazacaklardı, örneğin soket açmak değil de silaha %elemantal damage eklemek gibi.
    İstatistikte hata payını aza indirgeyip en az hata payını bulunca doğruya daha çok ulaşmak mantığı olunca oranlar böyle %100 ve %0 kesin doğruyu göstermiyor.

Aynen öyle çünkü wd olmama rağmen reakor set yağıyor :)

People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.
    Carl Gustav Jung

• kukriye bak %1.41..:):)
    İmzanız kural dışıdır! || uuu beybi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

kukriye bak %1.41..:):)

Geçende vaulttan düştü bana 450 saatin ardından.Olunca oluyor daha taskerim yok ama

Carl Gustav Jung

• HC de bu iki amuleti bekliyorum...
    Mara's Kaleidoscope
    Xephirian Amulet

bi posion birde fire'den heal alan ciksa....... bu iki elemental'ler acayip hp yiyor bende... ilk HC charda dusmedi... 2. charda duser umarim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.