Şimdi Ara

Yeni Clio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Clio 4 benzinli modelllerini kullanan arkadaşların yakıt tüketimlerini burda paylaşmalarını rica ediyorum. Yeni araç alacak olan arkadaşlara yol gösterme açısından yardımcı olabileceğini düşünmekteyim. Aracın kaç km olduğunu ,şehiriçi ve şehir dışı tüketim verileri araç almak isteyenler için faydalı olacaktır. Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler....
     Yeni Clio

• Clio Sayfasına gidersen detaylı bilgi bulabilirsin.
  • Kimse çok yakıyor diye söylemez onlara inanıp da almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Kimse çok yakıyor diye söylemez onlara inanıp da almayın.

Performansli kullandiginda cok yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Kimse çok yakıyor diye söylemez onlara inanıp da almayın.

Performansli kullandiginda cok yakiyor.

Ben şahsen hep performanslı kullanırım. Türkiye yollarındaki şöförlerin %80'i performanslı kullanır. Böyle durumda 6-7 litreden fazla yakan küçük araba alınmaz.
  • Ben bunun 0.9luğunu merak ediyorum.

Tork falan nasıl acaba??

Yokuşlarda bayılmayalım
  • Dedigim gibi performansli kullandiginda vitesleri redline yani 6000 civari devirde degistirdiginda arac fena zaten kucuk de sehiricinde baya bir araci tokatliyor. Ama turbo devreye girene kadar cok hantal. Yokuslarda 5. Viyeste cekmiyor diger viteslerde gaza full yuklenirsen iyi.

Sakin kullanip vited degistirme uyarilarina uyarsan acayip az yakiyor. Ben sehirici 5.9 sehirdisi 4.1 ortalamalarini yakaladim denemelerimde. Ama bu da surus zevkini yokediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ford Fiesta öneri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ben bunun 0.9luğunu merak ediyorum.

Tork falan nasıl acaba??

Yokuşlarda bayılmayalım

0.9 CC motoru Alt devirde kullanmak diye bişey olmaz zaten heleki Turboyla o ideal güç alınıyosa turbo dışında kalan devirler komple ölü gibi olur heralde. Buda tüketimin fazla yükselmeyeceğini ve düşmeyeceğini gösterir diye düşünüyorum. Yani heleki Otomatik vites olursa çoğu kişinin tüketimi birbirinden aşırı farklılık göstermez. Katalogda ne yazıyosa 1-1,5 üstünü baz almak lazım artık..

Ve orta-üst devirde kullanınca bayılma falan olacağını sanmam zaten standart kullanıcılar tarafından kullanılan bi araç olur arabadan anlayan kişi böyle bi araba almaz orası ayrı..

• haluk23 ün testi vardı onu bulup izle derim.
  • böyle küçük hacim motorlu araçlarda bir de manuel vites alıp uygun devri tutturamamak, gerekli gereksiz vites değişimleri ve yaşattığı stres yüzünden uğraşacağınıza bu tip fındık motorlarda varsa ilk tercih cvt, sonra tam otomatik yoksa mecburen otomatikleştirilmiş manuel tercih etmek, gereksiz bayılmanın önüne gecerek doğru vitesle maksimum keyfi almanızı sağlar, yoksa 2.0 lt altı motor manuel vitesle sürücüye keyif yerine eziyet olarak geri döner ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

haluk23 ün testi vardı onu bulup izle derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_66705817/tm.htm
  • Arkadaşlar 1.2 75 Bg 16v Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim :)
     Yeni Clio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.