Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (819. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.385
Cevap
378
Favori
1.043.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş

1700 e daha mantıklı 2. el araç yok ki. 1 yaşında 10k da hatasız bier araç alacaksan maksimum bütçe 1700 ise alınacak tek araç c4 bence. çok sayıda satıldı ve satılıyor bu araç. ama alan kişi 2. elde 100k aşağı satmayı kabul etmeli. kullandığına saymalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Son 1 yıldır piyasada sıfır veya 2. el fiyat performans bakımından açık ara önde olan tek araç c4 dür bence. Bunun aksini kimse idda edemez. Etsede ispat edemez. Kronik sorunu olmayan araç şu anda yok gibi bişe. Varsada rakamsal olarak bu araca çok uzaktır. Ayrıca ben 1 yıldır kullanıyorum 8000 km yaptım daha yaşadığım bir sorun olmadı. Olsada sonuçta garantili araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yol tutus nedeni suspansiyon ayarlari Biraz sertlesti C4'de makyajli da ama C4-x 'e nazaran Hb oldugu icin daha iyi yol tutuyor..

C4-X arkasi uzun oldugu icin denge de biraz Şaşırıyor Haliyle..

Hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 23 Temmuz 2026; 13:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam c4 için süspansiyon ayarları sadece hibritte mi yoksa benzinlide de değişmiş miydi?

Makyajli'da Hybrid icin ve Benzin ayni...

Yol Tutuş siralamasi şu sekilde..

C4 Hybrid ( Batarya oldugu icin agirlik merkezi daha iyiymis )

C4 ve C4-X..

Elektrikli'ler Son sirada..

Yok daha geçen gün bayinin birisi sıfır araç forumunda paylaşmış. sıfır c4 cam tavanlı 1900 liraydı. 2100 nere 1900 nere. Sonra sahibindene baktım 20-30 bindeki araçlara neredeyse sıfır fiyatı yazmışlar. Kimsenin aracın bayide kaça satıldığından haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 23 Temmuz 2026; 16:15:5 >

Satamadıktan sonra, istediğin fiyatı yaz.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Aynen öyle ben de bunu burada söyleyince yanlış anlaşılıyorum sanırım. Ben de bu aracı kullanıyorum ama bu durumu kabullenmemek kendini kandırmak olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 23 Temmuz 2026; 16:31:29 >

C4 te ufacık batarya yol tutuşu iyileştiriyor ama full elektrikli kocaman bataryalı araçlar yol tutuşta son sırada he  

Oyle gozukuyor testler de...Alman'larin ünlü inceleme test editörleri yazmisti..AutoBild yanlis hatirlamiyorsam..

Arac elektrikli'den hafif oldugu icin tabi ki Kilo farkindan dolayi Elektrikli'lerin son siralarda olmasi normal bir durum..

Ancak farkli inceleme sitelerinde de C4 Hybrid 1. Siradaydi tesaduf olmamali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 24 Temmuz 2026; 2:39:19 >
  • Bence kafanızı kumdan çıkarmalısınız. Araç satılamıyor , o fiyatlar ne vs. diyorsunuz, ekran karşısında gerçek hayattan kopmuşsunuz. Trabzon Vardallardan 17 Temmuzda teslim aldım aracı, sade o gün 16 teslimat vardı, satış müdürü ile konuştum biraz, sene sonu mecbur kampanya yapacaksınız dedim, sanmıyorum stok sıkıntımız yok, az geliyor araç geleni satıyoruz dedi. Bayide o gün hazırda c4 ve cdx yoktu, sade bir tane one donanım vardı.

Skoda kamiq, karoq dsg, bin motor, kazma sapı gibi el freni 3 milyona dayanmış. Citroen parasına değmezmiş falan...omoda, cherry parlatılıyor akşam sabah buralarda 2. elinden bahseden yok, c4 2. el ölüymüş vs. Komik...

Ben 30a taktırdım, izmirdeki bayiler 33 e takıp bir bakım hediye ediyoruz diye aradılar.

Yol tutuş ile C4’ü aynı cümlede kullanmayacak kadar net konuşabilirim: C4, son dönemde kullandığım araçlar arasında yol tutuşu en kötü olanıydı. Continental PremiumContact 5’e geçince bir miktar iyileşti ancak aracın aşırı konfor odaklı ayarlandığı gerçeği değişmedi.

Özellikle torsiyon çubuklu arka süspansiyonla bu yumuşak ayar, virajlarda çok garip bir şekilde “yüzen tekne” hissi veriyor. Gövde hareketleri fazla, direksiyon güven vermiyor ve araç sürücüyle yeterince bütünleşmiyor.

Bu nedenle yol tutuş, direksiyon hissi ve sürüş güveni konusunda beklentisi olan biri C4’ün yanından bile geçmemeli.

Aracın verdiği hissiyat yol tutmayacak gibi oluyor ama yoldan da kopmuyor. Değişik bir araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Geyik testi birincisi T9 308 den c4x e geçtim, c4x in konforuna söz söyleyemem, 10.numara ama yol tutus ve güven hissiyatı maalesef benim için negatif. Otoban suruşlerinde virajlarda o salınmasindan korkuyorum. Hele yanımda bir de tır otobüs varsa...

Orijinalden alıntı: powermoon

Yol tutuş ile C4’ü aynı cümlede kullanmayacak kadar net konuşabilirim: C4, son dönemde kullandığım araçlar arasında yol tutuşu en kötü olanıydı. Continental PremiumContact 5’e geçince bir miktar iyileşti ancak aracın aşırı konfor odaklı ayarlandığı gerçeği değişmedi.

Özellikle torsiyon çubuklu arka süspansiyonla bu yumuşak ayar, virajlarda çok garip bir şekilde “yüzen tekne” hissi veriyor. Gövde hareketleri fazla, direksiyon güven vermiyor ve araç sürücüyle yeterince bütünleşmiyor.

Bu nedenle yol tutuş, direksiyon hissi ve sürüş güveni konusunda beklentisi olan biri C4’ün yanından bile geçmemeli.

Araç hakkında review bakayım dedim youtubeda retarder sesi oluyor ayağı gazdan çektiğinde diyeni de gördük, "kapı hissiyatı" ölçen de, burası desen uzun zaman sonra bakayim birşeyler yazayım, gerçek kullanıcı deneyimi paylaşayım dedim hepten uçmuş millet, WRC pilotu edasıyla yol tutuş değerlendiren, oturduğu yerden 2. eli kötü, o para etmez vs. diyen meteliksiz gençler kol geziyor. Hepinize hayatta başarılar gençler, burada milletin tersine gidip kendinizinyukarı çekmeye çslışmayın, dışarı çıkın gerçek hayata karışın, ekran zehirlenmesine maruz kalmayın.

• powermoon kullanıcısına yanıt

Bu konuda hem fikirim, Ben C4 ailesi siralamasi yapmistim..

Benim kullandigim araclar arasinda yol tutusu en zayif aractir C4, Onlarca arac sahibi oldum ancak Makyajli kasayi o kadar da Gömmeyecegim, Guvensizlik vermiyor bana acikcasi..Yani araci taniyip viraj limitlerini bilirsek sikinti olmaz zaten.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.