Şimdi Ara

YENİ CORSA... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
42.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka farlar = Clionun aynısı ama güzel olmuş. Çok satar bence.
  • Araç kasımda TR'de OPEL Stoklarında olacakmış. OPEL'in geçen haftaki kapmanyasında ellerindeki tüm eski kasa corsaları ellerinden çıkarmışlar. CDTi 1.3'ünü 23000' civarında satmışlar bir gittik nedir ne değildir diye elimizde 150'ye yakın araç vardı hepsi satıldı dediler. İyi bir fiyat politikasıyla yeni araç çok tutulabilir bence de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Arka farlar = Clionun aynısı ama güzel olmuş. Çok satar bence.

kesinlikle satar cunku opel
  • Gercekten super olmus manyak bısey abı bu yaaa.....

• Arkadaşlar bence corsa geç kaldı çevrenize bakın yollar clioIII ve gp kaynıyor corsanın işi zor dostum zor.
  • farlar 307 kaporta clioIII ve 207 arkadan aynı clioIII ve 207 bu ne yahu almanlar iyi araba yapar fransızlar araba yapmayı bilmez denir ama galiba almanların aklıda fransız kalmıs:) tam bir komedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

Arkadaşlar bence corsa geç kaldı çevrenize bakın yollar clioIII ve gp kaynıyor corsanın işi zor dostum zor.

bence corsanın iişi zor değil cunku her ne kadar cilo vs alıcısı varsa bir okadarda ve belkide daha fazla corsayı bekleyen gencler var ve opelin kalıtesiyle renonun yada diğer bu sınıf markaların kaliteleri bir bile tutulamaz bence ...
  • dostum ben bu araç için 407 hdi den wazgeçtim şimdiye biniyordum ama gene bekliyeceğim ama bence kendi sınıfını en donanımlı arabası olacak
    karşılaştırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

dostum ben bu araç için 407 hdi den wazgeçtim şimdiye biniyordum ama gene bekliyeceğim ama bence kendi sınıfını en donanımlı arabası olacak
    karşılaştırın

kesinlikle katılıyorumm ... bir opel kullanıcısı olarak tavsiyede ediyorum

• ben pek beyenmedim ama iç tasarım hoşuma gitti doğrusu

bide modifiye yapmaya kalksan hiç yakışmaz gibime geliyor ama genel olarak ii farklı olmuş
  • bence çok güzel olmuş
    özellikle konsole bayıldım
    tercihen üstü açık model
  • çift kapılısı yok mu yav?
  • olmazmı war dostum we dün corsa yı bakıma götürdüm bu arada ne göreyim uşak hitit opel e 2007 corsa yı ilk görüşte fark ettim gelmiş larcivert full we 33 milyar dedi adam inanamadım yol bilgisayarı renkli ekran arka bagajı çk geniş we iki bölmeli krom kaplamalıydı panelleri çk sexy di fotograf makinam yanımda olasaydı kesin çekerdim size gösterirdim belki şu ana kadar gördügüm en iyi opel bu arada bu gün dayım geldi 2005 astrası war siyah oda full ama corsa kadar sexy değil yarın bidaha mı gitsem opele ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 22 Ekim 2006; 15:38:02 >

• tekrar gitmeye değer bence
  • izmirde egem opele de gelmiş bunnardan mini astra sanki yaa
  • sizce astra mı corsa mı çk kararsizimda galiba astra da yüzünü değiştirecek
  • yaw arac guzel de bi problem var nerede bunun teknik tablosu falan bulamadım bilen varmı acep
  • dostum bu gün ben baktım gittim fotolarını falan çektim ist. yolluyabilirim daha bureshurleri çıkmamış elelrinde yokmuş
  • BUGÜN BENDE BAYİİYE GİTTİM YENİ CORSAYI GÖRDÜM ÇELİK CANTSIZI 29MİLYARDI BENCE PAHALI ANCAK TİPİ HOŞ OLMUŞ
  • FİYATINI ABARTILI BULDUM.ACELE ETMEYİN DÜŞER BU FİYATLAR
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.