Şimdi Ara

* * * YENİ CİVİC HB OCAK AYINDA BAYİİLERDE * * *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZ ÖNCE, honda müşteri ilişkileri ile yaptığım görüşmede hb civic'in ocak sonu şubat başı gibi geleceği sedan ise mayıs haziran gibi geleceğini hb ingiltere imalatı sedanın ise yine Türkiye de yapılacağını söylediler.

hb civic 1.8 motor gelecekmiş ve honda şu anda Türkiye pazarına dizel araba getirmei düşünmüyormuş (Accord 2.2 Hariç)
    ben hb civic'i bekliyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 27 Eylül 2005, 14:50:24 >

• fotoları yokmu bea?
  • yahu Bu araba Nekadar Bide Fotosu olsadı ei olurdu Araba çok baba yapmışlar Alacam Valla
  • bu araca kimse bk atamaz
    hakikaten nefis duruyo
  • harika
  • ABİ BU NEEEEE YAAAAA... BENCE HARİKA ÇOK MUHTEŞEM BİDE FİYATLARINI ÖĞRENEBİLSEK DAHA GÜZEL OLCAK
  • şuan fiyat veremiyorlarmış ben çok israr ettim ama söylemediler ocak ayını beklicez artık Allah (c.c) ömür verirse
    quote:

Orjinalden alıntı: mezomorta

ABİ BU NEEEEE YAAAAA... BENCE HARİKA ÇOK MUHTEŞEM BİDE FİYATLARINI ÖĞRENEBİLSEK DAHA GÜZEL OLCAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerika fiyatı usd 14.000 den başlıyo

http://automobiles.honda.com/models/model_overview.asp?ModelName=Civic+Coupe&bhcp=1&BrowserDetected=True

türkiye herhalde bi 2 katı olur
  • işte yeni resimler.

• HERALDE BURDA 25-30 CİVARINA SATARLAR GİBİME GELİYOR...
  • yok be abicim 1.8 motor olacak hemde şuandaki hb modeli zaten 37 milyar kesinlikle 40'ın üstü olacak yurt dışındaki 14.000 $ dan başlayan fiyatta TAX (yani vergi) hariç
    quote:

Orjinalden alıntı: mezomorta

HERALDE BURDA 25-30 CİVARINA SATARLAR GİBİME GELİYOR...
  • S U P E R

• Gerçi hemen sevinmemek lazım her biri başka bişey söylüyo geldiğinde görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 27 Eylül 2005, 15:19:28 >
  • üstad bunların hepsi honda Türkiyenin söyledikleri dergilerin filan söylentisi değil ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Can

Gerçi hemen sevinmemek lazım her biri başka bişey söylüyo geldiğinde görücez
  • eski uzun far tasarımına geçip doğru bi iş yaptılar bu sefer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

üstad bunların hepsi honda Türkiyenin söyledikleri dergilerin filan söylentisi değil ...
    quote:

Yok dergiden değil Hondanın İzmirdeki 2 bayisi ile görüştüm önce Mart gibi gelicekler filan diyolardı.Birkaçgün önce tekrar aradım.Yıl sonunda geliceğini ama 1.8in gelmeyeceğini söylediler .

• Süper ötesi yaa mükemmel
  • üstad Anadolu Grubu Honda Türkiye Distribütörü bu bilgileri verdi en erken 6 - 7 aylarda sedan ocak sonu şubat başıda HB gelecek ve 1.8 olacak dedi.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

üstad bunların hepsi honda Türkiyenin söyledikleri dergilerin filan söylentisi değil ...
    quote:

Yok dergiden değil Hondanın İzmirdeki 2 bayisi ile görüştüm önce Mart gibi gelicekler filan diyolardı.Birkaçgün önce tekrar aradım.Yıl sonunda geliceğini ama 1.8in gelmeyeceğini söylediler .

• Oooo yine yalan oldu bizim honda merakımız.. en iyisi ben fazla hayal etmiyim
  • Honda Civic ler acayip şekilli araçlar olmuş.Bugüne kadar iç tasarımını hiç beğenmezdim.ama bu sefer süper olmuşyok böyle birşey

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.