Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.354
Cevap
394
Favori
1.675.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakanGurol

bayilerde ne geleceğini bilmiyor araçlar gelecek diyor. genel merkezi aradım stok bilgisi dahi veremiyor, bayi bayi arayıp sor diyor, citreone buradan eksi verdim. shine s gelecek bayi bakıyorum

Alıntıları Göster
    S’in farki ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1717 1 kullanıcısına yanıt
    saati iyi çalışan benzinlikçi olur. lastikçiler hassas hava basmazlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En mantıklısı lastikçiler de ölçüm yaptırmak her zaman doğru sonuç

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Napa deri koltuk, otoyol sürüş destek 360 kamera, 19 inç jant. Neredeyse shine in tüm opsiyonları dahil

• Dün dikkatimi çekti , bagaj kapısı plastikmiş.

• Şu navigasyonu olmayanlara bir mod yama birşey çıkarsalar süper olacak
  • Dizel 6 ilere ile 8 ileri arasında bence cok ciddi fark var, yeni araç alacak olanlar bu olayı da değerlendirmeleri yararlarına olur

• Peugeot 2008 allure paket satıp shine c5 almak mantıklı mıdır sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: vadaa89

Peugeot 2008 allure paket satıp shine c5 almak mantıklı mıdır sizce
    geniş aileysen, uzun yol fazla yapıyorsan, basık arabayı sevmeyip konforu daha ön planda tutuyorsan c5 aircross a geçilebilir. yeni 2008 i sürmedim ama dışarıdan içini gördüğüm kadarıyla bana basık geldi. Dışına bir şey diyemem çok güzel yapmışlar
  • vadaa89 V kullanıcısına yanıt
    merhaba 2008 i denedim yeni 2008 çok güzel ama küçük. konfor ve aile için genişlik önemliyse c5 çok memnun eder

• MyErdinc kullanıcısına yanıt
    O halde dab özelliği de sadece navigasyonlu sistemlerde var diyebiliriz.

• MyErdinc kullanıcısına yanıt
    Normalde bizim sistemlerde bu seçenekler olması gerek. Ancak yok. Bilemedim.

• 19.06.2020 güncellemesini kuran var mı?
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz kurdum. Çok kurcalamadım ama değişen birşey yok sanki. 85C diye geçiyor versiyonu.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Android auto bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Araçtaki ekranı sıfırlayınca düzeliyor. Bu tip sorunları çözmüş olabilr mi? Ekranla ilgili sıkıntı yaşamadığım için güncellemek istemiyorum. Android auto ile ilgili düzenleme varsa güncellemeyi düşunebilirim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• vadaa89 V kullanıcısına yanıt
    ben c5 a mı 2008 için satmıştım. nisan başı verdiğim gtline dynamic siparişim nisan sonunda geldi ve aracı 1.5 ay kadar kullandım, baktım benim isteklerimi tam karşılamıyor ama ilgi çekiyor ve piyasada da prim yapıyor. Bagaj çok dar,bir çocuk bisikleti sığdıramadım, arka kısımda 3 yetişkin oturamıyor, cam tavansız aracın tavan iç döşemesi de siyah, arkada oturanlar kasvet içinde..Üstelik bayır ve rampada kaydırıyordu.Bir keresinde rampada dibime durmuş araca çarpacaktım,araç kaydı r ile zor kurtardım.Benzinliydi 9 üstü yakıyordu..bir yandan da c5 a daki fiyat hareketlerini takip ettim ve en uygun zamanda uygun 2.el aracı buldum. Yeni c5a m da feel adventure. 200 km de masrafsız,seramiğinden,yan basamağına, led farlarından otomatik bagajına kadar her şey mevcut.Peugeot 2008 den eksiği navigasyon. Onu da android auto- google haritalarla dolduruyorum. neredeyse diğer tüm özellikler 2008 ile aynı, üstelik kaydırma yok ve aynı koşullarda şehir içi yakıtı 7 litre..sunrooflu, elektrikli sürgü perdeli..1 haftadır mutlu bir biçimde biniyorum.c5 a bulamasam opel grandland x orta paket alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

Android auto bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Araçtaki ekranı sıfırlayınca düzeliyor. Bu tip sorunları çözmüş olabilr mi? Ekranla ilgili sıkıntı yaşamadığım için güncellemek istemiyorum. Android auto ile ilgili düzenleme varsa güncellemeyi düşunebilirim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
    eski versiyonlar yapıyordu onu ama 084 var yapmadı şuan için iyi memnunum aslında 084 versiyondan. 085 nasıl bilemiyorum.
  • Sizle Peugeot 2008 forumunda da denk gelmiştik valla çok hızlısın al sat konusunda, hayırlı olsun arabanız bildiler için size ve diğer cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim

• Uzun yol yapınca ortalama bu civarlara düşüyor dostlar fakat ışık yandıktan sonra 50 km daha gidip yokuş aşağı bırakmayın aracı sabah niye çalışmıyor diye benim gibi hayret edebilirsiniz başka araçla benzinciye gidip benzin almak zorunda kalabilirsiniz acı bi tecrübe diyelim 🤣

• Ortaya karışık gibi olacak lakin belki katkı verecek arkadaşlar bulunur.
    Önümüzdeki hafta 3008 ve C5 Aircross incelemesi yapıp en üst donanım paketlerini düşünüyorum.
    Her iki marka da da yepyeni donanım paketleri fırsat araçları olarak gözüküyor.
    C5 için aldığım bilgi İspanya için üretilen modellerin Türkiye'ye kaydırıldığı yönünde.
    3008 Pazartesi bilgi alabileceğim.
    Kullanım profilimi yazayım :On yıllık km ortalamam 12 bin.km(Önceki aracım TOYOTA COROLLA VERSO 1.6 Benzinli)
    Yılda iki veya üç defa bin km.lik uzun yol yapıyorum.
    Geri kalan kısmı istanbul şehir içi trafiği.

Benim için Zurnanın zırt dediği yer.DİESEL mi alsam BENZİN'li mi alsam!
    Zahmet edip cevap yazan,okuyan forum müdavimlerine şimdiden teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.