Şimdi Ara

Yeni Comodo İnternet Security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni çıkan bu ücretsiz güvenlik yazılımında;antivirüs,antispyware,antihacker ve güvenlik duvarı entegre durumdadır.Çok kullanışlı basit bir arayüze sahiptir.Dolayısıyla yazılımı denemenizde yarar var.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Firewall Protection:Bu güvenlik duvarı, özel bilgiyi korumakta yükümlüdür. Ödül almış bu entegre ortamda, güvenlik duvarımız özel bilgilerimizi yetkisiz bilgisayar korsanlarından önlemek için tasarlanmıştır.

AntiVirus Software:Önleyin ve koruyun saldırılardan karşısında bilgisayarınızı. Comodo'nun AntiVirus Yazılım'ı, bilgisayarınızı tarayacak ve sizin için çalıştığı virüsleri bir zaman çizelgesinde çıkaracaktır.

Proactive Security:Proaktifce defense, başka malware ve kök-setler, anahtar-günlükçüler, Truvalı'lar ile dahili saldırılardan kişisel veri ve eleştiren çalıştıran sistem dosyalarını, kayıt defter girişlerininizi korur.
    -----------------------------------------------------------------------------------

Bu yeni ücretsiz yazılım için Yorumlarınızı bekliyorum

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||

• Comodo birçok ücretli yazılımdan daha kaliteli ürünlerle piyasada hem de bedavaya sadece tebrik etmek lazım... Bildiğim kadarıyla ödül de aldı...
  • Bildiğim kadarıyla şimdilik ingilizce,ama kullanışlı,otomatik, bir program ingilizce bilmeye de gerek kalmıyor

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||
  • Ücretsizlerden en iyisi bu mu acaba
    Türkçe dil henüz yok.Zaten insanlar hala Comodo firewall v3 ün Türkçesini bekliyor ama firma bunun üzerine hiç durmuyor.Alwil firması Türk olmamasına rağmen Türkçe destek verirken Türk bir firmanın Türkçe dil seçeneğini geciktirmesi ve hiçbir açıklamam yapmaması bu firmanın ayıbıdır.Evet program çok güzel ve her yerde tavsiye ediyorum ancak bu tutum benim hiç hoşuma gitmiyor.

Comodo Antivirüs hala beta sürecinde.Ama gelip Internet Security çıkardılar kısa sürede.Kendileri de ne üretsek diye şaşırmış olmalılar.
    Bu kadar kötü eleştiriden sonra şunları söyleyebilirim.Comodo Firewall hem ücretsiz hem başarılı hem de testlerde hep üst sıralarda.Internet Security sürümünü ben önermiyorum.Çünkü daha Antivirüsünün ne olduğunu bilmiyoruz.Önce profesyonel ve kullanıcı testleri gelsin sonra kullanıp kullanmamya karar vereceğim.Antivirüs kısmında çok kısıtlı ayarlar gördüm.Yani daha gelişmesi lazım.Kullanmak isteyen kullansın ama ben önermem.Gördüğüm kadarıyla veritabanı çok zayıf.Zaten daha antivirüsünü beta dan çıkarmayıp bu işe el attıklarını görünce Antivirüs kısmının uzun süre tutmayacağından emindim ki öyle de olacak uzun süre.

Benim görüşlerim bunlardır.

• Bahsettiğiniz kadar kötümsememek gerek programı.Program beta sürecinden çıktı,hergün güncelleşt
    irmesi de bulunmakta & artacağını umuyorum.Ücretsiz antivirüs programları arasında ''spyware terminatör'' var,çoğumuz biliyoruz;işte comodo internet security ,o programdan çok çok daha ötededir,gerek güvenlik duvarı olsun gerek antivirüsü...
    ------TEST ÖRNEĞİ OLARAK------
    KAYNAK
    http://ssupdater.com/modules/Forums/index.php?showtopic=3746

The Results
    (Name/Detection Rate)

1. a-squared Anti-Malware - 99.12%
    2. AntiVir PE Premium - 98.88%
    3. Avast! - 98.75%
    4. Norton Antivirus - 98.69%
    5. Ikarus Virus Utilities - 98.48%
    6. Kaspersky Antivirus - 97.83%
    7. BitDefender Antivirus-97.79%
    8. F-Secure -97.21%
    9. Zone Alarm-96.91%
    10. Spy Emergency-95.64%
    11. McAfee VirusScan Plus - 94.18%
    12. Comodo Internet Security - 92.53% FREE
    13. Twister Anti-TrojanVirus - 92.49%
    14. Rising Antivirus - 92.27%
    15. Dr.Web- 92.04%
    16. Norman Antivirus & Antispyware - 91.78%
    17. Blink Personal Edition - 90.93%
    18. PC Tools Internet Security - 89.77%
    19. Nod32- 88.35%
    20. AVG Antivirus - 87.45%
    21. Microsoft Windows Live OneCare - 87.12%
    22. MoonSecure Antivirus - 86.43%
    23. Spy Sweeper with Antivirus - 84.64%
    24. TrendMicro Internet Security- 84.13%
    25. Spyware Terminator with Antivirus- 61.38% FREE
    26. VIPRE- 60.97%
    27. 123 Spyware Free - 57.68% FREE
    28. Ad Aware - 28.04%
    29. SuperAntiSpyware - 07.24%
    30. Malwarebytes Anti-Malware - 02.66%
    -------------------------------------------------------
    Yukarıda bahsedilen ilk 11 deki antivirüsün çoğu ücretlidir.Ücretsizleri ayrı bir şekilde değerlendirmek gerekir.Kuşkusuz en iyi ücretsiz ANTİVİRÜS Avira Antivir programıdır,ama antivir de internet taraması,güvenlik duvarı,antispyware modülü bulunmamaktadır.Dolayısıyla Bence ücretsiz olarak kullanacağınız,''Avira Free Antivirüs + Comodo İnternet Security'' ,sizi çok iyi bir koruma altına alırlar.Hem güvenlik duvarınız olur,hem iyi bir antivirüs ,hem HIPS,hem antispyware,hemde pc nizi kasmazlar...İç ve dış güvenliğiniz kolayca,sağlanmış olur.
    Bilen uzman kullanıcılar bilirlerANTİVİR+COMODO ikilisini;denemenizi Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 30 Ekim 2008; 18:01:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu liste ne kadar doğru olabilir bilmiyorum ama Avast'ın 3. sırada yer almasına anlam veremedim.Bir Norton ya da Kaspersky'den daha iyi olacağını sanmıyorum.

Orjinalden alıntı: serkankylie

Bu liste ne kadar doğru olabilir bilmiyorum ama Avast'ın 3. sırada yer almasına anlam veremedim.Bir Norton ya da Kaspersky'den daha iyi olacağını sanmıyorum.

O eskidendi.Avast ın yeni versiyonu her testte ilk 5 te artık.

@spooks
    Comodo Internet Security ve Avira ya ne gerek var onu anlamadım.Aktif olarak avira ve yanına spybot veya A-Squared ve güvenlik duvarı olarak ta Comodo kullanılması daha mantıklı.Ayrıca Comodo nun ayarları çok az ve veritabanı zayıf.Daha iyi alternatifler varken gereksiz görüyorum.Avira+Comodo(Sadece firewall) + Spybot yeterli gelecektir.Fazlası gereksiz yük olur.Zaten Heuristic yok içinde yani proaktif koruması zayıf kalacaktır doğal olarak.Zararlı girmeden engellemesi gerek girdikten sonra değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 31 Ekim 2008; 15:31:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dağ ambarı

kaspersky neden altıncı sırada anlam veremedim....bu listenin doğruluğundan şüphem VAR::

Neden ki arkadaşım.6. da olur 1. de.1. olsa liste doğru mu olacaktı sizce?Diğer test sitelerini de gezin.Kaspersky hemen hemen aynı yerlerde.Zaten bu sonuç yanlışım yoksa spyware lara karşı alınan sonuç.Link açılmadığı için bilgiyi göremiyorum.Kaspersky de spyware konusunda zaten iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 31 Ekim 2008; 20:26:37 >

,ben denemek amaçlı Comodo.i.s kullanıyorum veri tabanının yetersiz olduğunu bende biliyorum,ama en azından zipli dosyadaki virüs'ü bulamayan spyware terminatörden iyidir ort 400.447 virüs veri tabanı olması lazım şimdilik comodonun...,güvenlik duvarı için kullanıyorum çok yeterli bir g.duvarı mevcut,
    bazı arkadaşlarımız bilmez yineleyelim en iyi ÜCRETSİZ Antivirüsler şöyle sıralanabilir= 1)Avira Antivir Clasic 2)Avast Home free 3)Avg free
    yalnız bunlar sadece virüsleri tarıyor,spyware taramaları çok zayıf bu yüzden spyware koruma modülü ve güvenlik duvarı mutlaka yanında olmalıdır,bilgilerimiz dışarı sızmamalı antispyware bu yüzden antivirüsten de önemlidir.Windows'un güvenlik Duvarı samandan,çalı,çırpıdan yapılmıştır hiç bir işe yaramamaktadır,dolayısıyla comodo güvenlik duvarını tavsiye ederim(dipnot= comodo internet security kurarken istemediğini modülü atlayabiliyorsunuz sadece g.duvarınıda kurabiliyorsunuz)

Yalnız birşey fark ettim Avira Premium'u kurduğumdan beri hep dışarıya bilgi alış verişi var anlamadım,neden gücenlik duvarında hep 8-16 tane giden portlar var anlamadım,şüpheleniyorum aviradan,hiç unutmam format atılmış bir pc de avira antivir classic kurmuştum baya 2-3gün kullandım yeni windows'umu,yani avira update oldu ardından bir virüs çıktı 5dk sonra sonra sildi...ben hiçbir şey yapmadım indirmedim halde !!update olurken virüsü bana attı ,sonra sildi gönlümü almak istedi,çoğu kullanıcı yer bu numarayı ben yemedim

Neyse gelelim konumuza;2009 temmuz'un da kendi antivirüs programımı yapmayı düşünüyorum,yazılım oluşturmayı bilsem çok büyük bir heves var doğru düzgün ücretsiz Türk yazılımı yapmak için...
    yazılımdan anlasam gece gündüzümü verirdim aranızda,yazılım profesyonelleri varsa ve bu konu hakkında bilgi sahibiyse lütfen benimle iletişim kursun

Teşekkürler
    TheSpooks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 31 Ekim 2008; 23:59:29 >

• "Avira Antivir+Comodo İnternet Security+Spybot+a-squared(free sadece tarama)+Microsoft Defender+McAfee SiteAdvisor+Avast Home(free)+Avg free "

Bu kadar yazılımın bir bilgisayarda bulunması bence çok yanlış ve tamamen gereksiz.İhtiyaç duyulduğunda belki tarama amaçlı kurulup kaldırılabilir.
    Ayrıca neden hala comodo internet security+Avira önerdiğinizi çözemedim.Sadece Comodo Firewall kurmak varken IS önerisi üzerine gitmenizi anlayamadım.Avira ve Comodo zaten aktif olacak.Comodo IS de fazladan Antvirüs var ve veritabanı zayıf bir antivirüs.Yani kurmanın anlamı yok.Aktif kullanılmaması gerek çünkü zayıf bir AV ye sahip.Aktif kullanılmayacaksa da Comodo IS kurmak çok manasız olur.İlla ki 2. bir AV gerekirse Avast veya Bitdefender Free v10 kurulabilir.
  • Comodo'nun firewall'u iyidir ama antivirus olarak bana görede veri tabanı yetersiz ve heuristic algılması mevcut değil kendini biraz daha geliştirmesi gerek bu durumda comodo firewall + avira veya iyi bir antivirus kullanmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 17:44:55 >

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Acaba yine herşeye soru soruyor mu?

Herşeye soru sorma gibi birşey yok firewall herhangi bir uygulamaya izin verdimi bir daha sormaz birde defense + security level training mod'da olmalıki rahatsız edici sorular olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Kasım 2008; 22:18:25 >
    CİS son sürümünü kullanıyorum ama anti virusu çıktıdığından beri aynı. gram gelişme yok. Her şeyi virus olarak görüyör+sandbox sistemdide rezalet. Kesinlikle CİS kullanmayın. Onun yerine Comodo firewall+Antivirus kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.