Şimdi Ara

YENİ CORSA... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
42.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • honda civic'i yaptı değişik tasarım renault megane hb'i yaptı değişik tasarım bunlar ne biçim arabalar dediniz.
    şimdide hep aynı şeyler yenilik olsun biraz diyosunuz.
  • bu corsa 207 punto kalmaz piyasa da hepsini yer bu araba

bu arada gecen arkdas 207 gormek istedi bakmaya gittik 32 milyar fiyat cektiler rezalet ya baska bi sey demiyorum
    bu ufaklar niye böle anlamıyom ona o parayı vercegime gider astra focus fln alırım cok sacma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

bu corsa 207 punto kalmaz piyasa da hepsini yer bu araba

bu arada gecen arkdas 207 gormek istedi bakmaya gittik 32 milyar fiyat cektiler rezalet ya baska bi sey demiyorum
    bu ufaklar niye böle anlamıyom ona o parayı vercegime gider astra focus fln alırım cok sacma

yavaş yesin

corsa 1.3 90 lık dizel iyi donanımla kaça gelicek sanıyorsun?

• fiyat politikasına göre satışlar şekillenecektir bence, iç tasarım eski corsanın aynısı sadece renk katılmış gibi, ve o direksiyon problemi çözülmemişse işi zor gibi
  • Fiyatı güncel corsadan farklı olur mu acaba?
  • insallah olmas

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel Essentia 29.951,00 YTL 2.500,00 YTL 27.451,00 YTL
    Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel Silverline 31.538,00 YTL 2.500,00 YTL 29.038,00 YTL
    Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel Enjoy 32.074,00 YTL 2.500,00 YTL 29.574,00 YTL

edit: unutmadan bunlar simdiki cosanin dizel fiyatlari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erreguay -- 16 Haziran 2006; 20:39:15 >
  • Güzel..Ama astranın bir boy küçültülmüşü sadece..Başka bir yenilik yok sanki..Gözümüz alışınca bunuda kanıksar ve atarız diğer B segmentlerin yanına...
  • Topiki inceledim biraz, fotolardan pek ısınamadım corsa kimliğini pek ortaya koyamamış şuanki ve önceki kasa gibi ben corsayım diyemiyo ortaya karışık olmuş yazılanlarda bunu destekliyo.Önceki kasalar astra corsa vectra ve diğer modeller kimliklerini hemen yansıtıyordu. Belki alışır gözümüz ama bu model için arabamı değiştirmem.İçindede büyük değişiklik göremedim.Hayırlı olsun corsa alemine.
  • sanki renault clio ya benziyor öyledeğil mi ?
  • Yeni corsa clio 3 'ye benzemiyor; clio 3 astraya benziyor... Doğal olarak corsanında astraya benzemesi

normal !!!
  • rakası ne kadar da çok clio ya benziyor.

bence orjinal bir tasarım olmamış.
  • çooooook güzel olmuş tebrikler opel
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yeni corsa clio 3 'ye benzemiyor; clio 3 astraya benziyor... Doğal olarak corsanında astraya benzemesi

normal !!!

kesinlikle katılıyorum
  • resimlerden pek belli olmuyor önden bakınça çok yüksek ,şişkin tompul gözüküyor.yandan astra gibi fena durmuyor.arka tasarımı güzel olan araba çok az zaten .Gerçeğini görüp değerlendirmek lazım .Ama bu B seğmentinin kralı Punto olacak gibi...
  • iyi yaw en azından eski kasasından eski kasa sı eksik gibi duruyodu yaw

hiç sevmedim eskisini bu yine iyidir
  • İLK BAKIŞTA HEMEN AKLA YARİS GELİYO
    SONRA DA ASTRA
    AMA TASARIM FENA GELMEDİ BANA
  • genel olarak guzel astra cizgilerini fazlasiyla tasimis
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer49

genel olarak guzel astra cizgilerini fazlasiyla tasimis

astradan esinlenilmiş olması corsayı benzerlerinden ayırt etmeye yetecektir..
  • Valla nereye esinlenirse esinlensin bu sefer cidden güzel olmuş alet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

Valla nereye esinlenirse esinlensin bu sefer cidden güzel olmuş alet..

Nicke bak yoruma bak olay budur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.