Şimdi Ara

yeni civic yeni corolla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vedat61

1 ay önce olsaydı farketmez derdim ama simdi kesinlikle corolla.

1 ay öncesinden farkı ne? Corolla 1 ay önce 61 di şimdi 64750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan araba alacak olsam Civic Elegance - Otomatik - Garantili lpg evladiyelik binilir.
  • Bir toyota hastası adam olarak ben bile civic diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bir toyota hastası adam olarak ben bile civic diyorum.

Aynı bende senin gibi düşünüyorum. Şu anda toyotam var ama civice kayıyorum

• ewisu E kullanıcısına yanıt
    Zamanınız olsaydı Mazda 3 skyaktiv bekleyin LPG ye de gerek kalmaz diyecektim ama zaman kısıtlıysa Civic tercih edilir, ama bi önceki kasa çok iyiydi, son kasa biraz vasat gibi kişisel fikrim. Corolla daha şık, honda daha performanslı bir araç bir de otomatikte en az sorunlu araç. İkisi de iyidir önceliklerinize göre seçin bence
  • Fabrika cikisli garantili lpg arac varken gidipte dışarıdan lpg taktirilmaz. Birde o brc nin verdiği garantiye güvenmeyin. Sorun yaşarsınız. Ayrıca dışarıdan lpg takılınca sadece motorunmu garantisi devre dışı kalıyor yoksa bütün aracınmi? Bunlara dikkat edin piyasada bu konularda çok sorun yaşayan insan var.

• Aradaki farka kesinlikle değmez o yüzden civic tercih edilmeli. Ancak ben genelde Türkiye'de montajlanan modellere uzun vadede pek güvenemiyorum, şahsi fikrim. Tabii bi Çin'den iyidir ama hala iyi seviyede montaj yapıldığını düşünmüyorum malesef. Gerçi corolla da sanırım ülkemizde üretiliyor artık. Civicin bi önceki kasasında oldukça fazla şikayet vardı. Bi tanıdık otomatik civicinde 10binde bir fren diski değiştiriyordu garantiden.

Herneyse lpg konusunda ise bence civic alınacaksa elegance tercih edilmeli, lpg dışarıda da takılabilir. Ben brc taktırdım 5bin km oldu hiç sorun yaşamadım, yakıt ve çekişten de memnunum. Yani tecrübeli ve başarısı kanıtlanmış bir yere taktırırsanız sorun yaşamazsınız. Bunun yanında hondaya civici incelemek için gittiğimde lpgli versiyonu da incelemiştim. 2500tl lpg farkı ve 600tl de supap değişimi farkı alıyorlarmış. Buradaki avantaj da supapların lpg ye uygun hale getirilmesi. Fakat lpg sadece premiumda alınabiliyorsa o da çok tuhafmış yani. Bu arada lpg depo dolum kapağı da benzin dolum kapağının yanında. Bu da ayrıca bir avantaj.

Bir de son olarak civic makyajlanacak haberleri vardı hatta fotolarını görmüştüm aracın bence çirkin olan arkasını baya bi düzeltmişler, stop lambalarının içine siyah çıtalar koyulmuş hoş olmuş baya. Ama sizin aceleniz varmış sanırım siz premium eco otomatik + lpg alırsınız.

• Aynı fiyat bile olsa civic diyen çok olur,sabaha kadar civic diyorum...
  • aracımı teslim alalı yaklaşık 1 ay oldu cvt otomatik 53.500 e aldım civic ve corolla arasında cok gittim geldim civic aracıda 4-5 kez test ettim corllaya karar verdim civic te güzel araba ama toyotayı kullandıkca aracımı cok cok beğendim tekrar almaya kalksam yine corolla alırdım bunu corollayı tercih ettiğim için demiyorum sadece yalıtımı bile corolla almam için yeterde artar bile lpg olayına gelince cok yakmıyo araç lpg düşünmüyorum ama lpg taktırmaya kalksamda corollada zaten lgğ uyumu hiç sorunsuz. civic güzel araç ama fiyatı haricinde corollaya göre artısı yok maalesef.
  • 10 bin tl farka bırakta artısı olmasın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

Arkadaşlar civic yada corolla almayı düşünüyorum. Şu ana kadar civic eleganc otomatik 53.500 e bıraktılar corolla premium otomatik 63500 dediler sizce hangisi daha mantıklı?

hocam 58 bin liralık aracı bu fiyata düşürmüşsün düşünme bence en baba kiti 3 bin liraya taktırırsınız birde eğer eco olanı almayıp lpg yi eğer honda servisinde taktırırsanız garanti 3 yıla iniyor bence japon araç için yeterli ha derseniz ki corolla sınıfının bana göre en az yakan benzinlisi kardeşim kullanıyor çok memnun tavsiye ederim
  • Kesinlikle Civic.
    Aynı fiyat olsa yine Civic derdim.
    Hem daha iyi bir araç hem daha ucuz

• %80 civic demiş herhalde bu kadar kişiyi dinlememek mantıksızlık olur

• Otomatik için Civic.
    10 bin tl için de Civic :)
  • Civic makyaj yerse ve bu fiyatlara satmaya devam ederse tartışmasız lideri olacak piyasanın. Hele dizel getirirse o zaman tutmayın küçük enişteyi.
  • aklın yolu bir: Civic...
  • Bir tek ben Civic'in özellikle yandan görünüşünü garipsiyorum herhalde. Ama 10 000 lira fark çok.

Bence de Civic...
  • Civic... Corolla nın multi mode otomatiği çöp.
  • Sorunsuzsa civic'de sorunsuz,civic almak daha mantıklı.

• Toyotanın zaten pahalıyken her ay zam yapıyor olması satış rakamları sebebiyle iyice şımardığının göstergesi. Fiyatlar yakın olsaydı, ekonomi ve tip olarak benim için corolla önde olabilirdi, ama bu fiyat farkıyla kesinlikle civic.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.