|
33'e daha mantiktliymiş :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
33'e daha mantiktliymiş :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
doğru fiyata her araç satılır. ben çok memnunum muhtemelen 3 sene falan benzinli kullanırım. sonra hybrit alırım diye düşünüyorum. 16 aylık aracım 10 binde ve sıfır hata. nazar değmesin. 10k ortalama 6.4 yakıt. yaz sıcağında mersinde 23 km ortalama yokuşlu yerkerde 8.7 son 1 ayım. |
|
iyi yol tutma gibi iddiası yok zaten. ama araç kötü yol tutuyor denecek seviyede değil. 308 den geçtim. o çok iyi yol tutardı. ama c4x beklediğimden iyi. bazen güvenli yerde zorluyorum. araç kopsa da esp yoldan çıkarmıyor. eğer limitlerde viraja giren birisi iseniz almayın bu modeli. ama kötü yol tutuyor demek yanlış olur. hbrit için yazıyorum. üstelik aracım 195 taban lastiğe sahip. |
|
Geçenlerde bahsettiğim Android Auto bağlanma sorunu için bir güncelleme yapayım. Sorun araçta değil MagicOS kullanan Honor telefonlardaymış. MagicOS10 sürümünde pil optimizasyonu için arkaplanda çalışan uygulamalara agresif şekilde kısıtlama yaptıkları için araca her bindiğinizde tekrar tanımlamak gerekiyor telefonu. Yabancı forumlarda bir çözüm okudum ve 3 gündür ben de sorunsuz bağlıyorum. Araca bindiğinizde enerji vermeden ve telefonun bluetoothunu açmadan önce telefonda android auto ayarlarını açıp aplikasyonu aktif hale getirmek gerekiyor. Sonrasında bluetoothu açıp otomobile enerji verdiğiniz anda bağlanıyor. Umarım Honor tarafı sorunu çözer yoksa bu sinir bozucu durum için biz Honor'u çözmek durumunda kalacağız. :) |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 25 Temmuz 2026; 23:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |