Şimdi Ara

Yeni Corolla, 1.4 d4d MMT ve 1.6 Multidrive s: Test Sürüşü, İncelemesi ve Karşılaştırması. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
41.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala teknik veri dıyorsun hocam. Ben pes peşe binlerce km den bahsediyorum. Pompa degerinden bahsediyorum. Pratik degerlere teorik değerlerle karşı çıkıyorsun.
    Gelelim aracın alınır yada alınmaz kısmına. Benim hakkımda iddada bulunuyorsun ama benim yazdıklarımı okumuyorsun. Ben fiyat konusuna en bastan ne dediysem yine aynısını dedim pahalı. Yeni corolla ana konu ikinci mesaj bana ait git bak ne yazmisim 5 ay önce.
    Torsiyon olayına girmeyelim istersen. 95 bin tl ye vag grubunda torsiyonlu arac var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabanın ilk görselleri çıktığı zaman hiç beğenmemiştim önünü, şimdi resimlerde çok güzel çıkmış, tam tersine beğendim hatta Güzelmiş ya tasarımı vay be..
  • Arkası latidüde gibi olmuş, önü honda dan birebir taklit. Yeni dizel motor yok 90 bg lik motor beş para etmez. Eee bu arabayı kime satacaklar 70 bin liraya? Golfü geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam istanbul icinde en az 11-12 yakacagini biliyoruz butcemi sarsacakti maasimin yarisini ona verecektim ondan vazgectim yilda 40000 km yapiyorum hocam gulsoyda ki adam bile ustedinden kalkacaksiniz alin dedi

D segmenti mi alacaksınız C segmenti mi ? 320d düşünmüyor musunuz ?
  • o dijital saat ne alaka yav. nasıl bir tasarım anlayışıdır bu.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hocam hala VAG diyorsun, bu grupta 95 bine torsiyonlu araç olması Toyota'yı haklı mı çıkarır..

Hem de Golf'te naralar atarak bunu eleştiren zihniyet şimdi neden tüketicinin hakkını savunmuyor?
  • nerede o eski toyotolar herkes hayran kalırdı bizde de 98 model toyota avensis 2000 motor var hiç bir arabaya değişmem o dönem çıkan tek sorun babamın hor kullanması :) benim elime geçince kız gibi bakıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıpZaman -- 18 Temmuz 2013; 14:22:34 >
  • Çıkarmaz ama adamlar eskidende torsiyonlu idi. Tam bağımsız olarak hava atarken gecmediler torsiyona. Focusun fiyatları ucuz mu peki sorarım sana ?

• Herkese merhabalar bugun toyota sonkara gittim toyota corolla 1.4 dizel otomatigi test ettim arac gayet iyi zaman olmadigi icin ilgilendigim aurisi test edemedim ayni mktor sonucta hemen hemen ayni performans diye dusunuyorum motor tanidik bir motor oldugu icin benim gozumde tatmin edici idi fakat fiyata gelince active paket sectim adam bana 65000 lira fiyat cikardi icimden cok dedim yani bu arac bu fiyati hak ediyor mu dersenix benim gozumde ederi 50-55 arasi yani neden derseniz abim ayni motorlu araci 2009 yilinda aldi yine otomatik sanziman su anki life paket yani 35 lira ya simdi tmm 4 sene gecti aradan piyasa degisti fakat 2 ye katlamasi bana prk cazip gelmedi birde arac avensise cok yaklasmis yan yana ayni duruyorlar yani nerdeyse bunlar aurisi nasil satacak onu merak ediyorum dogrusu

Max payne 320d dusunmuyorum w211 makyajli e200 kompressor bakmaya basladim lpdi taktiracagim onlarda onerdigin memnun eder sorunsuz dedigin dizel motor var mi en fazla 90 lira civari verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PentaRai -- 18 Temmuz 2013; 14:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Çıkarmaz ama adamlar eskidende torsiyonlu idi. Tam bağımsız olarak hava atarken gecmediler torsiyona. Focusun fiyatları ucuz mu peki sorarım sana ?

Hocam samimiyetle cevap veriyorum şu an Focus gerçekten uygun.

Geçtiğimiz h.sonu rastgeele turlarken bayide Style Sedan Beyaz için 1.6 125 ps benzinli 46500 fiyat aldım.

Aracın içi krem döşeme, dashboard yumuşacık plastik, yol tutuş zaten çok iyi..Donanımlara girersek muazzam..Otomatik Park Asistanından tut, Katlanır Ayna, Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı, ESP, Ön arka park sensörleri, Dinamik Tork Kontrol Sistemi..
  • Hocam E 200 bakıyorum demişsiniz bir de C segmenti alacağım dediniz ben orayı tam anlayamadım iki araç mı alacaksınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Çıkarmaz ama adamlar eskidende torsiyonlu idi. Tam bağımsız olarak hava atarken gecmediler torsiyona. Focusun fiyatları ucuz mu peki sorarım sana ?

Hocam samimiyetle cevap veriyorum şu an Focus gerçekten uygun.

Geçtiğimiz h.sonu rastgeele turlarken bayide Style Sedan Beyaz için 1.6 125 ps benzinli 46500 fiyat aldım.

Aracın içi krem döşeme, dashboard yumuşacık plastik, yol tutuş zaten çok iyi..Donanımlara girersek muazzam..Otomatik Park Asistanından tut, Katlanır Ayna, Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı, ESP, Ön arka park sensörleri, Dinamik Tork Kontrol Sistemi..

Hocam peki bu focusun otomatik olanı sence tercih edilir mi?
    Özellikle şanzumanın geçiş performansını DSG ile kıyaslarsak ne dersin?

• Hocam soyleki ben e180 den vazgectm megane 2 aracimi satip dizel otomatik c segmenti bi arac veya e200 kompressor almayi dusunuyorum 2007-2008 yani bunlari 2. Arac olarak 2-3 sene kullanip yeni kasa c 1.6 dci otomatik cikinca onu alacagim insallah yani ya c segmenti dizel otomatik bir arac alacagim ya da diger tercihi diger tercih hosuma gidiyor w211 guzel kasa begendim birde siz dizel onerir misiniz o kasada butce en fazla 90 civari dizel dusunuyorum oneriniz var mi makyajli kasa oneriyor herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PentaRai -- 18 Temmuz 2013; 14:52:54 >
  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    Hocam PowerShift kullanma şansım olmadı ama tercih konusunda cevabım olumlu olur, geçiş olarak DSG kadar hızlı mı belki de bir tık geridedir ama sonuçta çift kavrama ve bayideki elemana otomatik vitesle ilgili bir sıkıntı geri bildirimi aldınız mı diye sormuştum geçen hafta, en ufak bir olumsuzluk olmadığını ve yakıt olarak da manuel ile aynı tüketime sahip olduğunu belirtti.

Bence bir test et derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 18 Temmuz 2013; 14:53:48 >
  • Ben dizel versiyonu kastetmiştim

• quote:

Ben dizel versiyonu kastetmiştim

Hocam Dizel Style ise 56-57 civarı..1.6 95 ps 6 ileri..
  • bu kadar güzel araba yapıp içini nasıl bu kadar kötü yapabiliyorlar
  • Fordda dizel otomatik secenegi var mi hocam c segmenti focusta

• Maalesef hocam bildiğim kadarıyla dizel otomatik kombinasyonu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

full pakette bile mi yok sunroof,mercekli far,led arka stop? ve dokunmatik ekran tepkimeleri nasıl? yani el hassasiyeti?

Ne yazık ki full versiyonda bile yok. Dokunmatik hassasiyeti çok iyi değil. Yani parmağınızın ucuyla vurmanız halinde net bir sonuç alıyorsunuz ya da hafifçe basılı tutmanız lazım. Ben 62 bin tl benzinli otomatik bir araca para vereceğim ve bu saydığım donanımlar olmayacak. Uzgunum corolla, çok guzelsin ama donanımdan haber ver

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.