Şimdi Ara

Yeni Clio 4 !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
8
Favori
123.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bu gün test ettim.İlk baktıgım yer tavan döşemeleriydi,Kıllı,tüylü kalitesiz bir kumaş,genel plastik kalitesi eski clioları aratır,dijital klima diyorlar ama her hangibir ekran yok.Dijitallik ;tuşların üzerindeki ledler ile saglanmış.Motor ses izolasyonu fena degil,cruise control tuşu vites körügünün yanında ve kullanışsız,arka camlar manuel'ki artık hafif ticarilerde bile tek tuş ile açılıyor,direksiyon ve vites körügündeki deri ne derisi çözmedim.En büyük şoku araçtan inince arka tekerlegin kampana fren oldugunu görünce yaşadım.Kalite hissi uyandıramadı bende piano black döşemeler egreti duruyor.
    Aracın en begendigim tarafı dış dikiz aynaları oldu.Dış tasarımda oldukça güzel.Arka tarafı alfa 154 dü anımsattı.Kısaca dışı seni içi beni diyebilirim.Benim için borç harç alınıp uzun yıllar binilecek bir araç degil.Dış tasarım olarak bir çok insanın alma nedeni olabilir.Aracı alan arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olmasını diliyorum saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Aracı bu gün test ettim.İlk baktıgım yer tavan döşemeleriydi,Kıllı,tüylü kalitesiz bir kumaş,genel plastik kalitesi eski clioları aratır,dijital klima diyorlar ama her hangibir ekran yok.Dijitallik ;tuşların üzerindeki ledler ile saglanmış.Motor ses izolasyonu fena degil,cruise control tuşu vites körügünün yanında ve kullanışsız,arka camlar manuel'ki artık hafif ticarilerde bile tek tuş ile açılıyor,direksiyon ve vites körügündeki deri ne derisi çözmedim.En büyük şoku araçtan inince arka tekerlegin kampana fren oldugunu görünce yaşadım.Kalite hissi uyandıramadı bende piano black döşemeler egreti duruyor.
    Aracın en begendigim tarafı dış dikiz aynaları oldu.Dış tasarımda oldukça güzel.Arka tarafı alfa 154 dü anımsattı.Kısaca dışı seni içi beni diyebilirim.Benim için borç harç alınıp uzun yıllar binilecek bir araç degil.Dış tasarım olarak bir çok insanın alma nedeni olabilir.Aracı alan arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olmasını diliyorum saygılar.

Bu yazına göre test ettiğinizden emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

Aracı bu gün test ettim.İlk baktıgım yer tavan döşemeleriydi,Kıllı,tüylü kalitesiz bir kumaş,genel plastik kalitesi eski clioları aratır,dijital klima diyorlar ama her hangibir ekran yok.Dijitallik ;tuşların üzerindeki ledler ile saglanmış.Motor ses izolasyonu fena degil,cruise control tuşu vites körügünün yanında ve kullanışsız,arka camlar manuel'ki artık hafif ticarilerde bile tek tuş ile açılıyor,direksiyon ve vites körügündeki deri ne derisi çözmedim.En büyük şoku araçtan inince arka tekerlegin kampana fren oldugunu görünce yaşadım.Kalite hissi uyandıramadı bende piano black döşemeler egreti duruyor.

Tartışma yaratacak halim yok,gereksiz boş mesaj kirliliginde gerek yok.Marka fanatikligimde yok.Tasarım ortada birşey dedigim yok ama kalitede ortada bence 42.500 tlyi hak edecek bir araç degil.Bitti bu kadar.

• Malzeme kalitesi beni de pek memnun etmedi , icon koltuk döşemesi Pazar çantası ile aynı kumaştan imal edilmiş gibi inanılacak iş değil :/ Ancak fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Zira benzer araçlar da hemen hemen bu fiyata yaklaştı, rakiplerine baktığımızda malzeme kalitesi çok yakın olmakla birlikte biraz iyi denilenler benzer donanım ile 50bin TL'yi aşıyor. 30bin TL'ye B sınıfı araç 2010 yılında -belki daha da önce- kaldı.
  • quote:

quote:

quote:

Tartışma yaratacak halim yok,gereksiz boş mesaj kirliliginde gerek yok.Marka fanatikligimde yok.Tasarım ortada birşey dedigim yok ama kalitede ortada bence 42.500 tlyi hak edecek bir araç degil.Bitti bu kadar.

Yarın bir gün umarım bu yazdıklarınızı yutmazsınız. Ayrıca bitti bu kadar lafı derken? Siz -ki siz diyorum emir kipi yok seviyesizlik yok- 42.500tl ye ne önerebilirsiniz?

• insanların düşüncelerini yazmalarından rahatsız olmayın, herkes kendince fikirlerini, deneyimlerini söylesin. Ben 6 aydır bu aracı bekliyordum fuarda gidip gördüm benim için hayal kırıklığı oldu, ama dediğim gibi 6 aydır forumları sürekli, takip ettim, yabancı siteleri, araç hakkındaki yorumları, sonrasında kullanan kişilerin ilk yorumlarını vs, neyse bu kadar takipden sonra fuara 2. defa tekrar gittim başka araçları incelemek için ama gittim clioya birdaha baktım, neyse benim için hayal kırıklığı oldu clio. 43- 44 bin tl verilipde alınacak bir araç değil bence. tabi herkesin farklı kıstasları vardır, ama fiyat, kalite, motor, işçilik marka geçmişi vs vs hepsini ayrı ayrı başka araçlarla karşılaştırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın bir gün umarım bu yazdıklarınızı yutmazsınız. Ayrıca bitti bu kadar lafı derken? Siz -ki siz diyorum emir kipi yok seviyesizlik yok- 42.500tl ye ne önerebilirsiniz?

Bitti bu kadar yani uzatmak istemiyorum.Ortada yalayacak yutacak kadar kaliteli bir araç olmadıgını düşünüyorum bundada özgürüm.Arka camların manuel olması kampana fren kullanılması bu tasarıma yakışmıyor.

• clionun en full paketi hangisi oluyor arkadaşlar. sunroof seçeneği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

clionun en full paketi hangisi oluyor arkadaşlar. sunroof seçeneği var mı?

sunroof yok ful olan modeli clio4 icon,onlarda 0.9 motor ve dizel seçenekte var.starstop olanlar fulll özetle.
  • Arkadaşlar tek başlık altında gidersek daha cok paylaşımımız olur..Bölünmememiz adına buyrun buradan devam edelim ;

http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk_k

quote:

Orijinalden alıntı: cenga26

Selçuk_k ve benim yazdığım mesajlar silinmiş,neden silindi pek anlayamadım açıkcası arkadaşlar.

Fatpo rumuzlu arkadaşın 4 adet sorusu vardı ve hepsini cevapladığım yazım silinmiş. Sizinki de silinmiş. Demek ki araç ile ilgili yaptığımız gerçekçi yorumlar birilerini rahatsız etmiş olacak ki bu da hiç umrumda değil. Önemli olan aracı almaya niyetli insanlara yardımda bulunmak. Bir daha yazmayız olur biter.

haklısın dostum,o kadar uğraşıp yazdım,aracımın resmini attım ama ne yazık ki söylediğiniz gibi birileri rahatsız olmuş ki sildirmiş bizim yazdıklarımızı.Neyse önemsemiyorum artık,kim neyi isterse alsın,umrumda değil,paylaşım forumu olmaktan çıkmış burası,yazılanlar siliniyor sanki küfür etmişiz gibi.iyi günler.

• Arabayı beğendim ama ön taraftaki logo çok büyük.
  • 2 3 msj yukarda 42.500tlye araba tavsiyesi sormus... ford b-max modeline bakmanizi tavsiye ederim.accent bluenun full donanimlisi ya da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzin tüketimi ilk sonuç

1. depo sadece şehir içi trafik yoğun dur kalk 200 ytl benzin 610 km
    2. depo şehir içi ve dışı 280 km oldu ibre yarını üzerinde göstergeye göre kalan 410 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melozh -- 16 Kasım 2012; 1:11:03 >
  • Bak yine burada da Yeni Clio için atış yapanlar mevcut . Arkadaş Sanki Cadilac tasarlayan Rolls Royce tasarlayan adamlar yorum patlaması yaşatıyorlar.Sana çok değil yüzde 10 indirim yapsa ayakkabısız koşarsın bayiye ama yok illa vurgulucak RENO diye .
  • Ken çok eleştiriyi ben yaptım clio 4 için :) ama gittim aldım 2 haftadırda kullanıyorum.araç dış tasarımı mükemmel çünkü bıraktığım yerde her geldiğimde birileri inceliyor :) bu renomı ya yanlışlıkmı var diyip şaşırıyorlar 33250 tl touch konfor paketli beyaz renk aldım,ayrıca hep kırmızı derdik iyi diye ama beyaz renk kat be kat diğer renklerden daha çok yakışmış çünkü tüm çizgileri ortaya çıkarıyor örnek kırmızıda arka lambalar gözükmüyor v.s ama beyazda çizgiler çok net ,açıkcası bu fiyata gidip tipsiz şekilsiz sırf adı var diye araç almaktansa clio 4 almayı tercih ettim.daha önceleride başka araçlarda kullandım hani şu meşhur vw,ford,opel :) ama birgün kimse dönüp arabaya balmamıştı fakat clio 4 başka en azından kızılay dağıtmış gibi her yerde yok.özellikleride çok fazla ,bizzat yokuş kalkış desteğini,denedim şahane bişey,hız sabitlemesi çok kullanışlı kullanması o kadar pratikki uzun yolda gazı kullaınmıyorum direksiyondaki düğmeden ayarlıyorum hızı :) kim ne derse desin benim gibi clio 4 acımasız yorum yapanlarda gidip alıcak hatta aylarca sıra beklicek .bu araç 2013 te de idda ediyorum en az % 5 ile % 8 arası zam yicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

Ken çok eleştiriyi ben yaptım clio 4 için :) ama gittim aldım 2 haftadırda kullanıyorum.araç dış tasarımı mükemmel çünkü bıraktığım yerde her geldiğimde birileri inceliyor :) bu renomı ya yanlışlıkmı var diyip şaşırıyorlar 33250 tl touch konfor paketli beyaz renk aldım,ayrıca hep kırmızı derdik iyi diye ama beyaz renk kat be kat diğer renklerden daha çok yakışmış çünkü tüm çizgileri ortaya çıkarıyor örnek kırmızıda arka lambalar gözükmüyor v.s ama beyazda çizgiler çok net ,açıkcası bu fiyata gidip tipsiz şekilsiz sırf adı var diye araç almaktansa clio 4 almayı tercih ettim.daha önceleride başka araçlarda kullandım hani şu meşhur vw,ford,opel :) ama birgün kimse dönüp arabaya balmamıştı fakat clio 4 başka en azından kızılay dağıtmış gibi her yerde yok.özellikleride çok fazla ,bizzat yokuş kalkış desteğini,denedim şahane bişey,hız sabitlemesi çok kullanışlı kullanması o kadar pratikki uzun yolda gazı kullaınmıyorum direksiyondaki düğmeden ayarlıyorum hızı :) kim ne derse desin benim gibi clio 4 acımasız yorum yapanlarda gidip alıcak hatta aylarca sıra beklicek .bu araç 2013 te de idda ediyorum en az % 5 ile % 8 arası zam yicek.

Hayırlı olsun aracınız. Aracın altında kartel koruyucu var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

Ken çok eleştiriyi ben yaptım clio 4 için :) ama gittim aldım 2 haftadırda kullanıyorum.araç dış tasarımı mükemmel çünkü bıraktığım yerde her geldiğimde birileri inceliyor :) bu renomı ya yanlışlıkmı var diyip şaşırıyorlar 33250 tl touch konfor paketli beyaz renk aldım,ayrıca hep kırmızı derdik iyi diye ama beyaz renk kat be kat diğer renklerden daha çok yakışmış çünkü tüm çizgileri ortaya çıkarıyor örnek kırmızıda arka lambalar gözükmüyor v.s ama beyazda çizgiler çok net ,açıkcası bu fiyata gidip tipsiz şekilsiz sırf adı var diye araç almaktansa clio 4 almayı tercih ettim.daha önceleride başka araçlarda kullandım hani şu meşhur vw,ford,opel :) ama birgün kimse dönüp arabaya balmamıştı fakat clio 4 başka en azından kızılay dağıtmış gibi her yerde yok.özellikleride çok fazla ,bizzat yokuş kalkış desteğini,denedim şahane bişey,hız sabitlemesi çok kullanışlı kullanması o kadar pratikki uzun yolda gazı kullaınmıyorum direksiyondaki düğmeden ayarlıyorum hızı :) kim ne derse desin benim gibi clio 4 acımasız yorum yapanlarda gidip alıcak hatta aylarca sıra beklicek .bu araç 2013 te de idda ediyorum en az % 5 ile % 8 arası zam yicek.

Hayırlı olsun aracınız. Aracın altında kartel koruyucu var mı acaba ?

evet orjinalde kartel koruma var zaten.

• 17 Jantlar halen TR de yok bende onu bekliyorum :) Şimdi bayilerden fiyat alanlar yazsında fikir sahibi olalım arkadaşlar.Clio 4 ile Renault bayileri burnundan hiç kıl aldırmamaya başladı inanılmaz .Hele ki CLİO 4 sorunca modlar tripler tok satıcı hareketleri tam bitirici..

Oysa ki 2012 mart ayında arkadaşa dizel megane bakmaya gittik sohbet esnasında 2 bin TL indirdiler Baz kredi oranıda çok komik bi orandı 0.55 gibi bişi .

Yeni Clio epey gider bunlara.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.