Şimdi Ara

Yeni civic sedan,jetta,focus sedan,megan sedan kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçları her yöndenkıyaslayalım.Motor,yakıt tüketimi,dış görünüş,iç görünüş,sağlamlık,sorunsuzluk,etkileyicilik,yol tutuşu vb...

Ben tercihimi honda civicten yana kullanırım.En azından bu saydıklarımdan en fazlasını sağlayan honda civic diye düşünüyorum.
    Jetta nın vw ismi var,başkada bir artısı yok bence,hatta fiyatını haketmiyor.
    focus unda yol tutuşu hariç bir artısı yok diğerlerine bence.
    Megan sedan ise ençok satılan araçlardan Türkiyede.Ama bence çok sıradan ve hiçbir artısı yok.

Tekrar söylüyorum bu benim kişisel görüşlerim.Sizinkileride bekliyorum...

• Focus yada Civic
    tüketim istersen focus tdcı
    performans istersen civic
    ama focusunda performansı kötü değil
  • peki sizce bu araçlar kırmızı ışıkta yan yana dursa kalkışta kim kazanır?
  • Civic tabii ki alır.
  • civic alır
  • Bir sonraki ışıklarda da cezayı yer
  • jetta TSI ise sonuc belli degil ise civic alir.

dış görünüş,iç görünüş,etkileyicilik olarak bi genellerme yapilamaz bu tercih kisiden kisiye degisir. tercih de donanima ve motoruna gore degisir genelle yapmak zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani aynı fiyat aralığı göz önüne alınarak demek istedim.tabiki 35000 ile 50000 lik kıyaslanmaz...
  • baz donanimlisi dusunursek civic iyi tercih
  • civic bi test edin bence çok etkileyici sınıf atlayan bir araç olmuş ..
  • içlerinde en teknolojik olanı bence megane ama bunun yanında yol tutuşu berbat bir araç...alternatif olarak civic hybrid olabilir standart ön ısıtmalı koltukları cd çaları vs. mevcut benzinli ve elektrikli çift motorlu olması nedeniyle dizel megandan km de sadece 30 ykr fazla yakıyor ama 12 saniyede 100 km hıza çıkıyor bu değer megane da 14 saniye...dizel jetta hepsinden kaliteli bir araç ama bu sınıftaki araçlar içinde en pahalısı focus ise çok sorun çıkaran bir araç...

bence civic hybrid alın parasının hakkını sonuna kadar veren listedeki tek araç standart baz versiyonundaki donanımı bile yeterli düzeyde...dizel gibi yakarak benzinlinin keyfinden de sizi mahrum bırakmaz...
  • civic in duruşu bence diger araclara gore super

kırmızı ışıkta dursalar civic tarsışmasız alır ve honda kalite bi arac bu yuzden civic
  • Civic ya da Focus bence.
  • 50 BİN KERE KIYASLANDI, 50.001'İNCİ DE BENDEN OLSUN MU DİYORSUN?

quote:

Orjinalden alıntı: kahraman141

Arkadaşlar bu araçları her yöndenkıyaslayalım.Motor,yakıt tüketimi,dış görünüş,iç görünüş,sağlamlık,sorunsuzluk,etkileyicilik,yol tutuşu vb...

Ben tercihimi honda civicten yana kullanırım.En azından bu saydıklarımdan en fazlasını sağlayan honda civic diye düşünüyorum.
    Megan sedan ise ençok satılan araçlardan Türkiyede.Ama bence çok sıradan ve hiçbir artısı yok.

Tekrar söylüyorum bu benim kişisel görüşlerim.Sizinkileride bekliyorum...

• Evet hep aynı konu defalarca konuşuldu. İnsanın artık içi daralıyor. Herkez parasının yettiği ve tipini beğendiğini alsın
  • arkadaşlar ben sadece civic ile jettayı kıyaslayabilirim, elimde sadece onun datası var, bu kıyasa göre civic bomboş bir araba, servis 10000 kmde bir diğerleri 15000de bir vede geçiriyorlar yani artık bütün arabalar 1.6 atmosferikte 125hp yi yakaladı jetta dışındada onunda torku aynı, ilaveten ben daha evvel megane da kullandım, donanım olarak civice beş basar, bence sıralama jetta, focus, megane, civic

• quote:

Orjinalden alıntı: kahraman141

sen zaten kendi cevabını vermişsin

benim anlamadığım bir nokta var düz vitesli bir araçta hill holder nasıl olur???

• uğra bir voswogene olduğunu göreceksin yokuşta 2sn daha frenleri basılı tutuyor e işte ayaklarını değiştirme süren 1mm geri kaçmıyor araç
  • Skoda Octavia derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

içlerinde en teknolojik olanı bence megane ama bunun yanında yol tutuşu berbat bir araç...alternatif olarak civic hybrid olabilir standart ön ısıtmalı koltukları cd çaları vs. mevcut benzinli ve elektrikli çift motorlu olması nedeniyle dizel megandan km de sadece 30 ykr fazla yakıyor ama 12 saniyede 100 km hıza çıkıyor bu değer megane da 14 saniye...dizel jetta hepsinden kaliteli bir araç ama bu sınıftaki araçlar içinde en pahalısı focus ise çok sorun çıkaran bir araç...

bence civic hybrid alın parasının hakkını sonuna kadar veren listedeki tek araç standart baz versiyonundaki donanımı bile yeterli düzeyde...dizel gibi yakarak benzinlinin keyfinden de sizi mahrum bırakmaz...

focus neye göre arıza çıkartıyor anlamadım bu araçların hiç biri kolay kolay arıza çıkarmaz. benimde focusum var ama allaha çok şükür bir aarıza çkarmadı.kalkışta da civic bu araçların hepsinden önce kalkar bana göre sıralamada jetta focus civic megane

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.