Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.354
Cevap
394
Favori
1.675.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şunu söyleyebilirim, eğer şehiriçi kısa mesafe ise genel kullanım benzinli alın. Ben kısa mesafe ve yokuşlu bir güzergah için dizel aldım ve yanlış yapmışım diyorum. C5 için yurtdışı için üretilip gelenlerden üst paket bulursanız tavsiye ederim bir shine kullanıcısı olarak. Bende eksik otoyol sürüş sistemi ve navi, bunlar dediğim paketlerde olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Şunu söyleyebilirim, eğer şehiriçi kısa mesafe ise genel kullanım benzinli alın. Ben kısa mesafe ve yokuşlu bir güzergah için dizel aldım ve yanlış yapmışım diyorum. C5 için yurtdışı için üretilip gelenlerden üst paket bulursanız tavsiye ederim bir shine kullanıcısı olarak. Bende eksik otoyol sürüş sistemi ve navi, bunlar dediğim paketlerde olabiliyor.
    C5 Kullanıcısı olarak objektif cevabınıza teşekkür ediyorum.Bana da aynı yönde bilgi verildi.Navi ihtiyacım yok Otoyol sürüş sistemini doğrusu ilave ettirmeyi düşünüyorum.
  • hs37 H kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde benzinli dizelden en az 2 litre fazla yakıyor İstanbulda belki daha fazla. Demenize göre yılda 9.000 km civarı şehir içi yol yapacaksınız. Hesabınızı buna göre yapın. Ben fiyat aldığımda benzin-dizel arasında fiyat farkı yoktu. Ben de dizel aldım. Yılda 20 bin civarı yol yaparım.
    Sizin durumunuzda ben olsam benzin düşünebilirdim. Ama yapacağınız yol konusunda eminseniz. 15 binleri geçerseniz dizel alın.

• Çok teşekkür ederim. Pazartesi ziyarete başlıyorum. Sonucu buradan paylaşacağım.

• Bugün SAHLER paspaslarım geldi. Ben çok memnun kaldım. Bu kadar kaliteli beklemiyorum açıkçası. Tam oturdu. Arka paspasların birleşimine çok güzel çözüm bulmuşlar. Tüm paspaslarda kilit var ama araçta sadece şoför tarafında kilit mevcut. Bir tek sol ayak rampasında biraz daha iyi oturabilirmiş.

Alt bagaj havuzu da aldım özişten. Bagaj zemini ile arasına katlanır masa ve sandalyelerimizi koyduk. Yalnız bagaj havuzu yük taşımaya müsait olmadığından stepne ile arasına sert birşey lazım.

Araçla ilgili yakında uzunca yorumlarımı yazacağım. Hafta başında bir servis görelim bakalım ondan sonra.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR
    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

Bir üstte koyduğum veriyi (7,8 lt/100km) benzinli shine paket sahibi olarak koydum biz ailecek çok memnunuz hem C5AC den hem aracı benzinli almış olmaktan araç bize çok sessiz ve konforlu geliyor açıkçası biz de 3008 ile C5AC arasında kalmıştık hemen hemen aynı araçlar aslında ama bize C5 seçtiren sebeplerin başında konforu oldu sadece süspansiyon konforu değil koltuğun konforu da müthiş iki aracı da denerken 3008 e binince taksi koltuğuna geçmiş gibi olduk C5 de karar kıldık ama herkesin tercihi beklentisi değişik olabilir deneyin ikisinide derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çokta kötü olmamış dizel almanız. Ben de benzinli aldım ve dizel ile aynı fiyattı. Nedense sarı sitede 30 K kadar daha pahalıya satılıyor dİzeller rakkamlar gerçekse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende shine düşünürken exculisive paketin daha dolu (özellikle otonom, navi) olduğunu görerek kararımı değiştirdim. Bana göre günlük bile her türlü işe yarayan güzel özellikler bunlar. Cam tavanlı da bir araç buldum. Bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 27 Haziran 2020; 23:55:26 >
    Satarken dizel daha yuksek fiyatlara gidecektir. Kullanirken yakit tuketimi de uzmez. Ama boyle bir araci 180 hp olarak kullanmak varken neden 130 hp alayim dedim ve benzinli aldim.
    Senede 15 bin km yol yapiyorum. Ayda tas catlasa 250 lira fazladan yakit sarfiyati olur dizele gore. Sigaraya ayda 1000 lira gomen arkadasim var. Bu da benim zevkim yada kotu aliskanligim olsun. Bir daha mi gelicem dunyaya

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Kaç TL hocam ?

• Arkadaşlar selamlar. C5 Aircross almayı düşünüyorum. Bugün Sivas bayiden 1.5 dizel eat8 selection paket için 280 bin fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl? Daha uygun bulabilir miyim?

• Exclusive olanı 279 a kadar verdiler

• Selection için sanki fazla gibi. Tabi piyasa her an değişiyor. Takip edemiyoruz. Tavsiyem acın citroen bayi listesini internetten. Kendinize yakın şehirlerden baslayarak teker teker arayıp fiyat alin. Forumda birçok arkadaş kendi şehirleri disindaki bayilerden aldı. Ciddi fiyat farklılıkları olabiliyor. Şu dönemde "yuz yüze pazarlik" olayı da kalmadı. Telefonda anlaşıyorsunuz kaporasini gönderiyorsunuz. Size teklif veya on sözleşme belgesi gönderiliyor oluyor bitiyor.

• günaydın arkadaşlar. birkaç sorum olacak yine.

1- my citröen uygulaması birden koptu ve şifremi kabul etmiyor. sıfırladım yine aynı. ne yapmam gerek?

2- aracın tavanının ön cam ile kesiştiği noktada yaklaşık yarım parmaklık bir boşluk var. yani nasıl anlatsam, tavan ön cam ile bütünleşik değil. bu tüm araçlarda mı bu şekilde? hatta tavan kumaşı, kumaş pantolonların paçası ölçü alır ya terziler, öyle zikzak bitiyor. araçlarınıza bir bakar mısınız? tasarımı böyle olabilir ama çok garibime gitti.

3- sağ ön yolcu tarafında kaynağını bulamadığım bir tıkırtı sesi var. sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?
    hocam senelik tüketim değerlerimiz neredeyse birebir aynı. ben benzin tercih ettim.
    benim tercihimin temel sebebi biraz farklı olarak şuydu. ben aracı Allah'dan biz mani gelmezse 20 yıla yakın kullanmayı düşünüyorum. dizel araçlar dünyada yavaş yavaş azalarak bitecek. üretilmemeye başlandı bile avrupada. aracın sıfırına şimdi bu kadar para bayılıp satmaya kalktığımda sırf dizel olduğu için değerinin altına satılırsa çok üzülürdüm. belki biraz kuruntu yapıyorum ama benim ana tercih sebebim buydu.
    senede 20000 km civarı yol yapıp bir kaç sene içinde satacak olsam dizel alırdım ama.
  • 1717 1 kullanıcısına yanıt
    2.soru icin once bi resim alsak, tam anlayamadim acikcasi ben

• Lidze1864 kullanıcısına yanıt
    Hocam utanarak söylüyorum benim de yakıt bitti hem de oldukça ters bir yerde

VAG grubu 3 araç kullanınca ve onlardaki yedek depo olarak bilinen abartı büyüklükteki genleşme tankına alışınca 3. günde yolda kaldım.

Uyarı verdi mi çok da naz etmemek lazım.

• 1717 1 kullanıcısına yanıt
    Bugün MyCitroen uygulamasına ben de giremiyorum. Demekki genel bir problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilmib

2.soru icin once bi resim alsak, tam anlayamadim acikcasi ben

• Aynen böyle bende farketmiş tim Kaç zamandır sorayım diyordum. Oraya kadar gelmiş kumaş bitmiş gibi bune böyle

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.