arkadaşlar merhaba. uzun süredir clio almayı düşünüyorum ama 1.2 75bg nin performansını hiç beğenmedim. 1.5 dci 90 bg ye de param yetmiyor(ki hayalim bu modeldir).
bu model 2016 da makyajlı kasayla birlikte geldi. internet fiyatı şu an 60.650 tl. yakıt tüketimi şehiriçi 6.8 lt yazıyor
ama çok yeni olduğu için internette performansı, yakıtı hakkında hiçbir kullanıcı yorumu yok. bilen gören var mıdır modeli? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
bu arada joy 1.2 120 bg turbo edc nin fıyatı da 61.150 yazıyor ama ben manuel araç düşünüyorum. yol gösteren olursa çok makbule geçer
Güzel araç.Özellikle makyajlı Clio 4 çok daha iyi oldu.
Bu motor yeni değil sadece EDC olarak satılıyordu artık manueli de var.Renaultfanclub da alan arkadaşımız manuellerin 6 vites olduğunu söyledi.
1.2 120hp icon manuel almış ve 6 vitesmiş.Bence en iyi tercihlerden.Güç var ,vergi avantajı var.Manuel sorun değilse alınır ,benim tercihim touch EDC yerine icon manuel olurdu.Özellikle icon ve Ateş kırmızı olursa tadından yenmez :) birde iç lake alınınca ön konsol bir üst sınıftan bile güzel oluyor.Renkli konsol
Aslında bundan birkaç yıl önce bu sınıfta bu beygir gücündeki araçlar GT olarak satılıyordu..