Şimdi Ara

Yeni Civic Radyo Fonksiyon çalışma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 1.6 elegance Yeni Civic aldım. Saat ayarını 12/ 24 olarak değiştirmek için klavuzda yazılanı yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedi. Power volume düğmesine 2 saniye bas yazıyor, ardından preset düğmeleri aktif olacak diyor ama hikaye.. Ayrıca radyonun diğer fonksiyonlarının (RDS TP vb.) aktif hale gelebilmesi de yine bu şekilde olacakmış (Kullanım kılavuzu) ama olmadı ya da ben beceremedim. İşin ilginci Honda servisinin de yanıtı bilmemesi. Sorduğumda aldığım yanıt beni bayağı şaşırttı. "Daha önce böyle bir şeyi soran olmadı Biz de bilmiyoruz. Bayram sonrası servise soralım !"

Bu konuda yardımcı olabilecek her hangi bir kimse var mı ? Şimdiden teşekkürler.

• valla bende civici alalı 5gün oldu ama aldıgımda zaten hepsi ayarlıydı herhangi bi fikrim yok bi denerim bende yardımcı olmaya çaLIŞIRIM
  • Radyo kanallarının adını gösteriyor mu. Peki saat 24 saat üzerinden mi çalışıyor? Yoksa am/pm mi ?
  • maalesef 12/24 ayarı ve rds yooook
  • Yaa bu kadar güzel araba yap. Uzay konsol yap.. Ama gel gelelim yol bilgisayarı sadece ne kadar yaktığını göstersin. Radyo sadece müzik çalsın ve saat de aptalca sadece 12 saat üzerinden çalışsın. Benim için büyük hayal kırıklığı açıkçası.

Yarın servis ile de konuşacağım bu durumu bunu pek aklım almıyor. Olmaması imkansız gibi geliyor.

Öte yanda bu yol bilgisayarının software değişerek tam bir yol bilgisayarı haline geliyormuş diye bir söylenti var fikri veya bilgisi olan var mı ?
  • maalesef bende servise sordum, yok dediler... büyük bi kayıp...
  • Bugün 1000km bakımını yaptırdım. Servistekiler kullanma kılavuzundaki radyoların henüz satışta olmadığını 1.8 olarak yeni çıkacak araçlarda olma ihtimali bulunduğunu söylediler.
    Ben çok üzüldüm. Hayal kırıklığı yaşıyorum. ekstra para verip konsolu değiştirmek istediğimi söyledim yapamıyoruz dediler. Bu navigasyonlu konsolu taktırmak istiyorum. 2000 Euro falan olması lazım. ama yapmıyorlar.

Bluetooth kiti taktıran var mı ? Şu ayna üzerinde olandan ?
  • bence hiç deiştirme oynatma biyerleriyle elektronik araba neolur neolmaz böyle idare et
  • tak kullan sisteminde olan "parrot easydrive"modeli çok kullanışlı.ben kullanıyorum çok memnunum.(1.8 Hatchback).ilave bir tesisat gerekmiyor,araba değiştirince yeni arabaya aktarabiliyorsun.5 adet telefon tanıyor.Teknosalarda ve hepsiburada comda bulabilirsin fiyatı 180 ytl civarı.selamlar
  • sağol kardeş
  • rds nin olmaması, saatin 12 saat uzerinden olması, yol bilgisayarın fonksiyonsuz olması cok kotu..!
    Bende de 2007 civic sedan var. Eski arabam 2000 model megane de yukarıdakilerin hepsi vardı.
    Honda niye boyle yapıyor anlayamadım
  • Hayır hadi olmaz ama eklenir. Maalesef buna eklenemiyor da.. :(
  • Bizim CivicDe Rds Var.
  • Şu sayfada tüm arabalarda kullanılan tüm modellerin üretici firmaları var. Mail atıp manual isteyin:

http://www.sunlcar.com/CarBase.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosentez
    Bluetooth kiti taktıran var mı ? Şu ayna üzerinde olandan ?

Evet bende war pek beklediğim bişi gibi çıkmadı ama yinede güzel yani.

Dostum kullanma kılavuzunda farklı tip radyonun kullanımına bakmışsın. Senin radyonun E tipi olması lazım şimdi hatırlamıyorum. Bendekide 1.6 elegance ben ayarladım saati fln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtilaf -- 3 Ağustos 2007; 14:19:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

Bizim CivicDe Rds Var.

senin araba yenide ondan
  • Şuanda satılan civiclerde varmı peki rds?
  • yanlış bilmiyorsam var

quote:

Orjinalden alıntı: Gilth

Şuanda satılan civiclerde varmı peki rds?
  • kullanma kılavuzunda, çakmak gözünün altında bi AUX girişi gözüken tipteki tape de var, o giriş olmayanlarda AUX nasıl sağlanıyor, bilgisi olan var mı?
  • 2008 civiclerin hepsinde artık rds var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.