Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
122.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 fiyatlarda sadece 1.2 joy modele zam gelmemiş.Joyda benzinli ile dizel arasında 10.000 TL fark var (yuh dedim). 1.2 joy ve touch arasında da 4500 tl fark var.
    Bence stepne + fasılalı silecek + sis farı + 16 jant ve navigasyon için bu kadar para değmez bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykaranlik

    Arkadaşlar Yeni Clio 1.2 75 bg(joy paket) hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim yol tutusu yakıtı fln sizce nasıl kullananlar varsa yorum alabilirmiyim..Şimdiden Teşekkürler

    Hocam benim de bütçem 30.000 tl ve 2013 te 0 araç almak istiyorum kısmetse.Clio 1.2 joy Fiesta 1.2 trend ve polo 1.2 arasında kaldım hepsi yaklaşık aynı fiyat.
    Dizele artık yanaşmıyorum çünkü benzin ile dizel modeller arasında uçurum çok büyük ve yıllık 10.000 bini geçeceğimi sanmıyorum.3 araç arasında donanım olarak clio ön plana çıktı.2013 fiyatlarında clio 1.2 joy 29 binken dizeli 39 bin.bence dizel için 10.000 tl fark çok fazla.Donanım olarakta touch istersek 4500 tl daha fazla vermek gerekiyor bence sırf sis farı ve navigasyon için bu para yine çok fazla.Bizim gibi max 30.000 tl bütçesi olanlar için clio 4 1.2 joy bence biçilmiş kaftan.Benzinin fazla yakmasını da fazla agresif kullanmadan azaltabiliriz bence.Bende isterdim full dizel bir clio ya 45 bin vermek ama ne kadar para o kadar köfte :))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenga26

    quote:

    Orijinalden alıntı: Selcuk_k

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenga26

    Selçuk_k ve benim yazdığım mesajlar silinmiş,neden silindi pek anlayamadım açıkcası arkadaşlar.

    Fatpo rumuzlu arkadaşın 4 adet sorusu vardı ve hepsini cevapladığım yazım silinmiş. Sizinki de silinmiş. Demek ki araç ile ilgili yaptığımız gerçekçi yorumlar birilerini rahatsız etmiş olacak ki bu da hiç umrumda değil. Önemli olan aracı almaya niyetli insanlara yardımda bulunmak. Bir daha yazmayız olur biter.

    haklısın dostum,o kadar uğraşıp yazdım,aracımın resmini attım ama ne yazık ki söylediğiniz gibi birileri rahatsız olmuş ki sildirmiş bizim yazdıklarımızı.Neyse önemsemiyorum artık,kim neyi isterse alsın,umrumda değil,paylaşım forumu olmaktan çıkmış burası,yazılanlar siliniyor sanki küfür etmişiz gibi.iyi günler.

    arkadaşlar ana konu var buyrun buradan devam edelım ;

    http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/mpage_31/f_/key_//tm.htm#69555186




  • Merhaba,
    Karter muhafaza hakkında bilginiz varmı,saç yada bakalit olması yada en kötüsü olmaması gibi bir durum olabilirmi,
    teşekkürederim...
  • Arkadaşlar bugün teslim aldığım clio 1.5 dci S&S icon arabamın yol bilgisayarının sağlıklı bilgiler vermediğini gördüm. Aracımı teslim alık eve gelirken ortalama yakıt sarfiyatını 40lt lerde olduğunu gördüm.Ayrıca anlık tüketim de göstermiyordu. Sonra Start&sttopun 10 km kadar sonra çalışmaya başladığını fark ettim.Yani şehir içinde 10km yol aldıktan sonraki ışıklarda çalışmaya başladı. Ayrıca depoyu doldurmama rağmen kalan yol olarak 300km falan gibi bişey gösteriyor. Servisi aradım ama geç olmuştu telefona bakmadılar.Kafama takıldı normalmidir?
  • Merhaba,
    Yol bilgisayarı belirli km'de kendini resetliyip,tekrar ölçüm yapmaya başlıyor,bu ölçüme başladığındada ilk okuduğunuz değerler oldukça saçma sapan değerler oluyor,lakin sıfır araç alım sonrası ilk açılışta çalışmayan duymadım,start&stop içinde bir süre sürdükten sonra devreye girmesi garip gibi geliyor,sıfır aldığınız araç ilk 24 saat içinde butür arızaları bildirmeniz faydanıza,Renault müşteri hizmetlerinden duymuştum geri alım(aracın iadesi) bile mümkün olabiliyor,ayrıca renault müşteri hizmetlerine durumunuzu belirtir mail atın,yakından ilgileniyorlar...
  • merhaba dostlar, ben de geldim aranıza.

    beyaz 1.5 dci icon siparişimizi verdik. hayırlısı olsun herkese, bence güzel bir araba. fiestayı devirip b segmentinin yeni kralı olur gibi duruyor. bu da 2. elde daha az kayıp demek bizim için. içime sindi şimdilik umarım kimseye kaza bela sorun çıkarmaz bu araçlar .
  • İnşallah bende Ocak ayında 0.9 Tce Icon'ıma kavuşmuş olacağım. Herkese de hayırlı olsun şimdiden.

    Yol bilgisayarı konusunda bir şey diyemeceğim ama start&stop sistemi daha çok anlık duruma göre devreye giriyor. Motor ısısına göre devreye girdiğinde harcanacak yakıtın tasarruf etmeyeceğini düşünüyorsa sistem o zaman devreye girmiyor. Test sürüşünde kısa bir güzergahta araç kullandığım için motor yeterli sıcaklığa ulaşmamıştı ve sadece bir kere durmuştum trafite. Onda da devreye girmedi. Yanımdaki görevli bu şekilde açıkladı bana. O an mantıklı. Uzun süre kullanamadığım içinde bir daha da deneme fırsatım olmadı maalesef.
  • Arkadaşlar 1.5 dci 75 bg icon modelini kaç paraya ve nereden aldığınızı belirtebilirmisiniz saygılar






  • edc nezamn gelcek daha gelmedimi bu sene başı gelcek diyorlardı.tabii fiyatı önemli yüksek fiyattan satarlarsa yine tutmaz
  •  Yeni Clio 4 !!!


    Farları böyle yapsalar daha albenili olurmuş. Tabi bana göre...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: one1one

     Yeni Clio 4 !!!


    Farları böyle yapsalar daha albenili olurmuş. Tabi bana göre...

    iki sene sonra makyajlı çıkartırlar o zaman bu şeklie yakın birşey yaparlar. pazarlama tatkikleri bunlar
  • Arkadaşlar Dün Gidip arabamı aldım clio 1.2 joy paket araba çok güzel herkese tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykaranlik

    Arkadaşlar Dün Gidip arabamı aldım clio 1.2 joy paket araba çok güzel herkese tavsiye ederim..

    fiyat?
  • 3 aydır 1.5 90bg dizel kullanıyorum. çok memnunum.. düşünenlere tavsiye ederim.
  • 50bine yakın bir fiyat çıktı. çok pahalı yahu, clioya bu para verilir mi emin değilim
  • Bende dün gidip 1.5 90 hp start&stop icon aldım. Kırmızı renk, konsol kırmızı siyah, koltuklar kırmızı siyah. Test sürüşündende çok memnun kaldım.

    Bu arada konu hort olduysa sorry
  • 4 aydır 1,5 dizel clio icon 90 beygir start stop kırmızı kullanıyorum. gayet memnunum. eleştirenler almasın farkımız olsun :)
  • uzun zamandır yaptığım araştırmalar vardı ve sonunda budur diyeceğim bir araç çıktı karşıma. Clio 4...Şu an biraz daha birikim yapıp en geç yıl sonuna kadar aracı almayı planlıyorum kısmetse. Buralarda olurum yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.