Şimdi Ara

YENİ CORSA... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
42.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizce de fiyat biraz yüksek değil mi neredeyse yeni astra fiyatına yakın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jobo_Couerto

quote:

Orjinalden alıntı: profurio

quote:

Orjinalden alıntı: Jobo_Couerto

arkadaşlar ben arabayı aldım kullanıyorum, iç mekan kesinlikle çok rahat , tasarımını açıklamaya gerek yok, reklamları vs dönüyor ..herkesin kendi zevkidir , benim için de o sınıfta corsa en iyisiydi..motor 1.3 cdti 75 bg , tanıdık olduumuz bir motor gp'dan , iç mekan kalitesi olarak(benim için önemli) net konuşabilirim, getz,yaris,fiesta,gp,polo ibiza .vs vs hepsini gezdim gördüm inceledim bir tek 207 premium yeni corsaya yakın hatta belki üstün durumda..Hiçbirininkine kötü demiyorum ama girip içine oturun hepsinin bakın görün..Test sürüşlerinde aldığım sonuçlarla söyleyebilirim ki,

d4d 1.4 yaris- gerçekten iyi bi motor, konforlu ivmeli
    207-neden bilmiyorum 1.6 hdi 90 bg araba iyi kaçmıyor.Tahmin ediyorum son hızlarda iddaalıdır.
    fiesta- sürmedim 68 bg , ama sürenler tork konusunda memnun..
    ibiza-sesiyle performansıyla keyifli motor
    gp-corsa 75 bg--iyi kaçıyor ama ne çok performanslı ne de çok iddaalı

corsa'da dikkati çeken bi başka şey yol tutuşu ve süspansiyonların başarısı.Sınıfında gerçektenlider..ESPsi olan viraj tanımaz ,olmayan da gerçekten rahat olur.İçeri ses almıyor..Daha çok erken ama bir sorunu olmadı.Daha yeni yakıt tüketimi güvenilir değildir ama yol bilgisayarı enjoy pakette yok , en büyük eksiği bu..ama şahsen almışım 1.3 cdti dizel araba, yakıt göstermesin abi bana, yakıt düşünmemek için aldım, gp ne yakıosa bu da onu yakar tahmin ediyorum..ses sitemi 4 hoparlör , üst seviyelerde bile ses bozulmuyor, bassı makul.

Fiyat olarak pahalı gelmesin..sınıfındaki araçlarla karşılaştırın..gerçekten makul.Almayı düşünen alsın kullansın içine kesinlikle sinecektir.ha bi de çok satar bu araba..Astra'nın kitlesinden önemli bir miktarı kendine çekecektir.
    Saygılar

Güle güle kullan. Baz donanım zannedersem essentia. enjoyda yoksa essentia da hiç yoktur yol bilgisayarı. belki çok önemli değil ama artık birçok küçük arabada olduğundan aranıyor. Fiyatlarda yüksek geldi bana.

fiyat konusu şöyle mesela sen toyotacısın ordan örnek veriyim, yaris d4d terra yı 29 500'e bıraktılar.Şimdi ben tek kişi araba kulanıcak olsam kesinlikle yaris alırdım ama ailem var, bagaj önemli benim için, o yüzden yarisi listemden çıkarmıştım.Bu açıdan bakarsan bagaj problemi olmayan biri için doğrudur ki corsa pahalı , yaris tercih edilmeli.ama sınıfındaki birçok araca göre gerçekten pahalı diil.tabi her şey tercih meselesi.Saygılar.

Haklısın, zaten biraz inceleyince gördüm fiyatı kendi segmentindeki fiyatlar dahilinde.

• bence astra classic ten daha konforludur corsa ben sürmedim ama 2 saat boyunca binip görme ihtimalim oldu corsanın en güzeli tabiki cosmo modeli orta konsoldaki piyano boyası daha bi güzel gösterriyo arabayı we birde 1.3 cdti 90 hp alırsan deyme keyfine
  • slmlar yeni corsa gerçekten güzel olmuş. türkiyeye ne zaman geliyo.

türkiyede tutulur bu araç
  • ya bırakın abicim araba guzel ona bişey demem ama donanımı eksik işte ve fiyatı da çok pahalı
    baz corsa 28550
    baz grande punto 24500 simdi siz corsamı alırsınız hadi canııııııııımmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

ya bırakın abicim araba guzel ona bişey demem ama donanımı eksik işte ve fiyatı da çok pahalı
    baz corsa 28550

nasıl yani baz modeli 28...

baz modeli 25 küsür en üst spor modeli 29.900 Cosmo modeli 31.550

sen nereye baktın bilmem amawww.opelcom.tr sitesinde 4.11.06 tarihindeki fiyatlar bunlar

3 kapılar ise benzinlisi 28.900 dizeli ise 33.250

yani fiyatlar gayet makuul...

• YAW SEN BANA 1.2 DEN BAHSEDİYOSUN YANILTMAYALIM MİLLETİ BAK BAKALIM BU FİYATLAR BANA 1.2 SİNİ SOYLEME HEM BEN GRAND EİLA KARSIALSTRRIKEN AYNI MEDELLERİM BAZ MODELLERİNİ KARSIALSTRIDIM
    Yeni Corsa 5 Kapı

Model Motor Tip Anahtar Teslim Perakende Kampanya
    Bedeli Kampanyalı Anahtar Teslim

Yeni Corsa 5 Kapı 1.2i Twinport Essentia 25.850,00 YTL 25.850,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.2i Twinport Enjoy 27.350,00 YTL 27.350,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport Enjoy 28.550,00 YTL 28.550,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport Cosmo 31.550,00 YTL 31.550,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport Sport 29.900,00 YTL 29.900,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel- 90 HP Enjoy 32.900,00 YTL 32.900,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel- 90 HP Cosmo 35.900,00 YTL 35.900,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel- 90 HP Sport 34.250,00 YTL 34.250,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 29.900,00 YTL 29.900,00 YTL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Enjoy 31.400,00 YTL 31.400,00 YTL

DOLAYISIYLA GRANDE PUNTO 1.4 LE KARSIALSTRIDIGIN AMANA RADA 4 MİLYAR OYNUYO GERİSİ VAR SNE DUSUN

quote:

Orjinalden alıntı: Erreguay

quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

ya bırakın abicim araba guzel ona bişey demem ama donanımı eksik işte ve fiyatı da çok pahalı
    baz corsa 28550

nasıl yani baz modeli 28...

baz modeli 25 küsür en üst spor modeli 29.900 Cosmo modeli 31.550

sen nereye baktın bilmem amawww.opelcom.tr sitesinde 4.11.06 tarihindeki fiyatlar bunlar

3 kapılar ise benzinlisi 28.900 dizeli ise 33.250

yani fiyatlar gayet makuul...

• BU ARADA OKADAR DEDİK MİLLETE SU ARABANIN DONANIM TABLOSU NEREDE DİYE YANİ OPELCİELRİN HİÇBİRİ BECEREMEDİ BU İŞİ ALIN BEN SİZE VEREYİM DONNAIM TABLOSUNU ARKADAŞALR
    http://resim.donanimhaber.com/m_10014133/tm.htm
    DİĞER FORUMA KOYMUSTUM ORADNA BAKABİLİRİSNİZ
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.