Şimdi Ara

Yeni clio ss li, manuel cam, kampana fren ve muhtesem 70 beygir motor. Sadece 113 bin tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
3
Favori
46.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • araç 2012 yılının aracı olduğundandır bakarsan anlarsın en son kampana frenli araçlar 2012 yılında çıkmış...
  • Emre1498 kullanıcısına yanıt
    Benimde başıma geldi yarı otomatik 1.2 clio ile rampada kaldım geri geri inmek zorunda kaldım yalnız degilsizniz .

    auris 1.33 linkihttps://forum.donanimhaber.com/dikkat-auris-1-33-motor-ve-bursa-akkoyunlu-bayi-rezaleti--79262014
  • airwalker7 A kullanıcısına yanıt
    Bu konuda emin değilim. Ama babam dürüst bir insandır, yalanı-dolanı da sevmez. Zaten ona göre ucuz satmıştı ki adamda ona göre almıştı. sonrasında pişman oldu. O zamanlar yanılmıyorsam 3000₺ civarına satmıştı galiba çok da pahalı bi araç değildi. Yani parçalarını bile kullansa daha fazla para eder.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asimetrik katlanan arka koltuklar vay anasını avradını bacısını halasını teyzesini be. Suriye ekonomisi bile bizim ile aynıdır he yıllardır savaşıyorlar adamlar.
  • cenkee kullanıcısına yanıt
    Tarım tarım diye tutturanlara da okutmak lazım. Hıyar domates şeker vb şeylerle olacak iş değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun kendinden başka hiçbir şeye ihtiyacı yok.
  • Han_09 H kullanıcısına yanıt
    Bizim araç manueldi, şanzımanla ilgili değil bariz motorun gücü yetmemişti aracı kaldırmaya.
    Zaten denemek için durmuştum yokuşun ortasında yani mesele yokuşu çıkarken kalması değil durduktan donra kalkmaması ama arkadaşlar anlamak istemedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Valla gaza falan geldiğim yok, gayet soğukkanlı bir insanım. Yani şimdi siz böyle yazınca epey taradım kaynakları ama ne yazık ki rakamlar hep aynı çıkıyor. Siz de bilirsiniz Avrupa İstatistik ofisi var Eurostat onun verilerine bakın isterseniz,https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Minimum_wage_statistics . Bir kaç bilimsel makale, wikipedia, google vs. rakamlar hep aynı 1500 üstü... Siz hangi ülkedesiniz, hangi bilgilere dayanarak 1000 euro diyorsunuz bilmiyorum ama resmi rakamlar ortada. Tabi Türkiye de de asgari ücretin altinda çalışan bir çok vatandaş var ama bu demek olmuyor ki Türkiye'de asgari ücret 1600TL'dir.

    Ayrıca isteyen istediği bilgiyi empoze etmek isteyebilir bu ülke insanına ancak bilgiye ulaşmak isteyen her insan için doğru bilgiye ulaşmak çok kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Renault, 2020 clio reklamına çok para dökmüş.survivor'da tüm yarışmacılar 2020 clio'ya bindi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket aracım clio4 2018

    Şuan 55bin de. 10bindir ben biniyorum.

    Joy paket araç fakat ön arka sis, hız sabitleme-sınırlama, yokuş kalkış desteği, start stop, Bluetooth gibi özelliklere sahip. Ayrıca ses sistemi gayet yeterli. 1.5dci performansı gayet iyi. Sadece sesi içeri fazla alıyor ve trim sesi yapıyor. Onun harici çok memnunum. Şirketin clio5 almasını bekliyorum bakalım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2 vardı bi arkadaşımda 6 airbag vardı ama aynalar manueldi yanda oturana rica ediyordun aynayı ayarlamak için. Renaultun böyle garip huyları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralet82 -- 16 Şubat 2020; 21:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebelehubele

    Arkadaşım lütfen demagoji yapma, varsa kanıtlı bilgin paylaşırsın. Yoksa aziz nesin'in alakasız sözlerini paylaşmazsın, uyuyor gibi bir halimiz yok.

    (Velev ki dönerci önermen doğru) Bir söz vardır , hemşehri hemşehriyi gurbette istismar edermiş diye. Yanı 2-3 tane almanya'da yaşayan Türk ve çevresini Almanya'nın tamamı gibi burda lanse etmen kabul edilemez. Sana tavsiyem acil onlardan uzaklaş ve içinde döner olmayan işlere gir. Aldide ya da lidl'da ya da herhangi bir avm'nin tuvaletinde çalışsan asgari fazlasını her türlü alırsın.
    15 günde bir Almanyaya geliyorum ek olarak =) Buradan bir arkadaş 4bin euro maaşla geçen hafta uğurladık. Kısaca kimse kayıt dışı çalışmak için oraya gelmiyor. Eğer memnun değilsen buraya bekleriz.

    Alıntıları Göster
    Demagoji ! Sen gerçekten de oldukça tuhaf bir bireysin sanırım. Ayrıca ben neden dönercide çalışayım! Oldukça iyi bir işimin yanında bir de işyeri işletiyorum. Sen böyle forum köşelerinde dünyayı kurtarmaya devam et. Yada Aldi ile Lidl da iş başvurusu yapabilirsin. Bana adını verirsen de değerlendirmelerini söylerim ;))
    Döner konusu buraları anlayabilmen için bir örnekti ama sen ve senin gibiler ne örnekten anlar ne bilmem neyden... hoş, kullanıcı adından da belli ya nasıl bir tip olduğun. 15 günde bir geliyorsan buraya, burada kaç gün kalıyorsun? 4t€ maaşla gönderdiğin arkadaşının burada geldiği kurumu yaz da, yakın bir şehirdeyse ziyaret edeyim. Yani nasıl olsa forum ve atış serbest diye düşünme.

    Neyse.. Dünyadan bir haber yaşamaya devam et sen. Sen ve senin gibi klavye kahramanlarına laf yetiştirecek vaktim daha fazla yok. Ne haliniz varsa görün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • godoro G kullanıcısına yanıt
    O istatistikler neyi gösteriyor bilemiyorum. Burada bulunduğunuz vergi numarasına göre vergi kesintisi olur ve ona göre ücret alırsınız. Bu yüzden aylık ücret değil, saatlik ücret söylenir burada ve o da brüt olarak belirtilir. Sebep malum, herkesin neti farklıdır.
    Neyse.. diğer üyeye de yazdığım gibi fazla vaktim yok açıkçası ve nasıl bilmek/görmek isterseniz öyle görün. Ben neyin açıklamasını yapıyorum ki! Nasıl olsa şartlanmışsınız. İyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu "tavsiye edilen satış fiyatı"'nı kim tavsiye ediyorsa ağzının üstüne fırıncı küreği ile vurasım geliyor
  • G*tüne koyim böyle ülkenin aylardır araba arıyorum bulabildiğim en düzgün araba Fiat Palio Coupe 1.3 dizel oldu alıcam yarın gidip 38bin tl ye... Bütçe bu napiyim borca mı gireyim binecez gerçi fena da değildi ama hakkı bu değil orası kesin.
  • clio yürüyen tabuttur nokta.
  • godoro G kullanıcısına yanıt
    Burada net aktarılamamış birkaç bilgi var. Asgari ücret (veya yasal minimum verilebilecek brüt maaş) saat üzerinden hesaplanır. 2020 yılı içinde bu değer 9,35 eurodur. Görmüş olduğunuz aylık asgari ücretler bu değer ve haftalık 40 saat (tam zamanlı) çalışma ortalamasına göre alınıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, saatlik minimum maaş limiti olsa bile haftalık minimum çalışma saati limiti yok. Sadece maksimum saat limitleri var.

    Kalifiye gerektirmeyen işlerde, özellikle taşeronun taşeronu tarzı işlerde tam zamanlı iş kontratınız olmuyor. Kontakta olduğunuz kişi “şu gün şu kadar iş var” diye sizi arıyor ve gidip çalışıyorsunuz. Siz saatlik 15 euro bile alsanız aya vurduğunuzda 1000 euro veya altı gelir elde etmeniz olası ve bu tamamen yasal. Ona görede tabi çok düşük bazen sıfır vergi kesiliyor. Ve bu süreçte asgari ücretin üzerinde çalışmış sayılıyorsunuz. Çünkü saatlik ücret baz alınıyor. Bu kişilerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla ve zaman içerisinde arttı. Tekrar söylüyorum, tamamen yasal ve aylık 1000 euro bile kazansanız asgari ücretin üzerine çalışmış oluyorsunuz saat baz alındığı için. Sağ partilerin oylarının yükselmesindeki sebeplerden biri buna çözüm vaatlerinin olması. Otomobil başlığında daha fazla detaya gerek yok sanırım.




  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    1, olmadı 2 vites düşürürsün yine çıkarsın dert etme hocam, çekmeyecek olsa koymazlar o motoru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.