Şimdi Ara

Yeni Corolla, 1.4 d4d MMT ve 1.6 Multidrive s: Test Sürüşü, İncelemesi ve Karşılaştırması. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
41.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada tr toyota resmi sitesi neden yeni corolla'yı sunumlarında göstermiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

bu arada tr toyota resmi sitesi neden yeni corolla'yı sunumlarında göstermiyor?

Cunku burayi sallamiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 0-100 e bakıyor ama 100-0 yasam icin daha önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

bu arada tr toyota resmi sitesi neden yeni corolla'yı sunumlarında göstermiyor?

Cunku burayi sallamiyorlar

hainler alçaklaaaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Herkes 0-100 e bakıyor ama 100-0 yasam icin daha önemli.

Kesinlikle...
    ben özellikle frenlemeleri izledim ve gördüm ki bu konuda gerçekten başarılı toyota...

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Umutsirvan Bey, uzun süre otomobil forumundaki yorumlarınızı ve test sürüşlerinizi takip ettim. Bence olabildiğince objektif yorumlar yapıyorsunuz.
    Ayrıca yeni corolla incelemenizi de uzun uzun okudum ve beğendim.

Üşenmeden gitmiş test edip bol bol resim de çekerek ,uzun uzun yazmışsınız, size teşekkürü borç bilirim

Ancak bazı kişilere otomobil hakkında bir şeyler anlatmak imkansız. Fanatiklikte sınır tanımıyorlar. Takım tutar gibi marka savunan çok. O nedenle sıkmayın canınızı.

Yeni test sürüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Umutsirvan Bey, uzun süre otomobil forumundaki yorumlarınızı ve test sürüşlerinizi takip ettim. Bence olabildiğince objektif yorumlar yapıyorsunuz.
    Ayrıca yeni corolla incelemenizi de uzun uzun okudum ve beğendim.

Üşenmeden gitmiş test edip bol bol resim de çekerek ,uzun uzun yazmışsınız, size teşekkürü borç bilirim

Ancak bazı kişilere otomobil hakkında bir şeyler anlatmak imkansız. Fanatiklikte sınır tanımıyorlar. Takım tutar gibi marka savunan çok. O nedenle sıkmayın canınızı.

Yeni test sürüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz...

Katılıyorum ve destekliyorum
    ve sizide

• Teşekkür ederim hocam. Ne mutlu bana diyorum sizin gibi arkadaslar bu sekilde düşünüyor diye.

• Hocam 58 liraya auris almak mantikli mi dizel otomatik sizce c segmenti en uygun fiyatli dizel otomatik az yakan sorunsuz diyebileceginiz bir arac var mi

• Güzel bir inceleme, dizel alternatif,yeni şanzıman ve hybrid seçeneği Türkiye pazarına adapte olmadığı sürece benim için makyajlı modelinden farkı yok.

Bu arada bagaj kapağı yine amortisörsüz gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam 58 liraya auris almak mantikli mi dizel otomatik sizce c segmenti en uygun fiyatli dizel otomatik az yakan sorunsuz diyebileceginiz bir arac var mi

Hocam 54-55 bine c4 hdi mcp comfort plus daha mantıklı. Hem daha büyük bagaj hem daha modern ic görünüm hem de daha güçlü ve sağlam motor var. Auris icin +2 yıl garantiyi almanızı öneririm.

• Tmm tesekkur ederm Birde c4 picassi yeni kasa ne zaman satista olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PentaRai -- 18 Temmuz 2013; 22:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Tdi hangi dizelden daha seri bir yazar mısın ?
    Bende bileyim aracımın özelliklerini sayende.
    1.6 tdı
    1.6 hdi veya den mı
    1.6 dci den mı
    1.6 crdi den mı hızlı ?

C Sınıfı olarak değerlendirme.

Vw Yeni Golf 1.6 TDI- 105 ps 5 ileri + dsg : 0-100 km/h = 10.7
    Citröen C4 1.6 HDİ - 115 hp 6 ileri : 0-100 km/h = 11.3
    Hyundai i30 1.6 CRDİ - 94 ps 6 ileri : 0-100 km/h = 10.9
    Yeni MEgane HB 1.6 dCi - 110 bg 5 ileri : 0-100 km/h = 11.7 ( Sanırım 1.6 dCi 130 bg hesaplamak çok mantıksız olur. )

Şimdi bu durumda en iyi veriyi veren beygir'e göre i30 sonra Golf,Megane ve C4 olarak gidiyor. Genel olarak birinci Golf. Sadece bir adet sınıf değerlendirmesi sorunun çok açık cevabı olmuştur.

Teknik veri zaten sana yoldaki doğruyu gösterir. Sende yolda bence bu performansı marka algısı olduğu için sen biraz zor hissedersin.

Bir daha böyle çok emin soru ortaya atmadan önce düşün. Bu 1.6 TDI şakaya gelmez. Sütçü beygiri içermez.

i30 1,6 dizel 128hp

1,5 dci 110 megane 11sn

İ30 teknik özellikler bölümünde '' Maksimum Güç (kW / rpm) 94 / 4.000 '' bu yazıyor. Buna aldandım ama araştırdım ve 128 ps doğruymuş ve bu durumda Golf 1.6 TDI ile herkese kafa tutmuş ve arka plakasını okutmuş.

Hocam arkadaş 1.6 dCi için dedi. Bende 1.6 dCi ile kıyasladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Tmm tesekkur ederm Birde c4 picassi yeni kasa ne zaman satista olacak

Yıl sonuna dedi bayi.

• Bir kez daha eline sağlık Şirvancım.

Otomobil genel sayende hala okunabilir halde. :)
  • Sirvan abi bugun 72.000 tl'ye vorolla aldim dedin ya odum koptu tansiyonum dustu

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sirvan abi bugun 72.000 tl'ye vorolla aldim dedin ya odum koptu tansiyonum dustu

Ama inandın şakaya

• İlk defa gözüme bu kadar çirkin gelen bir araba gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bir kez daha eline sağlık Şirvancım.

Otomobil genel sayende hala okunabilir halde. :)

Teşekkür ederim abi.

• quote:

Bu jetta 12,1 sn 1.6 tdı dsg : http://youtu.be/BffjEDbPvT0

Bu da fluence 11,3 sn 1.5 dci :
    http://youtu.be/pdvaJ85xJYM

Bu da i30 crdi otm 11,4 sn :
    http://youtu.be/f5Nzlm-Hex8

Bu da övüp durduğunuz golf 7 1.6 dsg 11,6 sn katalog ne diyordu 10,7 sn. :http://youtu.be/EBLjj5apwq0
    Platform da yetmiyor artık.
    Bak extrem bir ornek vereceğim aşağıda.

Auris cvt gitmiyor diyenlere gelsin.

Katalog 11,1 sn test 10,25 sn. :

http://youtu.be/N8C_UKXbRuM

Seni iyi anlıyorum sevdiğin markanın zayıf yanlarını görmek istemiyorsun. Ayrıca ehliyet te yok gidip test de edemiyorsun. Hans amca kağıda ne yazarsa onu kabul edip birde sağda solda idda ediyorsun. Sonra da milleti saygisizlikla itham ediyorsun.
    Bu mesaj sanıyorum kapak niteliğinde cevapdir. Hala tdı min ciğerli vs olduguna inanan varsa videolu testi yapar koyarım buraya. Elimden baska bisey gelmez.

Sen her zaman bu adamların yaptığı test yerinde deneme yapmıyorsun. Bu katolog her zaman yalan söylemez. Eminim şimdi sen aynı testi başka yolda yapsan daha farklı sonuçlar elde edeceksin. Araç alırken o zaman hiç katologlara bakmayalım. Bende katologtan başkasına inanmıyorum. Bu yolda yapılan test ile fabrika'da yapılan testin rüzgar farkı var ve her yolda bu rüzgar farkı ortada.

Benim Vw sempatim var ama zayıf yönünü yeri gelince ortaya koyarım. Siz mesela burada haksız eleştiri yapıyorsanız ben burada olanı söylüyorum katolog ortada.

Ayrıca sürekli ehliyet lafını yüzüme vurmana gerek yok bence sen test etmene rağmen kafanda çok büyük marka algısı var toyota'yı test etmişsin ama alacağının garantisi ile yazmışsın şimdiden öve öve bitirememişsin.
    Ben milleti saygısızlık ile suçlamadım tek seni suçladım önceki mesajda bana cevap verirken yazdığın yok '' seni ciddiye alıyorum '' felan gibi yorumlar saygısızlık değilde ne?

Bu mesaj sana göre kapak ama bana göre değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.