Şimdi Ara

Yeni Dizilerden Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • the strain izliyorum suanda. yeni donem dizilerinden breaking bad ve fringe izlemis birinin sevebilecegi turden dizileri önerirseniz sevinirim.

• Penny Dreadful ilk sezon 8 bölümdü. Bazı yerleri sıkıcı olabiliyor ama fena değil izlenir. Dizinin kalitesi çok iyi, atmosferi falan kaliteli dizi ama sıkabiliyor zaman zaman.5 ve 6. bölüm iyi, 7 ve 8 çok iyi özellikle. Vampirler, Dorian Gray, Frankenstein gibi karakterler var dizide. İlgi duyuyorsanız tavsiye ederim.

Ben de The Last Ship ve The Strain'e başlamayı düşünüyordum. The strain iyi mi hocam ?
  • Banshee ve Hannibal
  • hannibal
    da vinci's demons
    vikings
    penny dreadful
    fargo
    true detective
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Penny Dreadful ilk sezon 8 bölümdü. Bazı yerleri sıkıcı olabiliyor ama fena değil izlenir. Dizinin kalitesi çok iyi, atmosferi falan kaliteli dizi ama sıkabiliyor zaman zaman.5 ve 6. bölüm iyi, 7 ve 8 çok iyi özellikle. Vampirler, Dorian Gray, Frankenstein gibi karakterler var dizide. İlgi duyuyorsanız tavsiye ederim.

Ben de The Last Ship ve The Strain'e başlamayı düşünüyordum. The strain iyi mi hocam ?

The strain genel olarak guzel kesinlikle sariyor. vampir olayina yeni, insani sıkmayan hafif bilim kurgulu yeni bir bakis acisi getirmişler.

Fakat dizide de şöyle klişe var dizinin baş karakteri CDC elemanı karısından boşanıyor da, karısı bunun evinde başka adamla da, bi de adamın ortağıyla ilişkisi var. Tam klise yani. dizinin 10 15 dksi bunlara gitmese mükemmel olacak. yine de güzel dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Banshee ve Hannibal

hannibal biraz baktim sarmadi beni acikcasi. daha çok breaking bad tarzi bir sey ariyorum ama bulamiyorum hep fantastik - vampirli, kurt adamlı diziler. biraz gerçekçi olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

the strain izliyorum suanda. yeni donem dizilerinden breaking bad ve fringe izlemis birinin sevebilecegi turden dizileri önerirseniz sevinirim.

2 sezondan fazla çıkmamış mükemmel diziler: Derek
    Rick&Morty
    Silicon Valley
    House of Cards

Sonuncusu dramdır Kevin Spacey&Robin Wright var, diğerleri muazzam komedilerdir, Derek ve Silicon Valley'i komediaçısından izleme, biraz daha dram açısından izle öyle daha çok gülersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hannibal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings
    Hannibal
    Fargo
  • Eğer fringe den hoşlandıysanız, "Extant" dan da hoşlanabilme ihtimaliniz olabilir. Halle Berry nin oynadığı hafif uzaylı, hafif saçmalıkarla dolu ama izlenebilitesi olan bir yapım. Uzay, uzaylılar, robotlar, güç budalası kötü sinsi komplocu adamlar, ve her dizide olmazsa olmaz olan, aile içi dram içerdiği konular.

imdb : http://www.imdb.com/title/tt3155320/

fragman :http://www.youtube.com/watch?v=hzMnAJ2y1kU

"House of Cards" kesinlikle tavsiye ederim, konu sarmazsa bilemem, politika-entrikalar-strateji temalı genelde, ama oyunculuk, görseller, senaryo diğer dizilere göre daha üst düzey gibi.

• komedi olarak hello ladies var ama hbo iptal etmiş diziyi.ama sinema filmi yapılıyor şuan öyle bitirecekler anlaşılan
  • True Detective
  • True Detective
  • Bi True Detective de benden.
  • Da Vinci Deamon's,Vikings,Fargo ve True Detective
  • True Detective
  • Fargo

• quote:

Orijinalden alıntı: itsadamnfinenick

Eğer fringe den hoşlandıysanız, "Extant" dan da hoşlanabilme ihtimaliniz olabilir. Halle Berry nin oynadığı hafif uzaylı, hafif saçmalıkarla dolu ama izlenebilitesi olan bir yapım. Uzay, uzaylılar, robotlar, güç budalası kötü sinsi komplocu adamlar, ve her dizide olmazsa olmaz olan, aile içi dram içerdiği konular.

imdb : http://www.imdb.com/title/tt3155320/

fragman :http://www.youtube.com/watch?v=hzMnAJ2y1kU

"House of Cards" kesinlikle tavsiye ederim, konu sarmazsa bilemem, politika-entrikalar-strateji temalı genelde, ama oyunculuk, görseller, senaryo diğer dizilere göre daha üst düzey gibi.

Extant'ı yeni duydum, bilimkurgu tarzındaymış severim bu türü, ekledim listeye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.